Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Private Practice alapok

2009.11.03

http://m.blog.hu/so/sorozat-letoltes/image/Privatepracticelogo.jpg

A Doktor Addison (Private Practice) a népszerű televíziós sorozat, A Grace klinika spin-offja. Készítője Shonda Rhimes. A sorozat Dr. Addison Forbes Montgomery életét követi nyomon, aki otthagyja a Seattle Grace Klinikát, hogy egy Los Angeles-i magánrendelőben vállaljon állást. A sorozat rejtett pilotját az ABC csatorna sugározta 2007. május 3-án. Rendezője Michael Grossman volt. A premierre 2007. szeptember 26-án került sor.

................................................................................................................

Gyártás

 

2007. február 21-én jelent meg a hír a The Wall Street Journal című lapban, miszerint az ABC csatorna egy új spin-off sorozat gyártását tervezi. Az új sorozat főszereplője A Grace klinikából is jól ismert Dr. Addison Forbes Montgomery, aki Los Angelesbe költözik. A rejtett pilotot 2007. május 3-án mutatták be A Grace klinika harmadik évadbeli Döntések és kalamajkák című dupla epizódjának részeként. A pilot bemutatja a tervezett sorozat főbb szereplőit, és az események helyszínét, az Oceanside Wellness Centre-t. A sorozat első epizódját 2007. szeptember 26-án sugározta az ABC csatorna. Az első évadot 13 részesre tervezték, azonban az írók sztrájkja miatt csak 9 rész készült el belőle. A premier előtt két személyi változás is történt. Merrin Dungey helyett, aki a pilotban alakítja Dr. Naomi Bennettet, Audra McDonald kapta meg a szerepet. Emellett KaDee Strickland is csatlakozott a stábhoz, mint állandó szereplő. A második évad premierje 2008. október 1-jén volt az amerikai ABC televíziós csatornán. A 3. évad premierje 2009 október 1-jén volt szintén. A sorozat elég jó nézettséggel fut az ABC-n.

.....................................................................................................................................................

http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2009/08/117069_d_0131_pre-500x375.jpg

................................................................................................................................................

Történet

A sorozat a Los Angeles-i Oceanside Wellness Group nevű megtermékenyítéssel foglalkozó intézményben játszódik. A főszereplő Dr. Addison Forbes Montgomery, aki a Grace Klinikát hagyta ott, hogy régi egyetemi barátnőjével Naomival dolgozhasson. Természetesen nem minden kollégájával indult zökkenőmentesen a kapcsolata. Habár Naomi nagyon örült barátnőjének, a többiek először nem nézték jó szemmel az új jövevényt. De szépen lassan Sam, Pete, Violet és Cooper is elfogadta. Alapvetően Del és Addison mindig jól kijöttek. Dr. Charlotte King eleinte senkivel sem jött ki jól a csapatból. A nő a Santa Monica-i Szent Ambrus Kórház személyzeti vezetője és orvosa. Hozzá szállítják a betegeket az Oceanside-ból. Később azonban ő is a csapat részévé válik.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.