Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégszereplők

2009.07.22

 


 

Elizabeth Fallon

Nővér aki egész életében a Grace Klinikán Képdolgozott. Az első évadban tűnik fel, mint beteg. Hasnyálmirigy rákban szenved, végső stádium. Azért érkezik a kórházba, hogy ott halljon meg. Richard és Burke Meredith-nek szánta gondozni, mivel Fallon nővér és Ellise Grey együtt dolgoztak annak idején. Azonban egy nagyszerű műtét reményében Cristina elhappolja a beteget. A halála nagyon megviseli az újdonsült gyakornokot. Ennek a tragédiának a következményeként jött össze Burke és Cristina. 

 

 


 

Kép

William Dunn

Az 5. évad egyik részében tűnik fel, mint egy halálra  ítélt sebesült a kórházba. Idegrendszeri problémái miatt Derek, Meredith, Owen és Cristina kezei közé kerül. Derek nagyon nem szimpatizál vele (mondhatnánk utálja) mert egy hasonló bűnöző ölte meg az édesapját is. Meredith-t azonban nagyon meghatja a férfi azzal, hogy megbánta bűneit. S egyetlen célja a férfinek hogy meghaljon. A műtétek Képután megpróbálja magát megölni, azonban megmentik és a kivégzésének Meredith is jelen van. Teljesen kiborul a férfi halálának láttán.(mert megsajnálja) 

 

 

 


 

Dr. Virginia DixonKép

Egy kardiológus aki Erica Hahn távozása után többször is "beugrott" a klinikára. Itt megismerkedett Bailey-vel és Cristinával. Kicsit furcsa és Asperger szindrómában szenved. Ezért sok furcsa szituációba kerül a klinikán. 

 

 

 

 


 

Kép

 

 Daisy Pepman

 

Mint bőrgyógyász tűnik fel az 5. évad egyik részében, a "nyugalom szigetén".

 

 

 

 

 


 

 

 

Kép

Dr. Norman Shales

Norman már rég túl van a fiatal korán, de most úgy érezte élnie kell. Idáig gyógyszerészként dolgozott. Ezért beállt gyakornoknak a klinikán. Norman Alex gyakornoka lett. De kora miatt sokszor vezető orvosnak nézik. Ez eléggé zavarja is Alexet. 

 

 

 


 

Rebecca Pope Kép

 Amikor a nagy kompbaleset volt,  Alex találta meg Rebeccát. Félig öntudatlan állapotban volt és eközben 6 hónapos terhes. Az arca pedig teljesen összeroncsolódott. Miután Dr. Addison Montgomery megvizsgálta a babát, márcsak a nő emlékezetével és az arcával kellett foglalkozni az orvosoknak. De mivel a nő  sem a nevét, sem pedig a régi arcát nem tudja felidézni, így elnevezte "Ava"-nak. A megmentése és a folyamatos kezelése közben Ava és Alex nagyon jó barátok lettek. De nem sokkal később megvizsgálta Shepherd és később meg is műtötte. Ezek után egyre több emléke tért vissza. Rájött, hogy négy nyelvet tud beszélni. S később már arra is emlékezett, hogy hogy hívják őt és a férjét. Majd megjelenik Rebecca férje KépJeff Pope és így Ava hazamegy még mielőtt Alex elmondhatná neki, hogy szereti. Amikor visszatér a klinikára Izzy látja el. Ott azt mondja, hogy terhes és a baba apja Alex. A habár először Alex az egészet nem érti. Később lassan rájönnek, hogy Ava beteg, hiszen miközben állítólag terhes, mellműtét akar magán végeztetni, hogy a teste illeszkedjen az arcához. Csakhogy ez idő alatt Izzy kideríti, hogy a nő nem terhes, ezt először sem Alex sem Ava nem hiszi el. De később ultrahanggal bebizonyítja az igazát Izzy. Ezután Rececca mély depresszióba esik és meg akarja magát ölni. De Alex megmenti, majd nehezen de beleegyezik, hogy Izzy pszichológust hívasson hozzá. Ezután pedig a pszichiátriára kerül.

 


  Rose

Egy nővér a kórházban. Aki Derek műtétjein szokott Képasszisztálni. De ez a 4. évad során tovább fejlődött. Derek és Rose csókot váltottak és elkezdtek randevúzni. A kapcsolat addig jól is működött míg a kórházi személyzet el nem kezdett pletykálni arról, hogy Derek és Meredith biztos csak ideiglenesen szakítottak. Addison amikor visszatért meg is jósolta azt ami a 4. évad utolsó részében bekövetkezett. Derek és Meredith megcsókolta egymást. Ezután Derek szakított a nővel. Aki nagyon megharagudott rá. Később azonban bocsánatot kért a nő és elment másik osztályra dolgozni. 


 

Kép

 

 

Dr. Colin Marlowe

Egy professzor a Stanford-i egyetemről. Ő Christina egy régi tanára, na de annál egy kicsit több is. Ugyanis közeli kapcsolatba került a férfivel. Azért érkezik a Grace Klinikára mert Richard megkérte, hogy vegye át a klinika irányítását. Emellett azért is érkezett, hogy Christinát lássa.

 

 

 

 


 

Sydney Heron

Rendkívül élénk személyiségű doktornő. Na jó talán egy kicsit túlságosan is boldog. Akkor jelent Képmeg először amikor Bailey szülési szabadságon volt és ekkor csapott össze Christinával, aki ugyanis nem bírja elviselni a nőt. Később Izzie tanácsadójaként volt jelen. Majd amikor Derek és Meredith szakítottak. Sydney volt az első akivel Derek randizott. Csakhogy a nőnek nem volt elég jó Derek. 

 

 

 


 

 

Kép

Patricia

Ő Richard Webber asszisztense a kórházban. Továbbá a jobbkeze, aki korábban ápolóként dolgozott.

 

 


 

 

Kép Olivia Harper

Egy ápolónő a kórházban. Összejött George-dzsal és Alex-szel is. A szifilisz Alextől kapta el és tudatlanul tovább adta George-nak. Ezek után vele csalta meg Alex Izzyt is. Továbbá szexuális kapcsolatba került Mark Sloannal is. 

 

 


 

Kép

Tyler Christian

Ő egy ápoló volt a Grace Klinikán, és négy évig dolgozott a klinikán.

 

 


 

Kép

 

Dr. Katharine Wyatt

Ő a kórház pszichiátere.Ő kezeli Meredith Greyt és Erica Hahnt is. Később pedig az Irakból érkezett Owen Hunt őrnagy is az ő kezelésein köt ki.

 

 

 

 


 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.