Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Patric Dempsey

2009.08.12

 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ls7bldZpen1qcou3ho1_1280.jpg


  PATRICK DEMPSEY

 

Dempsey ír-amerikai származású, a Maine állambeli Lewistonban született és az ugyanazon állambeli Buckfieldben nőtt fel Amanda és William A. Dempsey harmadik és egyben legfiatalabbik gyermekeként. Apja biztosítási ügynök volt, és William A. Schlossnagle-ként született a pennsylvaniai Marcus Hook-ban. Dempsey a St. Dominic Regional High Schoolban töltötte utolsó iskolai évét, ahol az anyja titkárként dolgozott. 

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/database/patrickdempsey/patrickdempsey4_240.jpg Patrick Dempsey

http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/patrickdempsey/patrick_dempsey3_180_135.jpgOtthagyta az iskolát, mielőtt lediplomázott volna. Ügyes zsonglőr volt, egy nemzetközi zsonglőrködő versenyen második helyezést ért el. Dempsey néhány iskolai évét is Buckfieldben töltötte, ahol a Buckfield High Schoolba járt. Dempseyt 12 évesen diszlexiával diagnosztizálták. Azt mondta Barbara Walters-nek a 2008-as Oscar-gálán: "Úgy gondolom a  diszlexia tette azzá, aki ma vagyok" "Távlatot adott nekem, hogy egyfolytában dolgoznom kell. Sohasem adom fel." - mondta Dempsey Walters-nek. Dempseyt a Kakukktojás (Torch Song Trilogy) színpadi  verziójának a meghallgatásán fedezték fel. A meghallgatása sikeres volt, és a következő négy hónapot azzal töltötte, hogy a társulattal együtt utazott San Franciscóban.

 http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/patrickdempsey/patrick_dempsey5_180_240.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2007/database/patrickdempsey/patrickdempsey3_240.jpg

Dempsey szintén szerepelt az MTV-n az Overnight Success bemutatón Teri DeSario által, ahol táncolt és zsonglőrködött. Ezután ismét utazott, a Brighton Beach Memoirs-t adták elő, amit Gene Saks rendezett. Dempsey játszotta a főszerepet. Szintén nevezetes alakítást nyújtott az Aranytó (On Golden Pond) színpadi verziójában a Maine Acting Company-val, és Timmyként (Martin KépSheen szerepe) a The Subject Was Roses feldolgozásában együtt játszott John Mahoneyval és Dana Iveyvel a new yorki Roundabout Theatre-ben. Dempsey első jelentősebb filmszerepét 21 évesen Beverly D'Angelóval a Bum-bum kölyök (In the Mood) című filmben alakította, ami Ellsworth Wisecarver életéről szólt, akinek kapcsolatai voltak idősebb házas nőkkel. Ezt követte a Bérbarátnő álomáron (Can't Buy Me Love) című tinédzservígjáték 1987-ben Amanda Petersonnal és a Vannak lányok... (Some Girls) 1988-ban Jennifer Conellyvel. 1989-ben a főszerepet játszotta az Örömkölyökben (Loverboy) Kirstie Alleyvel, és a Happy Togetherben Helen Slaterrel. Bár a tinédzservígjátékok és a romantikaszerepek ahhoz vezettek, hogy Dempsey kissé azonosult a filmbeli szerepeivel, mégis el tudta kerülni azt, hogy mindig ugyanazt a szerepet játssza. Így a karrierje is előrehaladt.Dempsey számos jelentősebb alakítást nyújtott a tévében az 1990-es években; sokszor szerepelt olyan pilotokban, amiket nem vettek fel teljes évadra, köztük a The Playerben és az About A Boyban, amelyekben a főszerepet játszotta. Mindazonáltal jó elismeréseket Kép kapott, amikor Meyer Lanskyt alakította a Négykezes géppisztolyra (Mobsters) című filmben 1991-ben. A első jelentősebb televíziós szerepe tévé sorozatokban egy visszatérő szerep a Will & Grace-ben Will eltitkolt sportbemondó barátjaként. Ezután azzal folytatta, hogy Aaron Brooksnak, Lilynek és Judynak a pszichológiailag kiegyensúlyozatlan testvérének szerepét játszotta a Once & Againben. Dempseyt 2001-ben Emmy-díjra jelölték Legjobb férfi mellékszereplőként drámai kategóriában Aaron szerepéért. 1993-ban meggyőzően játszotta a fiatal John F. Kennedy szerepét a JFK. - Az ifjúság évei (JFK: Reckless Youth) című kétrészes minisorozatban. 2004-ben szerepelt az elismert Vasakaratú angyalok (Iron Jawed Angels) című filmben, amit a HBO forgalmazott. Ebben együtt játszott Hilary Swankkel és Anjelica Hustonnal. Szintén megjelent vendégszereplőként a The Practice című sorozatban, három epizódban szerepelt a befejező évadban (8x13-8x15), és egy olyan házas férfit alakított, aki megölte a szeretőjét.

 http://media.port-network.com/picture/instance_1/138281_1.jpg http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080416/Summer-Movie-Preview/made-of-honor_l.jpg

Dempsey szerepelt a Mindenütt nő (Sweet Home Alabama) című filmben is, ahol Reese Witherspoon egyik udvarlóját alakította.

Játszott a Sikoly 3-ban is, amelyben Kincaid nyomozót alakította. A Sikoly rendezői visszavárják a lehetséges Sikoly 4-be is, ahová egyébként nem tért vissza.

2007-ben szerepelt a Bűbáj (Enchanted) című Disney-filmben melyben Amy Adams-el játszottak együtt. A film kiemelkedő sikereket ért el, mind a mozi vetítések bevételei. mind a kritikusok szempontjából. Mozi bevételek szempontjából Amerika mellett kiemelkedő sikereket ért el a film az Egyesült Királyságban, de Mexikóban, Japánban, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban és Olaszországban is magas bevételre tettek szert.

Ugyancsak 2007-ben szerepelt a Saját szavak (Freedom Writers) című Paramount-filmben is, amelyben ismét Hilary Swankkel játszott együtt. A Mackótestvér 2-ben ő szinkronizálta Kenai-t. 2007-ben ő reklámozta a Serengeti napszemüvegeket. Dempsey nemrég főszerepben játszott A boldogító talán (Made of Honor) című filmben Tomként. (A filmet túlnyomó részt negatív véleményekkel illették az amerikai újságírók.)

http://www.nypost.com/rw/nypost/2010/02/12/entertainment/photos_stories/valentines_day_garner_patrick_dempsey--300x300.jpg http://www.accidentalsexiness.com/wp-content/uploads/2010/07/FP_5472173_Transformers_FP2_072410-Large-290x400.jpg

Patrick Dempsey és Eric Dane is kaptak szerepet a Valentine's Day című romantikus komédiában. A film rendezője Garry Marshall. A film öt szorosan kapcsolódó történetet követ, melyekben a Los Angeles-i emberek alig várják a szerelem ünnepét, vagy éppen rettegnek tőle.

2011-ben pedig szerepet kapott a Transformers 3-ban. Ő a film főgonoszát játszotta. Ez a film sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

2012. áprilisában bátorságáról is tanúbizonyságot tett a színész, amikor megmentett egy fiatal fiút, aki házához közel szenvedett autóbalesetet. A későbbiekben a fiú családja köszönetet is mondott a színésznek.

2012. májusában újabb két éves szerződést írt alá az ABC-vel, így 9. és a 10. évadban is szerepelni fog. Illetve még ebben az évben elvállalt egy dokumentum-sorozatot is, melyet a Le Mans-i 24 órás autóversenyről forgat az amerikai Discovery Channel Velocity részére és 2013-ban kerül várhatóan bemutatásra.

http://www.marijuana.com/news/wp-content/uploads/2013/05/Patrick-Dempsey-Buys-Tullys-Coffee-wants-to-sell-marijuana.jpg

2013. januárjában vált hivatalossá, hogy Patrick Dempsey befektetői cégén keresztül megvásárolta a Seattle-i Tullys Coffee kávéházláncot körülbelül 9,15 millió dollár értékben. Ennek köszönhetően annak egyedüli tulajdonosa lett. A licit során többek között Amerika legnagyobb kávéházláncát (Starbucks) is legyőzte.

2014-ben szinte biztos, hogy két filmben szerepelni fog. Az egyik a Wonderful Tonight, melyben Amanda Seyfried partnereként fog feltűnni. A sorozat a megrögzött agglegény és egy fiatal nő egyéjszakás kalandját, annak gyümölcsét és a két fél közötti szerelem kialakulását fogja bemutatni. A másik pedig a Mission: S.O.P, melyben egy kislány eltűnéséte kerül középpontba. Mindkét filmben főszerepet fog alakítani. Illetve biztos, hogy el fog készülni, de pontos dátumot még nem jelentették be arról, hogy mikor kerül leforgatásra a Bűbáj (Enchanted) második része. A filmbe visszatér többek között Patrick Dempsey, Amy Adams, James Mardsen, Idina Menzel és Julie Andrews is.

 

A SOROZAT

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090506/300.greysanatomy.pompeo.dempsey.lc.050609.jpg http://latimesblogs.latimes.com/photos/uncategorized/2008/05/09/patrick_dempsey_greys_200.jpg

Dempsey akkor lett igazán elismert, amikor elkezdett játszani a Grace klinika című drámában Dr. Derek Shepherdként. Mielőtt elvállalta ezt a szerepet, jelentkezett a Dr. House-ba is, ahol Dr. Robert Chase szerepére pályázott. A sorozat egy idő múlva igen népszerű lett. A média Derek karakterére fókuszált (akit gyakran "McCsábító"-ként emlegettek a sorozatban), és a karakter Meredith Grey-jel való románcára is (akit Ellen Pompeo formál meg). 2007-ben Dempseyt- Golden Globe-ra jelölték Legjobb férfi (drámai) alakítás kategóriában a szerepéért. 2006-ban Dempsey aláírt egy szerződést, hogy az ABC 225 000 dollárra emelte fel a fizetését epizódonként. A nyolcadik évadot illetően Dempsey ezt nyilatkozta: „Nekem ez lesz az utolsó. A többi szereplőről nem tudok. De számomra vége van." De miután ez a kijelentés felkavarta rajongókat, a színész szóvivője azt nyilatkozta, hogy Dempsey kijelentését kissé félreértelmezték. A nyilatkozatával arra utalt, hogy a szerződése le fog járni a nyolcadik évad végén, és még bizonytalan, hogy mit fog tenni. Valószínűvé vált, hogy a színész marad a 9. évadra is, de kisebb szerepet tölt majd be a sorozatban, mint ezidáig. 2012. május 9-én hivatalosan is bejelentették, hogy két évadra szóló szerződést írt alá az ABC-vel. Így a 9. és a 10. évadban biztosan láthatjuk majd Derek Shepherd karakterét.

 

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK:

2009 - People's Choice-díj, "Kedvenc férfi szereplő" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) http://l.yimg.com/l/im_siggVPTzwxHbyWeujDKHdkW1og---y626/tv/us/img/site/68/83/0000036883_20070110182723.jpgDr. Derek Shepherd szerepéért ~ megnyert
2008 - People's Choice-díj, "Kedvenc férfi szereplő" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ megnyert
2007 - People's Choice-díj, "Kedvenc férfi szereplő" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ megnyert
2007 - MTV Movie-díj, "Legjobb csók" (megosztva Amy Adams-szel) / Enchanted (Bűbáj) ~ jelölés
2006 - Golden Globe-díj, "Legjobb férfi színész (drámai tévésorozat)" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ jelölés
2005 - Golden Globe-díj, "Legjobb férfi színész (drámai tévésorozat)" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ jelölés
2005 - Screen Actors Guild-díj, "Legjobb férfi szereplő (drámai tévésorozat)" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ jelölés
2001 - Emmy-díj, "Legjobb férfi vendégszereplő (drámai tévésorozat)" kategória / Once & Again (Még egyszer és újra) Aaron Brooks szerepéért ~ jelölés
1987 - Young Artist-díj, "Legjobb fiatal színész (vígjáték)" kategória / Can't Buy Me Love (Bérbarátnő álomáron) Ronald Miller szerepéért ~ megnyert

 

REKLÁMMUNKÁI:

1.  L'OREAL

http://www.lorealparis.co.nz/_en/_nz/minisites/men-expert-2011/img/common/visuals/Minisite_Men_Expert_2011_Spoke003-890x501.jpg

 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4u6wv7AU51r2c45jo1_500.jpg  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRByZSn0WTdvXsBsDNeef-oXhjt_p26tJhrrNeqIZNB-mf3NvzDjJZe4PR-Lg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4r2lvp6gJ1r2c45jo1_500.jpg

A sorozatban való sikere ahhoz vezetett, hogy a Mazda szóvivőjévé és a Versace modelljévé vált. 2007-ben ő reklámozta a Serengeti napszemüvegeket. Szintén ő volt a szóvivője a legutóbbi State Farm hirdetéseknek is. Illetve 2008-2009 óta ő a L'Oreal egyik arca is.

 

2. AVON 

http://www.avoncompany.com/images/aboutavon/GENERAL%20BANNERS%202012/BANNER-AVON-w_on_pink.gif

 http://www.5minutesformom.com/wp-content/uploads/2008/12/patrick-dempsey-unscripted1.jpg http://i573.photobucket.com/albums/ss172/agibabygirl/Fullscreencapture83201072827PMbmp-1.jpghttp://www.blogcdn.com/main.stylelist.com/media/2009/11/patrick-dempsey-2-ad.jpg http://admonkey.files.wordpress.com/2008/12/ad_151.jpghttp://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/patrick-dempsey-life-avon.jpg

Patrick Dempsey az Avonnal dolgozott, mert egy új illatot hoztak létre, ami 2008 novemberében került forgalomba. A neve Unscripted.  2010-ben pedig teljesül egyik régi álma, ugyanis megkapta a Transformers 3 egyik főgonoszának szerepét. 2011-ben jelent meg a színész harmadik illata, a Life vagy más néven Legacy.

 http://fwnet.ipower.com/images/2009/10/patrick_dempsey-300x425.jpg http://www.laineygossip.com/Content/images/articles/pat%20avon%205%20oct08.jpg

 

3. VERSACE

http://2.bp.blogspot.com/__mT_-HYMRYE/Sf6Yc9fKgTI/AAAAAAAAA9I/i6D5zIk4cg4/s400/Versace_SS_09_Patrick_Dempsey__by_Mario_Testino_05.JPG http://m.blog.hu/el/elekamanak/image/patrick-dempsey-versace-1-1.jpghttp://www.magxone.com/uploads/2009/05/patrick-dempsey-versace-1.jpg http://1.bp.blogspot.com/_Z-DG3ouTXfY/S6-WOjsJgoI/AAAAAAAAAD4/g-35GtEVAnA/s1600/patrick-dempsey-versace-4-1.jpghttp://www.magxone.com/uploads/2009/05/patrick-dempsey-versace-2.jpg http://www.magxone.com/uploads/2009/05/patrick-dempsey-versace-4.jpg

 

4. SERENGETI

http://25.media.tumblr.com/fbf2e86da4834033fb4e588b1c019c8b/tumblr_mhwzo0QsFi1r2292ko1_250.jpg http://www.wiseeyes.com.au/storage/logo-PatDempsy.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1300607635043

 

5. SUBARU

http://i858.photobucket.com/albums/ab145/DayDreaming89/Number%202/PD-Subaru-ad.jpg

http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Patrick+Dempsey+Presents+First+Subaru+Turbodiesel+LbR7iNrS8K0l.jpg http://i858.photobucket.com/albums/ab145/DayDreaming89/Number%202/PD-Subaru-ad-4.jpg

 

6. MERCEDES

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4sahaItHT1r2c45jo1_500.jpg

 

7. MAZDA

http://stblogs.automotive.com/files/2009/12/27357505-623x467.jpg http://strumors.automobilemag.com/files/2011/11/2013-Mazda-CX-5-front-three-quarter-Patrick-Dempsey-623x389.jpghttp://images-2.drive.com.au/2012/01/10/2883815/patrick-dempsey-le-mans_729-420x0.jpg

 

8. A FIÚ, AKINEK MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT

  video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

http://ll-media.tmz.com/2012/04/27/0427-patrick-dempsey-car-crash-photos-hospital-1.jpgPatrick Dempsey tapasztalatot szerzett a baleseti ellátásról. Ugyanis egy baleset történt a Malibu-i háza előtt és megmentette egy tinédzser életét. Így ő lett Ryan Gosling után az újabb hős Hollywood-ban - írja a UsWeekly.  A fiatal soffőr elvesztette uralmát a gépjármű felett és többször is megpördült. Ezt követően Patrick Dempsey egy elsősegély készlettel és egy tűzoltó készülékkel segített a bajbaesett soffőrön. Kiszedte őt a kocsiból, majd hívta a 911-et. Könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

 

9. CSALÁDJA

Patrick & Children Darby Galen & Sullivan PatrickThe Whole Fam

Dempsey kétszer házasodott. 1987-ben összeházasodott Rocky Parker színésznővel, akivel a Bum-bum kölyök című film forgatásán találkoztak. Az összeházasodásuk idején Dempsey 21 éves volt, Parker pedig 48, a fia, Corey Parker pedig 1 évvel volt idősebb Dempseynél. A pár 1994-ben vált el. 1999. július 31-én Dempsey feleségül vette Jillian Fink sminkest. A párnak három gyermeke született: egy lány, Tallulah Fyfe (született 2002. február 20.) és egy fiú  ikerpár, Darby Galen és Sullivan Patrick (születtek 2007. február 1.).

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lyorqhwROr1qzohqbo4_250.png http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyorqhwROr1qzohqbo5_250.png http://30.media.tumblr.com/tumblr_lyorqhwROr1qzohqbo6_250.png

Ki is az a Jillian Dempsey? - 5 érdekesség róla

1. Ő egy világhírű sminkes. Jillian Dempsey vagy Jillian Fink ahogy korábban hívták a 90-es években kezdte pályafutását, mint profi sminkes. Akkor vált híressé, Párizsban és Londonban is dolgozott. Több http://www.celebrific.com/wp-content/uploads/2007/02/patrick-dempsey-jillian-baby-twin-boys-2-2-07.jpgfilmben is közreműködött mint sminkes és ekkor összebarátkozott több sztárral is, mint például Drew Barrymore, akivel a Charlie angyalai forgatása alatt dolgozott együtt. Innentől már A kategóriás sztárokkal dolgozott együtt.

2. Ő egy "Avon Lady". 2006-ban ő vált a Global Creative Color első igazgatója. Ekkor már elérte a karrierje csúcsát és elkezdhetett a magánéletére koncentrálni.

3.Három közös gyermekük van. Miután 1999-ben összeházasodtak (Patrick már volt házas, amikor elvette legjobb barátja édesanyját) megszületett Tallulah Fyfe, első gyermekük aki 10 éves (február 20-án töltötte be), őt követték az ikrek (5 éves fiúk) Sullivan Patrick és Darby Galen.

4. Jillian Patrick-en teszteli a körömlakkokat és a sminkeket. Ezért már többször kellett magyarázkodnia.

5. Patrick-kel 1994-ben találkozott saját szalonjában. Emlékezetes volt amikor egy hajvágást kért és közben végig flörtölt vele Patrick.

GYERMEKEI 2012-BEN

http://img2.timeinc.net/people/i/2012/cbb/gallery/sporty-dad/patrick-dempsey-435.jpg http://www.celebritybabyscoop.com/files/2012/09/FFN_DempseyPatrick_Fair_SAM_083112_50871583-500x687.jpghttp://img2.timeinc.net/people/i/2013/cbb/gallery/feb-bday/patrick-dempsey-660.jpg

ÉDESANYJÁVAL 

http://www3.pictures.zimbio.com/bg/Patrick+Dempsey+Patrick+Dempsey+Walks+10K+RYRnKewPtuDl.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/bg/Demspey+s+Challenge+iIaBKLnqs3kl.jpg?101002NR1_DEMPSEY_B-GR_15

 

10. AUTÓVERSENYZÉS  

http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Patrick+Dempsey+Races+Charity+Le+Mans+24+Hours+-MZ-X2xXupMl.jpg 

Versenyzés: Dempsey szabadidejében az autóversenyzést élvezi. Az Indianapolis http://www.wirewheel.com/gallery/118385.jpg500-on ő vezeti a Safety Car-t, és versenyzett a Rolex 24 of Daytona sportautó versenyen és a Baja 1000 országúti versenyen is. Jelenleg ő az egyik tulajdonosa az IndyCar Series versenyen a Vision Racing csapatnak. 2008-ban a 12-ből 5 versenyenhttp://29.media.tumblr.com/tumblr_lyl554vnUz1qcou3ho1_1280.jpg részt vett a Rolex Sports Car Series versenyen. 2009-ben a Team Seattle nevű csapatban a 2009-es Le Mans-i 24 órás verseny GT2 osztályán egy Ferrari F430 GT-t vezetett és a 9. helyen végzett. Dempsey versenyzett a 2011-es Daytonai 24 órás autóversenyen egy Mazda RX-8 autóval, és a harmadik helyen végzett a GT osztályon. Dempsey sportautó gyűjteményéről is híres.

http://www.mazda.hu/upload/global/hero/about_mazda/news_new/Mazda-787b-race-car-660x255.jpg http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Patrick+Dempsey+Patrick+Dempsey+Races+Charity+6j_SkAwEqFXx.jpg http://www.patrickdempsey.co/wp-content/uploads/2011/01/Dempsey_Patrick_FR5002.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/PatrickDempsey2008Rolex24OfDaytona.jpg http://firestonesisters.com/wp-content/uploads/2011/07/Screen-shot-2011-07-11-at-11.18.18-AM.png

 

AUTÓGYŰJTEMÉNY

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2007/10/patrick-dempsey-halloween-car.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/bg/Patrick+Dempsey+Celebrity+Cars+2006+6hsuY0_xChhl.jpg http://bauergriffinonline.com/bfm_gallery/2008/03/Patrick%20Dempsey%203/16/08/post_image/post_image-80316D4_DEMPSEY_P_B-GR_03_leader.jpghttp://www3.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Joe+Foster+Rolex+24+Daytona+6oG70z4UYSIl.jpg http://images.myride.com/images/non-vehicle/People/Celebrity/December%2007/PD_7_(544x408).jpg

 

DEMPSEY CENTER  

http://www.dempseyracing.net/var/assets_content/sponsor_dempsey_center.jpg2008 március 31-én nyitotta meg kapuit a Demsey Center. Patrick Dempsey azért alapította meg mert szeretne segíteni a rákos betegeken és támogatni őket. Ez a központ nyújt támogatást a rákos betegeknek Elmondta azt is, hogy azért alapította meg a Cancer Hope & Healing központot mert édesanyja is petefészekrákban szenvedett. S orvosi segítség és a családja támogatása nélkül nem tudott volna meggyógyulni. 250 000$-t költött Dempsey a megnyitásra. Azóta pedig a centrum rengeteg más kezdeményezéssel is felhívta a figyelmet az egészségre. Ilyen volt például a jótékonysági biciklizés is.

 

 

DEMPSEY CHALLANGE

http://www.dempseychallenge.org/wp-content/uploads/2011/02/logo_ife_2000.jpg

about_dempseychallenge.jpg

2009 októberében rendezték meg az első Dempsey Challenge-et, melyen 3500 kerékpáros, futó és sétáló vett részt. Az eseményen több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze a Patrick Dempsey Rákközpontnak. A színész édesanyja ott volt a tömegben, amikor Dempsey befejezte az 50 mérföldes távot. A Challenge azóta egy Maine állami, évente megrendezésre kerülő októberi eseménnyé vált.

http://farm4.staticflickr.com/3176/2514125216_615cb8eee1_z.jpg http://www.cyclelicio.us/uploaded_images/patrick-dempsey-776945.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2012/startracks/120220/patrick-dempsey-435.jpghttp://www.bicycling.com/sites/default/files/images/dempsey-danielson-ride-on-tucson.jpg

http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/12/dempsey-bicycling/patrick-dempsey-covers-bicycling-magazine-january-february-2013-03.jpg http://www.dempseychallenge.org/wp-content/uploads/bicycling-patrick-400.jpghttp://www.bicycling.com/sites/default/files/images/patrick-dempsey-specialized-michael-darter.jpg

 

MOTOROZÁS

 http://i2.listal.com/image/596384/500full.jpg http://i2.listal.com/image/596382/500full.jpg

 

HÁZAI

http://1.bp.blogspot.com/_61djkGwfEZo/TCOYSd1GqdI/AAAAAAAAFG4/-jPpZqBSQpY/s1600/DempsyMAL_PICS.jpg

 

 [Dempsey_New_PICS.jpg]

 

EXTREM MAKEOVER HOME EDITION EXTRA - LENGYELORSZÁG

ON CALL   photo | Patrick Dempsey

 

HÍRES BARÁTAIVAL

FERGIE, DONATELLA VERSACE, PATRICK DEMPSEY ÉS FELESÉGE

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/versace-man-and-women.jpg

LL COOL J, KEVIN MCKIDD ÉS PATRICK DEMPSEY

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0147e337511a970b-500wi

PATRICK DEMPSEY, CHANDRA WILSON, ISAIAH WASHINGTON, ELLEN POMPEO, SARA RAMÍREZ, JAMES PICKENS JR ÉS KATE WALSH

http://images.buddytv.com/btv_2_1117412_1_434_593_0_/patrick-dempsey--cha.jpg

CHYLER LEIGH ÉS PATRICK DEMPSEY / PATRICK DEMPSEY ÉS CATERINA SCORSONE

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3tjaqcJRH1rvdftpo4_250.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3thlt6sCy1rvdftpo1_250.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS NICK JONAS / PATRICK DEMPSEY ÉS AMY ADAMS

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3z4noUcJi1qgnh3oo1_500.png ALWAYS A BRIDESMAID? photo | Amy Adams, Patrick Dempsey

PATRICK DEMPSEY ÉS CHANDRA WILSON

http://media.onsugar.com/files/ons1/192/1922283/28_2009/15dc45088551479e_Dempsey-and-Dane.jpg http://www.ecartelera.com/images/noticias/fotos/4400/4475/1.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS ERIC DANE

http://www.gossipgirlz.de/wp-content/chandra-wilson-patrick-dempsey.jpg http://static.tvgcdn.net/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/Greys_Anatomy/season5/greys-anatomy382.jpg

ASHLEY JUDD ÉS PATRICK DEMPSEY

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/06/flypaper_7.jpg

DONATELLA VERSACE / KATE WALSH ÉS PATRICK DEMPSEY

MCDREAM DATE photo | Donatella Versace, Patrick Dempsey EXES MARK THE SPOT photo | Kate Walsh, Patrick Dempsey  

PATRICK DEMPSEY ÉS ELLEN DEGENERES / PATRICK DEMPSEY ÉS LANCE AMSTRONG

MCMINIS IN TRAINING photo | Patrick Dempsey NEW AMIGOS photo | Lance Armstrong, Patrick Dempsey

PATRICK DEMPSEY ÉS HILARY SWANK / ELLEN POMPEO ÉS PATRICK DEMPSEY

FREE TO BE  photo | Hilary Swank, Patrick Dempsey http://static.tvfanatic.com/files/tvand39s-hottest-couple.jpg

BRADLEY COOPER ÉS PATRICK DEMPSEY / OPRAH, ELLEN POMPEO ÉS PATRICK DEMPSEY

http://ll-media.tmz.com/2010/02/09/0209_dempsey_cooper_getty-1.jpg http://static.oprah.com/images/tows/200611/20061117/20061117_102_350x263.jpg 

REBECCA GAYHERAT, PATRICK DEMPSEY ÉS FELESÉGE (JILIAN) ÉS ERIC DANE

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Celebrities/M_R/Pa_Pd/Patrick_Dempsey/1/patrick-dempsey13.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS KATHERINE HEIGL / SANDRA OH ÉS PATRICK DEMPSEY

http://www.variety.com/graphics/photos/vpage2004/vcrix_dempsey.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/sandra-oh-patrick-dempsey_652x988.jpg

GEORGE LOPEZ, PATRICK DEMPSEY, ASHTON KUTCHER, GARRY MARSHALL, BRADLEY COOPER ÉS CARTER JENKINS

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Premiere+New+Line+Cinema+Valentine+Day+Arrivals+pjR5i4TFiDul.jpg
 
MICHELLE MONAGHAN ÉS PATRICK DEMPSEY 

http://0.tqn.com/d/movies/1/0/5/O/R/madeofhonorprem4.jpg http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.tvfanatic.com/static.tvfanatic.com/images/gallery/652x946xpatrick-dempsey-michelle-monaghan.jpg.pagespeed.ic.V8d4cz7N-t.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS ELLEN POMPEO

http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Patrick+Dempsey+Ellen+Pompeo+Leaving+Dan+Tanas+oQaPeQMChRXx.jpg http://static.wetpaint.me/network/ROOT/photos/A4YvCa6CIAAaius-1217598709717828816.jpghttp://static.wetpaint.me/greytwo/ROOT/photos/310/AzuXr8UCQAAnann--3071269102924016554.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz549oW6ry1qal4lpo1_500.png

ANNE HECHE, PATRICK DEMPSEY ÉS JAMES TUPPER

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+World+Premiere+IRIS+Journey+E3g336uaooHx.jpg

 
PATRICK DEMPSEY, SHIA LABEOUF, TYRESE GIBSON LS ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Rosie+Huntington+Whiteley+X616nJPe3rvl.jpg 

PATRICK DEMPSEY, CHELSEA HANDLER ÉS ROBERT PATTINSON

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+2011+MTV+Movie+Awards+Show+-Z6COzbDB7ax.jpg

ROSARIO DAWSON ÉS PATRICK DEMPSEY

 
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+amfAR+Gala+Show+64th+Annual+Jqsh_-oo4Q5x.jpg
  
 REESE WITHERSPOON, PATRICK DEMPSEY, MELISSA ETHERIDGE, ANDREA YUNG, JILIAN FINK ÉS CHRISTY TURLINGTON BURNS
 
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+2010+Avon+Foundation+Gala+RPiTmLUuq-fx.jpg
 
FERGIE, REESE WITHERSPOON, PATRICK DEMPSEY, COURTENEY COX, ANDREA JUNG, LAUREN CONRAD ÉS JILIAN FINK
 
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Avon+Foundation+Celebrates+tnY0jmP4T0Ex.jpg
 
JESSICA CAPSHAW ÉS PATRICK DEMPSEY / PATRICK DEMPSEY ÉS KEVIN MCKIDD
 
http://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2011/11/jcappd2-450x600.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Alzheimer+Association+19th+wuQiVqdlPqjl.jpg
 
PATRICK DEMPSEY, AMY ADAMS ÉS JAMES MARDSEN / CARRIE UNDERWOOD, AMY ADAMS ÉS PATRICK DEMPSEY
 
http://www.empireonline.com/images/image_index/hw800/23138.jpg
 
http://farm4.staticflickr.com/3558/3597593105_f9e26ce6c2.jpg
 
PATRICK DEMPSEY ÉS ELLEN DEGENERES
 
 http://ellen.warnerbros.com/images/blog/0511/18-patrick-dempsey-chat-video.jpg
 
PATRICK DEMPSEY ÉS JIMMY KIMMEL
 
 http://images2.fanpop.com/image/photos/10300000/Patrick-Dempsey-on-Jimmy-Kimmel-11-2-10-patrick-dempsey-10392529-1600-1066.jpg
 
SARA RAMÍREZ, PATRICK DEMPSEY ÉS JESSE WILLIAMS / A GRACE KLINIKA 100. EPIZÓDJÁNAK ALKALMÁBÓL KÉSZÜLT CSOPORTKÉP, A KÉPEN SZEREPEL: ELLEN POMPEO, SANDRA OH, CHANDRA WILSON, JAMES PICKENS JR, KATHERINE HEIGL, SHONDA RHIMES, KEVIN MCKIDD, SARA RAMÍREZ, CHYLER LEIGH, BROOE SMTH, PATRICK DEMPSEY, JUSTIN CHAMBERS ÉS JEOFRY DEEN MORGAN
 
http://static.wetpaint.me/greytwo/ROOT/photos/310/BFQ7n63CMAAqLwZ--2285519268194528317.jpg http://static.tvgcdn.net/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/GreysAnatomy/season5/greys-anatomy381.jpg
 

MAGAZINOKBAN

 http://27.media.tumblr.com/tumblr_lsdrhu8owU1r2292ko1_500.jpg http://frozalia.freeblog.hu/files/2010/10/patrick-dempsey-ew-cover.jpghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7jNo2KLDlIl9NqeSvPsLVQ3WGqz5PsdEzHK2UkfyEIbVGXGcUcA http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD5Z42ttEhGeScSLL6dq-yfEynjb4-YQYgMJFwHr6Wfk6iRx2Chttp://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/12/dempsey-bicycling/patrick-dempsey-covers-bicycling-magazine-january-february-2013-01.jpg http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/12/dempsey-bicycling/patrick-dempsey-covers-bicycling-magazine-january-february-2013-03.jpghttp://ml.berkeleyblogs.com/archives/patrickdempseydetails1.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSykl1vLx_H_sgW6lZ3pWYo8wLZVpb0idbK63r-y41CPns74C4G

 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ltzq8wPeod1qctb6go1_1280.png   http://www.mediabistro.com/fishbowlny/files/original/life_dempsey_jan_12_fbny-thumb.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/patrick-dempsey-in-bicycling.jpg http://static1.purepeople.com/articles/8/11/65/18/@/1066756-patrick-dempsey-fait-la-couverture-de-620x0-1.jpghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSe0eBxMY1wV6kNfxuSHEjzl_Ujpw0a07vzgsoghK6GShMXgeOG http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzmeL9x_Sdai4jxjkIZ-kDU4pZT5j06KSJWZfjxxU-q10sQQJFMA

http://cdn.crushable.com/files/2008/08/patrick-dempsey-tv-guide-cover.jpg   http://static.tvfanatic.com/files/beautiful-mccover.jpghttp://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2009/10/pd2.jpg https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTBy_TDqlAJkeecp49UwvBKzX2u_fvIsvLVFyS-li20-X9A206sw

http://static.tvfanatic.com/files/patrick-dempsey-in-us-weekly.jpg http://a4.ec-images.myspacecdn.com/images01/22/bde56feb7d2a0ccbbc9f3eac57964e09/l.jpghttp://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2009/10/pd2.jpg  http://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2011/08/SEPT11cov-450x584.jpg  http://l.yimg.com/ea/img/-/100916/patrick_169385s-169388d.jpg?x=300&q=80&n=1&sig=Ns1JZnw84R9YFtEsyTOfag-- http://img2.timeinc.net/people/i/2007/archive/covers/07/12_31_2007_300x400.jpg

 

A mappában található képek előnézete Derek Shepherd - Patrick Dempsey

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Stop phobia undercurrents crossmatched polypoid, hereditable sing.

(iixeadaxaic, 2019.04.24 22:55)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> xvl.cqda.greysa.eoldal.hu.xjo.zd http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Carrie Underwood Concerts

(Carriefesk, 2019.02.13 14:10)

Carrie Underwood is my favourite US contry singer. She is young, beautiful and charming female in her 30s. Her voice takes me away from all issues of this world so I start enjoy my life and listen songs created by her mind. Now the singer is on a Cry Pretty 360 Tour started in May of 2019. The concerts scheduled for the whole 2019, up to the last day of October. Tickets are available for all men and women with different income. If you love country music as mush as I, then you must visit at least one of her concert. All tour dates are available at the <a href=https://carrieunderwoodtour.com>Carrie Underwood tour St. Louis</a>. Visit the website and make yourself familiar with all powerful Carrie Underwood concerts in 2019!

ROXANADEL19@GMAIL.COM

(ROXANA, 2014.05.19 17:10)

HERMOSO HERMOSO HERMOSO POR DONDE LO MIRES !!!!