Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők családja

2009.07.22

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

Meredith családja

Thatcher Grey

Thatcher Meredith apja, Ellise Grey volt férje. A férfi elhagyta Elliset és Meredith-t amikor rájött, hogy a nő megcsalja őt Richarddal. KépEkkor Meredith még nagyon kicsi volt. A férfi később már nem is érdeklődött a lánya iránt, mivel azt hitte, hogy Ellise nem engedné, hogy lássa a lányát. Majd Meredith és Teacher csak 20 év múlva találkoztak újra. Ekkor a férfinak már van egy másik felesége Susane és két lánya Lexie és Molly. Susane mindig buzdította a férfit, hogy találkozzon a lányával de az nem tette. Emellett Susane nagyon gyorsan meg is halt egy rutineljárás folyamán. A halála miatt Meredith-t hibáztatja. Meg is üti a ányt, de még emellett azt is megtiltja, hogy a lány elmenjen a gyászszertartásra. Majd a férfi elzüllik. Elkezd inni és amikor Lexie és Meredith találkoznak már nagyon rossz állapotban van. Később a férfi bevonul egy elvonó kúrára. Majd az ötödik évadban visszatér a férfi és bocsánatot kér mindkét lányától a viselkedése miatt. S Meredith nem, de Lexie meg is bocsájt neki.

 

 


 

Kép Molly Grey-Thompson

 

Molly 22 éves, és ő Meredith egyik húga. Azért kerül a Grace Klinikára mert a babája akivel terhes beteg volt. Rajta segített Meredith és Addison. A baba a Laura nevet kapta. Ő is ott van Meredith-nél amikor Thatcher megpofozza a lányt.

 

 


 

 

Kép Susan Grey

Ő Meredith Grey mostohaanyja. Susan mindig tudta, hogy a férjének van egy másik lánya is. Mindig biztatta a férjét, hogy gondozza a lányát. Amikor Susan elkezd gondoskodni Meredith-ről, a lány először nem tudja elfogadni a sok gondoskodást. Később azonban megbarátkozik vele és nagyon meg is szereti. Csakhogy Susan meghal amikor egy csuklással kapcsolatos beavatkozást végeznek rajta.

 

 


Kép

 

Ellise Grey

Ellis Meredith Grey sebészgyakornok anyja.  S habár nagyon jó és tehetséges orvos volt. Most viszont már Alzheimer kórtól szenved. Egy otthonban fekszik és már a saját lányát sem ismeri meg. A nő pedig csak akkor boldog, ha Richard Webber látogatja meg. Amikor Richard úgy döntött, hogy megmenti a házasságát a feleségével, akkor Ellise teljesen kiborult. Majd később visszatért Ellise emlékezete, de csak egy napra. Ezek után bent kell maradni a kórházban, mert kiderül, hogy rossz a szíve. S amíg Meredith haldoklott a kompbaleset után addig Ellise meg is halt. Meredith ekkor azt mutatta, hogy nem rázza meg az esemény. De később kiderült, hogy jobban megrázta a dolog, mint ahogy azt gondolták.

 

 

Lexie Grey életrajzát lásd. a saját menüpontja alatt.

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

 


Christina családja

 

Kép

Helen Rubenstein

 

Ő Christina édesanyja, aki a lány egyetlen idáig feltűnt rokona a sorozatban.  Kétszer volt jelen a sorozatban. Amikor a lánya elvetélt és akkor amikor elvileg az esküvője lett volna Prestonnal.

 

 

 

 

 ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

 


 

Webber családja

Adele Webber

Kép Ő Richard felesége. Rengeteget szenvedett a férje hűtlensége miatt. A férje mindig előtérbe helyezte a munkáját és ezt megelégelte. Ugyanis ultimátumot adott a férjének, vagy otthagyja a kórházat vagy nem mehet többé haza. A férfi végül Derek lakókocsija mellett köt ki. Közben Adele elvetél Richard gyermekével és elkezd randizni. A negyedik évad végén pedig visszaköltözik a férje a házukba.

 http://greysanatomyfan.com/photos/albums/GA/S6/Screen%20Captures/6x09/normal_0095.jpg

˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘


George családja

Kép

Harold O'Malley

Ő George édesapja. Először akkor találkozunk vele amikor pulykát vadásznak a fiaival. Majd akkor amikor eltörik a kulcscsontja. Később a kórházban kiderül, hogy nagyon súlyos beteg. S habár George azt kéri Webber-től, hogy ha nagyon sok a daganat a szervezetében akkor ne vágják ki azokat, de Harold pont az ellenkezőjét kérte. S Webber ez teljesíti is. De a férfi nem éli túl a betegséget. Ugyanis még a műtétet kibírja, de a felépülést már nem.

 

 

Kép Louise O'Malley

Már közel negyven éve Harold felesége. Ő George édesanyja. Imádja a férjét és a családját. S nagyon összetörik amikor a férje meghal. Azóta azonban nem tűnt fel a sorozatban.

 

 ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘


Derek családja

Kép Nancy Shepherd

Ő Derek egyik húga a négy közül. Nagyon nem szereti Meredith-t, de annál jobban szereti Addisont. Markkal is nagyon jóban van. Csak akkor tűnik fel a sorozatban amikor meg akarja akadályozni, hogy Derek elváljon a feleségétől. Csak abban az egy részben láthatjuk.

 

 

Kép

Carolyn Shepherd

Derek édesanyja, aki az ötödik évadban került a sorozatba. Azért jön, hogy megismerje fia választottját. Azonban nem annyira szimpatizál a lánnyal. Azonban megbízik a fia döntésében és segít neki, hogy odaadja neki az eljegyzési gyűrűjét.

 

 

 

 

Dr. Amelia Shepherd

KépŐ Derek húga, aki ugyancsak idegsebész. Amikor fiatalok voltak akkor Derekkel együtt végig nézték ahogyan fiatal korukban megölték az édesapjukat. Tizenéves korában nagyon vad és irányíthatatlan volt, ezért hívták őt "Hurrikán Améliá"-nak is. Majd nem tudta leküzdeni a problémáit és a fájdalmat és elkezdett gyógyszereket szedni. Egészen addig amíg túl nem adagolta és ezzel majdnem megölte magát. Így is 3 percig halott volt. Éppen ezért ő volt a család fekete báránya. Ő azt is tudta, hogy Addisonnak és Marknak viszonya van, azonban ezt titkolta testvére elől. Azonban volt sógornőjével nagyon szoros kapcsolatban maradt, mindig úgy érezte mintha ő lenne az egyik nővére. Sokkal jobban szeret más emberekkel foglalkozni mint saját magával. Az életében nincs romantika, nincs szerelme se. Mint orvos a Los Angeles-i Ocean Side Wellnes-ben (Doktor Addison) tűnt fel.

 

 

 


 

 ˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

buse0408@gmail.com

(szerkesztő, 2013.02.09 23:20)

A 3. évad elején ismerhettük meg Nancy-t, aki egyébként "feslett gyakornoknak" hívja Meredith-t. Ha jól emlékeszem a 6. részben volt. :)

dodd.

(dodd., 2013.02.09 21:40)

Nancy Shepherd melyik részben szerepelt?? :D Mert nekem az összes rész meg van, de egyikben sem emlékszem, hogy szerepelt volna... :D :S