Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esélylatolgatás

2012.05.14

Ahogy egyre jobban közeledik a csürtötök, engem egyre jobban lefoglal a sorozat és mivel nekem, most pihi van, így gondoltam, hogy kicsit beleásom magam a sorozatba. És most pedig eélyeket latolgatok arról, hogy kinek mennyi esélye van a túlélésre és mennyi a halálra. Hozzászólásokat és saját véleményeket várok.

1. Meredith Grey

meredith-ketsegbeesett.pngAnnak ellenére, hogy elvileg az eredeti szereplőgárda még két évadra írt alá, én nem venném biztosra, hogy nem közülük veszítünk el valakit. Lehet, hogy ezzel sokan nem értenek egyet, és mellesleg én se örülnék ennek, de ez van. Mi is történhetne Meredith-szel? Hát a repülőgép baleset után úgy tűnik, hogy a stresszen túl nem sok sérülése van. Hiszen őt elég sokat láthatjuk a promókban, ahogy keresi Derek-et. De mi van ha például belső sérülései vannak és elvérzik közben? Vagy ha valami hülyeségek követ el, azért mert azt hiszi, hogy Derek meghalt? De még lehet az is, hogy ő hal meg, ha elmegy Dereket keresni, de beleesik egy szakadékban és közben kiderül, hogy Derek még a repülő  roncsok alatt van. Nem lehet tudni, de szerintem mindössze 15% az esélye, hogy ő hal meg.

2. Derek Shepherd

repulo-alatti-derek.jpgÉn már az eleje óta őt féltem a legjobban. Van egy ilyen nagyon rossz érzésem vele kapcsolatban. Egészen az utolsó promóig kellett várnunk, hogy ha csak egy másodpercre is, de láthassuk Derek-et. Nem úgy néz ki, mint aki nagyon fényesen van. Az is lehet, hogy távolabb zuhant ki a repülőből és nem találják meg? Ott hal meg? De az is lehet, hogy megtalálják és nem éli túl úgy sem. De a legdrámaibb az lenne, ha átmennénk mexikói szappanoperába és mondjuk, Derek-et egy hegyi házaspár megtalálná és elvinné a kunyhójába, ahol kezelgetnék és túlélné, de vagy amnéziás lenne, vagy csak hetek múlva térne magához, Meredith pedig addig azt hinné, hogy a szerelme halott. Elég drámai és csöpögős lenne, de nem lehet tudni, hogy az írók, mit álmodtak meg. A hegyi házaspáros teóriának 2% esélyt adnék, a halálnak sajátos pesszimistaságom miatt 60%-ot. (Habár remélem túléli:)

3. Lexie Grey

lexie-kicsi-grey.pngNa itt a másik, akinek a halálától még tartok. Itt megint sok dolog történhet. Vagy Mark nem tudja őt megmenteni és elvérzik. Vagy (mivel látszik, hogy a fél repülőgép rajta van) elveszti a lábait - habár ennek nem tudom mi értelme lenne - vagy megmenekül és Mark is rájön, hogy lehet, hogy szereti Julia-t, de Lexie-be szerelmes. De jó lenne, ha kicsi Grey is maradna a sorozatban. Halálozási esély: 70-75% + A rajongók legnagyobb része is az ő halálát jósolja egyes felmérések szerint.

4. Arizona Robbins

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40o35cp1m1r2c45jo1_500.gifHát ő sem áll túl jól a promók alapján. Ugyanis a repülőgép másik fele éppen rajta landolt. Nem hinnémm, hogy Shonda tönkre akarná tenni ezt a szálat, ami annyira kedves a számára, de az, hogy a Callie&Arizona kapcsolatról nem nyilatkozik, azért elgondolkodtató. Mit is tudnék elképzelni? Hát nagyjából ugyanazt, mint kicsi Grey esetében. Hiszen vagy maradandó sérülései maradnak, vagy meghal, vagy túléli. Amúgy talán a legdrámaibb pontja a kapcsolatnak pont az lenne ha Callie-nek kellene megmenteni Arizona lábait például. Halálozási esély: 75%.

5. Alex Karev

Látta őt valaki? Az biztos, hogy a repülőgépen volt, de lényegében ennyit tudunk róla. Valaki látta már őt valamelyik promóban? Nekem pedig most pont ez gyanús. Vajon ő lehet az aki egy kövel vagy egy telefonnal veri a repülő roncsot? Vagy az éppen Derek? Na ez is egy jó kérdés, Alex esetében szerintem vagy egy repülőroncs alá szorulás vethet véget az életének, vagy semmi. Én nem igazán tudom, hogy mekkor esélye van a halálra, és mekkora az életre. Legyen 50%. 

6. Mark Sloan

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m40ntwOVwa1r2c45jo1_500.gifSzerintem ő is viszonylag a védett karakterek egyike. Nem hinném, hogy meghalna. Az előzetesek szerint is ő próbál szinte mindenkin segíteni Cristina mellett. Meredith ugye használhatatlan Derek miatt. Kicsi esélyt látok egy belső sértülés okozta halálra, mondjuk 15%, a túlélésre jóval nagyobb esélye van. Kérdés, hogy mennyiben változtatja meg az életét Arizona vagy Lexie elvesztése. Persze akár Callie vagy a kis Sofia is meghalhat ebben a részben valamely más ok miatt. Az ugyancsak nagy törés lenne Mark életében. Tegyük hozzá, hogy mióta olvastam egy cikket ez a kisgyerek halál nekem egyre gyanúsabb. Hiszen mi lehetne ennél nagyobb csapás? 

7. Cristina Yang

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m40ncuhZf31r2c45jo1_500.gifAz örök túlélő mondhatnánk. Őt biztosan nem várom a halottak közé, mármint ő nem tartozik azok közé a lehetőségek közé. Szerintem az ő szerepe biztos, és mondjuk erről több cikket is lehetett olvasni. Mindenkin próbál segíteni, mikörben a szíve megszakad Meredith-ért. Érte pedig Teddy és Owen aggódik nagyon, de reméljük ebből nem lesz megcsalás megint. Az ő halálozási esélye 5% (csak, hogy ne kísértsük a sorsot)

 

Ők mind a repülőn ültek, de mi van azokkal akik nem? Ezt majd holnap írom körbe, egy napra ennyi elég :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.