Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jesse Williams - Jackson Avery

2010.10.04
http://photos.greysfan.com/albums/userpics/10001/normal_01%7E8.jpg

 

 DR: JACKSON AVERY 

 

Ő alakítja Jackson Avery-t a sorozatban. Ő játssza Harper Avery unokáját. (Harper Avery díjat kapott a 4. évadban Burke is). Cristina nagy csodálója Harper Avery-nek és kicsit féltékeny lesz amikor megtudja, hogy ki is az új munkatársa. Ez a féltékenység egy rövid időre szenvedéllyé csap át, ám nem lesz köztük semmi komoly. Jó barátok lesznek Meredith-szel és Aprillel is. Ők ketten maradnak csak életben a 6. évad végi lövöldözést követően. Jackson asszisztál Cristinának amikor a sokkos állapotban levő Dereket műtik, sőt az ő lélekjelenlétének köszönhető, hogy túlélik a támadást, ugyanis azt szimulálja hogy Derek meghalt, ám mint ahogy kiderül, csak a szívritmusfigyelőt kapcsolja ki. A 7. évadban már mint állandó szereplő tért vissza. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mars4gAkK11r6r1abo1_500.jpgAmikor nagyapja a klinikára érkezik rá akarja venni az őt, hogy hagyja el Seattle-t és folytassa a tanulmányait Massachusetts General Hospital-ban. Jackson azonban nem akar elmenni. Jackson és April ezután beköltöznek Meredith házába és mindenki ott él mint egy nagy család. Persze még mindig rémálmok gyötrik őt, a lövöldözés miatt. A 7. évadban Jackson érdeklődni kezd Lexie iránt, annak ellenére, hogy tudja, Lexie még nincs túl Markon. Össze is jönnek, azonban Mark lesz a mentora is. Kezdetben nagyon feszült a viszonyuk azonban Mark idővel már csak tanítványként néz a fiúra, akit persze megesket rá, hogy soha nem bánthatja meg Lexie-t. Azonban Lexie nem tudja elfelejteni Markot, így Jackson szakít vele. Mivel közeledik a rezidensi vizsga így Jackson beleveti magát a tanulásba. Át akar menni a vizsgán és meg akar felelni a nagyapjának.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_matbyc7S1p1ruxfazo1_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_maz1vf93Lv1rzzlilo2_500.jpg

Amikor elutaznak a vizsgára többször is megvédi Aprilt, akit más férfiak zaklatnak. Azonban enyhén ittas állapotban le is fekszenek egymással. Majd ez megtörténik újra. Úgy tűnik, hogy talán valamiféle érzések alakultak ki közöttük, amikor kiderül, hogy April megbukott a vizsgán, míg Jackson átment. Az évad záró részében még együtt távoznak egy vacsorára, annak ellenére hogy Owen kirúgta a lányt. 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9l8sgt1lu1ref31fo1_500.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb2uviDFts1rw0h9zo1_500.jpgA 9. évad nyitó epizódjában Jackson már mint szakorvos dolgozik a kórházban. Látszik rajta, hogy még nem tudta feldolgozni teljesen Lexie halálát, ahogyan azt sem, hogy Mark (egykori mentora) már haldoklik. April egy farmon dolgozik közben és a férfi semmit sem tud róla.

 

 

 

JESSE WILLIAMS

http://www.ba-reps.com/blog/wp-content/uploads/2010/06/JimWright_TVGuide_JesseWilliams08.jpg

1981. augusztus 5-én született amerikai színész. Illinois állambeli Chikago-ban született, édesanyja svéd, édesapja pedig afro amerikai származású. Temple University-n diplomázott Médiából és Filmből. Tanított is, majd modellként is dolgozott. A színész 2006-ban vendég volt az Esküdt ellenségek című sorozatban. Főszerepet játszott több műsorban is a Broadway-en. 2008-ban szerepelt a Négyen egy  gatyában 2. című filmben. Továbbá epizódszereplőként volt jelen az ABC  Greek című sorozatában. 2009-ben az HBO egyik pilotjában is szerepelt, melynek exkluzív producere Sarah Jessica Parker volt. Szerepelt a Brooklyn mélyén című filmben is. Következő filmje 2010-ben fog megjelenni. Még 2008-ban szerződött le az MGM/United Artists-szal egy horrorfilmre mely valószínűleg 3D-s lesz és a várható megjelenése  2011. januárja. 2009-ben kapott szerepet a Golden Globe díjas sorozatban a Grace Klinikában, ahol Dr.  Jackson Avery-t alakítja, aki a Mercy West- ből érkezik a Grace Klinikába. 2009 szeptember 24-én debütált a sorozatban. A 7. évadtól állandó szereplővé léptette elő a sorozat produceer, Shonda Rhimes. 2011-ben a Televíziózás legjobb pasijai (TV's 100 Sexiest Men of 2010) összeállításban a 11. helyen végzett. 2012. szeptember 1-jén megházasodott.      

Modellkedett a Kenneth Cole-nak is. Fényképezte John Russo sztárfotós is. És szerepelt az R&B énekes, Rihanna  Russian Roulette című klipjében is még 2009-ben.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.