Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teddy Altman férfi rajongói

2011.08.26

 

http://29.media.tumblr.com/tumblr_llhhcdta1t1qhplgto1_500.gif

 

Henry Burton

Teddy a 10. epizódban ismerkedik meg a kórház egyik páciensével, Henry Burtonnal. A férfi egynevtelenhenry.png nagyon ritka genetikai betegségben szenved, ez a Von Hippel-Lindau kór. Azonban Henry elvesztette az állását a rengeteg kórházi kezelés miatt, így a biztosítása is megszűnt és nem tudja már finanszírozni a kezelését. Teddy megkedveli a férfit, és a következő epizód elején feleségül megy hozzá, hogy így a saját betegbiztosításával a férfit tovább lehessen kezelni. Teddy csak akkor fogja fel, hogy mit tett, amikor a férfi műtéte során nemvár szövődmények jelentkeznek, mert Henry őt jelölte meg a vészhelyzetben értesítendő személynek. Ekkor döbben rá, hogy a "férjét" igazából nem ismeri.

https://lh4.googleusercontent.com/-afpap_Swd10/TX5jab5wluI/AAAAAAAAAQQ/j0MajauJa2o/SHONDALAND+GOING+STRONG+Pt+II+7.jpg

Bár az ifjú pár továbbra is fenntartja, hogy a házasságuk érdekházasság, azonban egyre több olyan jel mutatkozik, miszerint talán mélyebben éreznek egymás iránt. Henry anevtelenhenryandteddy.png rengeteg fájdalomcsillapító hatására szerelmet is vall, azonban Teddy azt mondja, hogy ő nem érez semmit.Majd Andrew Perkins visszatér és arra kéri Teddy-t, hogy menjen vele Németországba, ahol állandó állást ajánlanának mindkettejüknek. Majd Teddy elmondja Henry-nek, hogy igent mondott Andrew kérésére, így hamarosan elutazik teddy.jpgNémetországba, ám még előtte kérvényezni fogja a házasságuk felbontását. Henry is egyet ért ezzel, főleg azért mert visszakapta a munkáját és így már lesz saját biztosítása is. Az évadzáró epizódban Teddy elbúcsúzik Henry-től, aki azonban megmondja neki, hogy mostmár menjen, mert az volt élete legfájdalmasabb döntése, hogy Teddy-t elengedte, habár már 82 műtéten esett át. Azonban az utolsó pillanatban Teddy úgydönt, hogy marad Seattle-ben és ezt el is mondja Henry-nek, azután, hogy megcsókolja és azt mondja a férfiank, hogy ő a férje és kezd beleszeretni.    

 

http://26.media.tumblr.com/tumblr_llidjdwwKF1qavqhqo1_500.gif

 

 

 

 

Dr. Andrew Perkins

 

A 7. évad premierjében kiderül, hogy Teddy és Owen kapcsolatának végleg vége és Teddy kapcsolatot 701teddyandrew.pngkezd azzal a pszichológussal (Andrew Perkins) akit a trauma feldolgozása miatt küldtek a Grace Klinikára. A második epizódban Teddy azon aggódik, hogy talán Andrew olyan vele, mint egy terapeuta. De hiszen ő az is, mert Teddy folyton csak beszél és mesél neki, Andrew pedig csak hallgatja. A részé végén azonban megoldódik a probléma.  A 3. részben Andrew megbízatása lejár és a fennmaradó munkát Dr. Wyatt veszi át. Azonban Teddy nem tudja őt elengedni, "Nem vagyok G.I. Jane. Egy ragaszkodós Barbie vagyok." Arizona próbál belé lelket önteni. Majd Dr. Perkins elbúcsúzik tőle. Azt mondja, hogy szerinte ő többet érdemel és volt néhány pocsék választása, olyanok akik mást szeretnek, eljegyzettek vagy csak rövid ideig maradnak a városban. Majd Dr. Perkins elhagyja  a várost. Majd Andrew Perkins visszatér és arra kéri tumblr_ljz9tjkyz01qcpei6o1_500.jpgTeddy-t, hogy menjen vele Németországba, ahol állandó állást ajánlanának mindkettejüknek. Majd Teddy elmondja Henry-nek, hogy igent mondott Andrew kérésére, így hamarosan elutazik Németországba, ám még előtte kérvényezni fogja a házasságuk felbontását. Henry is egyet ért ezzel, főleg azért mert visszakapta a munkáját és így már lesz saját biztosítása is. Az évadzáró epizódban Teddy elbúcsúzik Henry-től, aki azonban megmondja neki, hogy mostmár menjen, mert az volt élete legfájdalmasabb döntése, hogy Teddy-t elengedte. Az utolsó pillanatban a nő azonban meggolndolja magát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.