Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Minden cikk 2009-es!!

 

 

_________________________________________________________

 

 

 

Titkok a Grace klinika körül

A Grace klinika Amerikában a hatodik évaddal tér vissza ősszel. Sok titok övezi még a sorozatot, a legnagyobb kérdés az, hogy mi történik a főszereplő Ellen Pompeoval a filmvásznon, hiszen az életben a 39 éves színésznő első kisbabáját várja. "Most költöztek új házba, már csak három hónap van a szülésig. Ellen a baba mellett dolgozni is szeretne, de egyelőre nagy titok övezi, hogy beleírják-e a terhességét a sorozatba." - mondta egy barátja. Arról is sokan csacsognak, hogy ki tér vissza a filmvászonra. Az ötödik évadot Amerikában ugyanis úgyy fejezték be, hogy két szereplő is meghal, vagy legalábbis a halál közelébe kerül. Köztük T.R. Knight. "Mindenki összevissza nyilatkozik, de T.R. sorsa még mindig nem dőlt el."- fecsegte ki egy stábtag. A színész egyébként rengeteget jár közösen vásárolni Ellen Pompeoval, ő segített neki berendezte az új otthonát.

forrás: 5perc.hu

_____________________________________________________

 

Férjet fogott magának a színésznő

Férjet fogott magának a színésznő

 Katherine Heigl A csúf igazság című romantikus vígjátékban kiváló tanártól, Gerard Butlertől tanulja a csábítás művészetét. A házasság titkait azonban saját magának kell felfedeznie. A gyönyörű színésznő egy rockzenész párja. Josh Kellyvel a férfi egyik videoklipjének forgatásán találkoztak, és két évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent.

– Nem vagyok jó feleség, mert egy szokásos szabályt sem tartok be – vallotta be Heigl. – De a párom sem ragaszkodik hozzájuk, szóval kit érdekelnek? A klipforgatás után például én telefonáltam neki. Elhívtam egy buliba, ahova el is jött, nagyon jól éreztük magunkat, és azóta együtt vagyunk. Ilyen egyszerű. A szexuális életem pedig sokkal jobb lett, amióta férjnél vagyok!

forrás: nőklapja c@fe

 _________________________________________________

 

Fogyj úgy, mint a Grace Klinika sztárja!

 

Katherine Heigl: 5 faktorral

Katherine Heigl
Katherine Heigl

– A hét 5 napján szigorúan betartandó étrendet,

– napi 5 étkezést,

– amelyek mindegyike 5 tápanyagot (egészséges szénhidrátokat, azaz gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiőrlésű pékárukat, sovány húst, például pulykamellet, rostokat, „jó” zsiradékokat és rengeteg vizet) tartalmaz,

– 25 perces edzéseket a hét 5 napján,

– ennek fejében 5 héten belül látványos eredményeket ígér.

Rokon lelkek: az 5 faktoros diéta segítségével adta le a felesleget Jessica Simpson, Eva Mendes és Alicia Keys is.

Lesd el Katherine-től! A hét 5 napján tartsd be szigorúan a fogyókúrát, de hétvégén engedélyezz magadnak egy kis kilengést – persze az ésszerűség határain belül.

Ezt ne utánozd! Ne akarj pár héten belül rengeteget fogyni: az egészséges mérték hetente körülbelül 0,5-1 kiló – elvégre a felesleg sem egy hét alatt ugrott fel, nem igaz?

forrás: nőklapja c@fe

 ____________________________________________________

 

 

Kép A Valentin-nap című produkció Los Angeles-i párok és szinglik szerelmi életének fordulópontjait mutatja be. A történet természetesen a szerelmesek nagy napján játszódik. Eddig nem lenne semmi pláne a filmben, az viszont bizonyos, hogy ennyi sztár még soha nem játszott együtt. A női oldalt Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Queen Latifah és Emma Roberts erősíti, míg a szerelmes férfiakat Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx és Carter Jenkins képviseli.

Az egymást keresztező szerelmi történeteket a romantikus vígjáték nem kisebb szakembere, mint Garry Marshall (többek közt a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő rendezője) fogja össze. A producerek nemrég azt nyilatkozták, hogy sztárétvágyuk egyre csak nő, és még nem zárták le a szerződtetéseket: még újabb hírességeket akarnak kamerájuk elé csábítani.

 

 ________________________________________________

Patrick DempseyVersace Acron

Míg a férfiak esetében a karóra sokszor státuszszimbólum, addig a nők többnyire ékszerként tekintenek egy-egy darabra. Egy-egy márka ma már számtalan stílusú modellt is felvonultat, így nemcsak az alapján választhatunk, hogy hétköznapokra, elegánsabb eseményekre vagy éppen sportoláshoz viseljük, hanem az adott hangulatunknak megfelelően is.A női órák általában kisebbek a férfióráknál, és sokkal változatosabb formákban készülnek. Mivel a nők csuklója vékonyabb, mint a férfiaké, a számlap és a szíj is keskenyebb, ezzel kiemelve a kéztő kecsességét. A nők az óraválasztás terén sokkal bátrabbak a szín- és formaválasztásban, mint a férfiak. Ugyanakkor sokkal kevésbé számít, hogy az adott szépség mennyire exkluzív, vagy hol szerepel a márkák rangsorában. A lényeg, hogy kifejezze az egyéniséget. Természetesen léteznek kifejezetten drága órák is, amelyeknél a műszaki tökéletesség mellett a ráapplikált brilleket, gyémántokat, az alapanyagot vagy épp a tervező nevét is meg kell fizetni. A luxus szinonimájaként ismert Swarovski kristályokat ma már számtalan ékszeren és kiegészítőn használják, újabban az amerikai Timex óragyár női Crystal-sorozatának darabjait is díszítik. A Timex sikerének egyik fokmérője, hogy a 70-es évektől kezdve olyan divatmárkák óráit készíti, mint a Valentino, a Vertu, a Ferragamo és a Versace. Ez utóbbit több sztár is szívesen viseli: Patrick Dempsey-t letisztult stílusú Versace Acron, Janet Jacksont pedig 53 gyémánttal díszített, fehérarany Versace Eclissi órában kapták lencsevégre.

A stílus sosem megy ki a divatból, ahogy ez a szuper sikkes, glóbusz formájú óranyaklánc sem.Feltűnő narancssárga színű bőr- és acélszíjas kvarcszabályozós divatóraEzüstözött, lila számlapos, kőberakásos Esprit karóra a nőies stílus kedvelőinek

 

forrás: nőklapja c@fe

 

___________________________________________________

Megmutatta szerelmét a meleg sztár!

A Grace klinika sztárja, T. R. Knight a jelek szerint kicsit sem szomorkodik amiatt, hogy kiírták a sorozatból...

Kéz a kézben andalogva hagyta el a pár a kedvenc éttermét, és az sem zavarta őket, hogy fotósok villogtatják vakuikat az arcukba. T. R. Knight ma már cseppet sem rejtegeti másságát a világ elől. A sorozat indulásakor még titkolták a producerek, hogy a színész a saját neméhez vonzódik, de az egyik stábtag kifecsegte, így az egész világ szembesülhetett a ténnyel. A 36 éves sztár akkor csak annyit kért a sorozat rajongóitól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét, de a szerelmi életéről azóta sem nyilatkozik szívesen. A Grace klinika következő szériájában már nem szerepel T. R., de nem aggódik, hiszen egyre több szerepet kap a filmstúdióktól.

forrás: nőklapja c@fe