Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Főszereplők családja, ismerősei

2011.08.22

 

ADDISON ROKONAI, CSALÁDJA:

 

http://media.tumblr.com/tumblr_lmgbj7W0F61qc1f2d.jpg

"Kapitány" Montgomery

"Kapitány" elvette feleségül  Bizzy Bradford Forbes-t, amikor még fiatal volt. Két gyermekük született: nevtelenaaaaaaaa.jpgAddison Forbes Montgomery és Archer Forbes Montgomery. Sok-sok éven át Addison és Archer falaztak az édesapjuknak, aki folyton-folyvást megcsalta az édesanyjukat. Azonban a 3. évadban kiderül, hogy a "Kapitány" volt az aki szenvedett mellette éveken át, ugyanis Bizzy leszbikus és már több, mint 20 éve az asszisztensével, Susan-nel van együtt.Az évek alatt "Kapitány" rengeteg nővel volt együtt titokban többek között: 3 cseléddel, 4 nénikéjével, Addison francia tanárával és a szakácsukkal is.   

 

 

 

http://cdn.media.abc.go.com/m/images/image-util/624x351/5e0fc599b1fde29cce82d34296c579bd.jpg

Bizzy Forbes Montgomery

Bizzy Cunecticat-ban élt, amikor megismerkedett Addison édesapjával. Már fiatalon is voltak kalandjai nőkkel, de ő egy Forbes volt így meg kellett házasodnia (a Forbes család nagyon gazdag). És Mr. Montgomery volt a tökéletes férj, aki úgy érezte, hogy nem fogja megfojtani őt. Aztán sorban megszülettek a gyermekei: Archer és Addison. Majd megismerkedett Susannal, akibe azonnal beleszeretett, azonban nem hagyta el érte a családját. Addison mindezt a 3. évadban tudta meg, hogy édesanyja leszbikus  és teljesen kiborult ettől. A 4. évadban ismét feltűnt amikor kiderült, hogy szerelme, Susan rákos beteg. Azonban Addison nem tudja már megmenteni őt (ezért kap egy pofont is).  Susan halála után úgy dönt, hogy öngyilkos lesz, és csak egy üzenetet hagyott a lányának.

 

 

 

nevtelenabbb.jpg

 

Archer Forbes Montgomery

Archer Cunecticatban született, gazdag családban. Édesanyja Bizzy Forbes, édesapja "A Kapitány". Van egy húga, Addison. Amikor Addison 7 éves volt a szőlősben biciklizett, amikor elesett vele és az felkarcolta az arcát. Archer azt mondta neki, hogy nem kell félnie és ő majd hazaviszi. Addison mindig így emlékszik vissza a bátyjára. Archer is része volt az Addison-Derek féle baráti társaságnak, habár mindig utálta Dereket. Ő egy világklasszis idegsebész, aki rengeteg újságban publikált érdekesebbnél érdekesebb eseteket.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lco5r7MuOE1qelxevo1_500.png

Amikor megérkezik az Oceanside Wellness Center-be, akkor megismerkedik Addison új barátjával, Kevinnel. De Archer úgy gondolja, hogy nem elég jó a testvéréhez és nem elég érdekes. Így lényegében elindítja a kapcsolatot a szakadék felé. Addison néhány esetben együtt dolgozott a bátyjával. Egyszer egy terhes nő esetén dolgoztak, amikor Addisonnak feltűnt, hogy valami nincs rendben a testvérével. Először azt hiszik, hogy agydaganata van, de később Sam és Pete rájön, hogy paraziták vannak a fejében. Ekkor Addison megszervezi Archer átszállítását a Seattle-i Grace Klinikára, ahol Derek kezei közé kerül. S habár mindig gyűlölték egymást, Derek mindent megtesz azért, hogy Archer túlélje ezt. Végülis Archer megmenekül.

http://image.com.com/tv/images/content_headers/episode_new/1234566.jpg

Szerelmi élete egy kész káosz. Érkezésekor egy nővel szeretkezik a konyhában, majd Naomival is együtt alszik (ezen Sam megdöbben). Majd lefekszik Naomival és még másokkal is. Addison ekkor jön rá, hogy a testvére egy fokkal nem jobb ember, mint az édesapja. Végül Arcer összejön Charlotte-tal is. 

 

 

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20090612180634/greysanatomy/images/4/45/Noahbarnes.png

Noah Barnes

Noah és Addison először a kórházban találkoztak. Egyikük sem tudta a másikuk nevét, de rögtön flörtölni kezdtek. Addison kezdett beleszeretni a férfiba. Majd megtudták egymást nevét. Azután egy nap Addisonhoz új beteg érkezik, aki terhességi problémákkal küzd, ő pedig nem mást, mint Morgan Gellman és férje Noah Barnes.

 

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lj2clo1qvm1qaao9mo1_500.png

 

Persze Addison teljesen kiborul ezen, hiszen most tudta meg, hogy a szerelme igazából házas. Ismét végig fut Addison agyán az, hogy mit is tettek Derek ellene Markkal. Úgy érzi, hogy megint nagyon rosszul cselekszik. De segít Noah feleségének és teljes erőbedobással próbálja megmenteni a babát és a mamát. Az anya és a baba majdnem meghal a kezei között. Noah felesége megkéri Addisont, hogy mentse meg a babájukat, mert ez az egyetlen dolog ami összetartja őt a férjével és nem akarja őket elveszteni. Addisonnak el kell végeznie egy műtétet, azonban Morgan nem hajlandó erre, addig  ameddig Noah nem megy be hozzá. Így Addisonnak kell meggyőznie őt, hogy legyen a felesége mellett. Majd Noah szerelmet vall Addisonnak és viszont. Utána pedig majdnem le is fekszenek egymással az orvosiban, ám akkor megszólal a csipogója és mennie kell. Mert Noah feleségénél megindult a szülés. Addison azonban bepánikol és nem tudja világra segíteni a babát, így ezt a feladatot Dellre hagyja, ő pedig addig vigyáz Betsy-re.

 

 

http://i.fanpix.net/images/orig/w/c/wcy1mdtzdyhvtddy.jpg

Kevin Nelson

Kevin egy rendőrségi dolgozó, akivel Addison a rendőrségen találkozik, amikor meglátogatja ott aztumblr_l7ryc1iydw1qcnizpo1_500.jpg egyik páciensét. Ott találkozik Kevinnel, aki rögtön elhívja őt egy randira. A randi jól sikerül ám utána, Kevin nem hívja fel Addisont, aki ezen megsértődik. Végül kiderül, hogy akkor Kevin egy SWAT kiképzésen vett részt és persze minden rendben lesz köztük. A kapcsolatuk nagyon gyorsan halad és minden jól megy. Egészen addig zökkenőmentes ameddig Kevin azt nem mondja Addisonnak, hogy szereti. A bizalmi kérdésekkel még mindig problémái vannak, a Derekkel történtek még mindig kísértik Addisont. Amikor megérkezik Archer akkor rögtön megtorpedózza ezt a kapcsolatot. Szerinte nem illenek egymáshoz és nincs semmi érdekes a férfiben. Egyszer Addison későn ér haza és Kevinnek gyanús lesz. Addison csókolozott egy férfival és megpróbálta eltitkolni ezt. Azonban Kevin megmondta, hogy ő egy nyomozó és mindig rájön, hogyha valaki hazudik neki. Majd Addison bevall mindent és bocsánatot kér, Kevin pedig elhagyja.

 

Milo (Addison macskája, akit az egyik haldokló betege hagy rá) 

 http://image.com.com/tv/images/content_headers/episode_new/1317424.jpg

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lq9lv9qZe61qh35glo1_500.gif

 

 

SAM ÉS NAOMI ROKONAI, CSALÁDJA:

 

nevtelenmayat.jpg

 

Maya Bennett

Ő Sam és Naomi tizenéves lánya, a keresztanyja pedig Addison. Bár a szülei elváltak, de Maya-t ez nem annyira rázta meg. Habár persze nehezen barátkozott meg ezzel. Egyszer amikor Naomi nagyon fáradt volt a legjobb barátja ott aludt nála.

Maya egyszer megkérte Addisont, hogy végezzen el egy a nemi betegségekkel kapcsolatos tesztet. Mindenki megrémül majd csak később derül ki, hogy a teszt nem Maya-nak hanem egyik legjobb barátjának kell akiről kiderül, hogy méhen kívüli terhessége van. Maya pedig lemondja Naominak, hogy ő szűz (ettől pedig megnyugszik). 

Maya akkor is Addisonnál bukkan fel, amikor rájön arra, hogy tényleg terhes. A baba édesapja a barátja, Dink. Amikor ezt Naomi megtudja, teljesen kiborul, Sam pedig próbálja támogatni őt.dink-and-maya.jpg Először el akarják vetetni a babát, de Maya nem képes megtenni ezt. Naomi először nem hajlandó szóba állni még a lányával sem,és Sammel sem. Így amikor Dink és édesanyja azzal a kérdéssel fordul hozzá, hogy össze akarnak házasodni. Naomi nem akar ebbe beleegyezni, devégül Sam engedélyezi az esküvőt Maya pedig Dink felesége lesz. A 3. évad utolsó részében Dell és Maya autóbaleseteznek, miközben Dell éppen avajúdó lányt viszi a kórházba. Megérkezve kiderül, hogy nagy eséllyel csak az egyikük menthető meg vagy a baba vagy Maya. Addisonnak végül sikerül megmenteni őket. A 4. évad utolsó részében pedig megtudhatjuk, hogy Maya és a kis Olivia New York-ba megy tanulni. 

 

http://cdn2.findthatstyle.com/images/scenes/10824.jpg

Maya 3 héttel a szülés előtt

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcxcbkjVct1qelxevo1_500.png

Íme Olivia (Naomi és Sam kisunokája Addisonnal)

 

 

 

 250px-vanessa-hoyt.png

Vanessa Hoyt

Vanessa a St. Ambrus kórház egyik orvosa (nőgyógyász hasonlóan Addisohoz). Sam akkor jön össze vele amikor Addison Pete-tel, így próbál meg visszavágni a szeretett nőnek. Vanessa már az első pillanattól utálja Addisont. A kapcsolatuk nagyon rövidnek bizonyul, ugyanis Vanessát Sam nem védi meg a műtőben Addisonnal szemben. A nő ezek után megkérdezi Samet, hogy lefekszik-e Addisonnal. Ő azt mondja, hogy "Nem". Erre Vanessa megkérdezi, hogy akkor "Szereted őt?". Sam erre nem válaszol, így Vanessa azonnal szakít a férfivel.

 

 http://30.media.tumblr.com/tumblr_kzw9ccEbes1qafca5o1_500.jpg

 

 

 

http://cdn2.findthatstyle.com/images/scenes/10829.jpg

Dr. William White

A Pacific Wellcare vezetője és tulajdonosa, aki miután kirúja Charlotte-ot, felveszi Naomit dolgozni. A kapcsolatuk hamarosan szerelemmé fordul, ám kiderül, hogy William gyógyíthatatlan beteg. S Naomi már megszűnik őt szeretni, de nem hagyja el és próbálja megmenteni az életét. A 3. évad utolsó részében William eltűnik, mert nem akarja, hogy még kezeljék, de azt sem Naomi lássa ahogy szenved majd pedig meghal. Dr. Fife-nak pedig meghagyja, hogy gondoskodjon Naomiról és szeresse őt.

 

 

 http://www.radaronline.com/sites/default/files/photos/image_20100613/fife.jpg

Dr. Gabriel Fife

Az öntelt és kicsit goromba kerekesszékes Dr. Fife-ot William vette fel a Pacific Wellcare-be. Ő pp1-300x168.jpgolyan kísérleteket végez amellyel a súlyos betegeken és a végtaghiányosokon tudna segíteni. Néhány kísérlete kudarcba is fulladt, egyrészről a technológia és a páciensek egészségügyi problémái miatt. Naomi és közte már az elejétől nagyon feszült a viszony. Naomi kezdetben unszimpatikusnak találja, azonban lassan egymásba szeretnek, de William még él és Nai nem akarja elhagyni, sőt azt sem látja be, hogy mit érez Gabriel iránt. Általa kikísérletezett módszerét akarja szabadalmaztatni a 3. évad tumblr_kz6p36qog31qafca5o1_500.pngvégén ám végül úgydönt, hogy lényegében megsemmisíti a sikerét azzal, hogy kisérleti kezelésben részesíti Williamet, aki megszökik végül a kezelés elől és arra kéri Williamet, hogy vigyázzon Naomira és szeresse őt. A 4. évadban a kapcsolatuk nagyon bonyolulttá válik, ugyanis Naomi tartozkodik tőle, Gabriel azonban halálosan beleszeret. Végül az évad végén megkéri Naomi kezét, aki igent mondt és együtt költöznek el New York-ba Betsy-vel.

 

PETE CSALÁDJA, ROKONAI:

 

 

346303.jpg

http://cdn.media.abc.go.com/m/images/image-util/624x351/0fc65cb2ef7f4e903f5d6587bd4cbeac.jpg

 

Adam és Frances

Frances,  Pete édesanyja. Annyit tudunk róla meg a 4. évad elején, hogy börtönben van. Frances megölte az férjét és alkoholista is volt. Pete ezt soha nem tudta neki megbocsátani. Majd a 4. évad 18. részében egy beteget hoznak a St. Ambrus-ba. Ekkor éppen Pete van ügyeletben és Sam is a kórházban tartózkodik. Kiderül, hogy Pete nem engedélyezte az édesanyjának néhány hónapja a börtönből való kijövetelt, és másik orvosok sem találták őt elég betegnek ehhez. Ezért Pete bátyja valamilyen gyógyszert adott az édesanyjának, hogy elég beteg legyen. Kórházba szállítják Frances-t szívproblémákkal és mérgezéssel. Itt találkozik Violettel és végül Pete is bemutatja Lucast az anyjának. Majd megbocsát neki és az édesanyje meghal a kórházban.

Adam Pete bátyja. Vele sem tartotta a kapcsolatot. Úgy gondolta, hogy pontosan olyan, mint az édesanyja.

 

COOPER ÉS CHARLOTTE CSALÁDJA, ROKONAI:

 

http://cdn2.findthatstyle.com/images/scenes/30448.jpg

Charlotte édesanyja és Cooper szülei

 

A 4. évad 20. részében kerül sor Cooper és Charlotte esküvőjére. Ekkor jelenik meg a rendelőben Charlotte édesanyja. Miközben az ifjú pár megmutatja neki a munkahelyüket, megérkeznek Cooper szülei is. Kezdetben nem jönnek ki egymással, azonban az esküvő előtti vacsorán megtalálják a közös hangot. Ugyanis megegyeznek, hogy nem hagyhatják Coopert és Charlotte-ot összeházasodni. Az esküvő napján Cooper bepánikol és úgy döntenek Charlotte-ta, hogy elszöknek Las VEgas-ba és végül ott mondják ki a boldogító igent.

 

 http://cdn2.findthatstyle.com/images/scenes/30439.jpg http://cdn2.findthatstyle.com/images/scenes/30415.jpg

 

 

DELL CSALÁDJA, ROKONAI:

tumblr_lacf58zmae1qafca5o1_500.jpg

 

Betsy Parker

Amikor Dell 17 éves volt, akkor kezdett randizni Heatherrel. Ekkor mindketten heroinfüggők voltak, és Heather teherbe esett, habár rövid ideig randiztak és hamar szakítottak. Először el akarták vetetni őt, azonban nem így alakul. Betsey megszületett és az édesanyjával élt. Dell csak a közelmúltban keveredett újra kapcsolatba a lányával. Addison engedélyével a kislány az Oceanside egyik irodájában rajzolgat, ameddig a szüleit várja.

Az iroda összes dolgozójának kialakul valamilyen kapcsolata a kislánnyal. Amíg Dell dolgozott addig valaki mindig volt a Betsey-vel. Heather is kapott egy állásajánlatot és elment a betsyparker.jpglányával együtt, azonban Haether állása megbukik és visszatér LA-be ahol 10 000$-t követel Dell-től. Ő Naomi-tól kér kölcsönt, ám Sam meghallja és azt mondja, hogy nem veheti meg a lányát. Ám a végén Sam ad neki pénzt, hogy megoldja a problémát. Azonban Dell meggondolja magát és nem adja oda neki a pénzt. Hanem elvonóra küldi és azt mondja, hogy ha otthagyja azt akkor fel fogja jelenteni. Azonban a 3. évadban Heather és Sam összeházasodnak, azonban a nő ismét kábítószerügyekbe keveredik (azt készít), majd egy robbanás során meghal. A kislány először nem bocsátja meg az apjának, hogy nem búcsúzhatott el az édesanyjától. Azonban Betsy megbocsát Dellnek. Majd a 3. évad fináléjában Dell meghal egy balesetben. Egy rövid időre Betsy a nagynénjéhez került, majd Violetékhez ahol nagyon jól megértette magát Lucas-szal. Azonban sem Pete, sem Naomi, Addison, Sam, Cooper és Charlotte sem volt hajlandó örökbefogadni őt. Így Betsy bekerül a rendszerbe és örökbefogadásra vár.

http://30.media.tumblr.com/tumblr_l2ht3pJ63F1qafca5o1_500.jpg

Néhány hónap múlva újra találkozhatunk Betsy-vel, aki a St. Ambrus kórház sürgősségi osztályán bukkan fel, mivel megsérült. Mindenki örömmel fogadja zonban hamarosan kiderül, hogy a saját újdonsült testvére lökte le őt a lépcsőről. Így gyermekvédelmi szolgálat elveszi őt az új szüleitől. Ezek után Naomi magához vette őt és megígérte neki, hogy örökké vele marad. Naomi és a kis Betsy New York-ba költözik Dr. Fife-fal, Naomi vőlegényével. 

 

 VIOLET ÉS PETE KISFIA -LUCAS

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lc5l75QWMn1qelxevo1_500.png

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lc9hfbx8I11qelxevo1_500.jpg