Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dr. Cooper Freedman - Paul Adelstein

2009.04.02

    

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwf7jePuvv1r5hnkjo7_1280.jpg

 

Dr. Cooper Freedman

 

 Cooper Freedman az egyetlen ember a sorozatban akit örökbefogadtak. Soha nem kereste az igazi szüleit, nem volt rá szüksége. Tinédzserként Indianában dolgozott egy táborban, ahol rájött, hogy nagyon szereti a gyerekeket és ekkor döntött úgy, hogy gyerekorvos lesz. Mindig azt mondja, hogy szeretné, ha Charlottal egy boldog kapcsolatban élnének és azt is, hogy sok gyereket szeretne. Cooper az Oceanview Wellness Center gyermekorvosaként tevékenykedik. A legjobb barátja a pszichológus, Violet Turner. Coopernek mindig is baja volt a nőkkel és a kötöttséggel. Az interneten ismerkedett, azonban ezek a kapcsolatok általában nem tartottak egy éjszakánál tovább. tumblr_ldnlxwvygi1qzmz3mo1_500.pngAz internetes neve pedig SexyBoobs316. Munkájában nagyon elhívatott. A gyerekeknek nem csak a testi, de a mentális állapotával is törődik. A sorozat első évadában Cooper szerelmes volt Violet Turnerbe, legalábbis érdeklődött iránta. Rengetegszer gúnyolta Violetet azzal, hogy mániákusan rajong az exbarátjáért, Alan-ért. Amikor mindketten magányosak kötnek egy megállapodást. Miszerint ha magányosak, akkor segítenek egymás problémáján. Ám amikor oda kerül a sor Cooper nem hajlandó lefeküdni Violettel. Nem akarja megváltoztatni a kettejük közötti viszonyt. Egyszer azonban megismerkedik az interneten CanYouHandleMe441-gyel. Megbeszélik, hogy randiznak. S mindketten meglepődnek akkot amikor találkoznak. Ugyanis CanYouHandleMe441 nem más, mint a St. Ambrose kórház mindig kemény vezetője, Charlotte King. Beleegyezik, hogy igyanak egy italt. Majd az ágyban kötnek ki. Ezek után egy csupán szexuális kapcsolatot kezdenek.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2zqy6H9m31qcxa02o3_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2zqy6H9m31qcxa02o2_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m2zqy6H9m31qcxa02o4_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2zqy6H9m31qcxa02o1_250.gif

Azonban lassan érzelmeket kezdenek táplálni egymás iránt. A kapcsoltukban sokszor voltak mélypontok. Charlotte-tal tart Alabamába akkor is amikor kiderül, hogy az édesapja haldoklik. Hazafelé pedig egész végig a repülőn Cooper ölében sír Charlotte.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwogb5iYx81qdslvno1_r2_500.gif

Azonban amikor kiderül, hogy Violet terhes akkor elmondja ezt nevtelenviolet.jpgCharlotte-nak és azt is megmondja, hogy most be fog költözni a legjobb barátjához. Mert habár nem ő a kicsi édesapja, de segíteni fog a barátjának. Itt alapvetően nem szakítanak egymással, de Cooper Violetnél lakik. Charlotte pedig, hogy megbüntesse Coopert lefekszik Archerrel, Addison bátyjával. Majd utána Charlotte ezt elmondja azért, hogy megbántsa Coopert és, hogy elűzze. Ő azonban az mondja, hogy "Itt vagyok. Te az enyém vagy". Charlotte bocsánatot kér, Cooper pedig megbocsátja neki. Addig minden jól megy ameddig Violetet meg nem támadják, akkor ugyanis Cooper saját magát hibáztatja a történtekért. Amikor Cooper megtudja, hogy Charlotte házat keres. Először Cooper azt hiszi, hogy csak magának, de később kiderül, hogy kettejüknek. Coopernek ráadásként azzal is meg kell birkóznia, hogy nincs elég pénze az Oceanside tulajdonrészét megvenni. Végülis Charlotte megveszi a nevében. Majd Charlotte is betársul az Oceanside-ba, mint szexológus. Ez először furcsa és feszélyező Coopernek. A kapcsolatuknak az vet véget, amikor Cooper megtudja, hogy Charlotte már volt férjnél. Ekkor pedig a gyermekkori sérelmeinek köszönhetően nem tud megbocsátani Charlotte-nak. Charlotte ekkor randizik Sheldonnal és sokáig nem is beszél Cooperrel. Azonban az idősekotthonában szexuális felvilágosítást tart Charlotte, de Sheldon nem ér rá, így Coopert ajánlja neki. Cooper segít Charlotte-nak, de kijelenti, hogy csak munkakapcsolat lehet kettejük közöttük. Cooper csak akkor tud megbocsátani Charlotte-nak, amikor rájön, hogy azért érintette őt ilyen rosszul Charlotte titka, mert a szüleire emlékeztette. Ugyanis az örökbefogadó szüleinek volt már egy 8. éves fiuk, aki meghalt és utána fogadták örökbe Coopert. Neki ezt azonban soha nem mondták el. Csak évekkel később magától jött rá. És máig úgy gondolja, hogy ő csak egy pótlék volt. Majd Lucas elhelyezési pere után, Cooper elhívta Charlotte-ot vacsorázni.

A 3. évad zárórészében pedig megkérte a kezét, és Sheldon legnagyobb csalódására Charlotte igent mondott. A negyedik évadban Cooper és Violet az őrületbe kergetik a párjaikat, ugyanis mindig egymással beszélnek vagy koktéloznak, de soha nem a párjaikkal vannak. Ez egészen addig folytatódott ameddig rá nem nyitcooper-and-charlotte.jpg Cooper Violetékre szeretkezés közben. Ezek után a már-már mániákus barátság ezen része véget ért (ennek Charlotte és Pete is nagyon örül). Ezek után Charlotte találkozik egy olyan szellemileg instabil pácienssel, aki rendkívül agresszív. Egy kemény nap végén pedig megtámadja Charlotte-ot és meg is erőszakolta. Ekkor Cooper pont Ameliával és Sammel egy bárban van. Először saját magát akarta ellátni, majd Pete találta meg őt és segített neki. Charlotte pedig felhívta Addisont is és egyedül neki mondta el azt, hogy meg is erőszakolták.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw08r5RhxQ1qkthgko3_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_lw08r5RhxQ1qkthgko4_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_lw08r5RhxQ1qkthgko5_r1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw08r5RhxQ1qkthgko6_250.gif

Azonban megtiltotta neki, hogy bárkinek is elmondja. Midenki ott sürgölődött körülötte. Amelia látta el a sebeit. Addison a nemi erőszak miatt vizsgálta. Pete és Violet pedig Coopert próbálták egyben tartani, aki nagyon kikészült a tehetetlenségtől és attól, hogy nem tudott mit tenni a helyzet ellen. Amikor kiengedik rengeteg pirulát szed és nem tudja elmondani azt, ami vele történt. Ezek hatására viszont képes lesz arra, hogy Coopernek és a többieknek is elmondja azt ami vele történt. Az erőszakolóját szabdon engedik és legközelebb akkor kerül elő amikor halálosan megsérül. Cooper és Sheldon a halálát kívánják, Sam azonban megmenti.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwf7jePuvv1r5hnkjo8_1280.jpg

A műtét után Charlotte végre szembe mer nézni a félelmével. Majd azt is elmondja neki, hogy a barátnője most jelentette fnevtelencscs.jpgel őt is nemierőszakért.  Cooper és Charlotte azonban nem bontják fel az eljegyzésüket. Sőt Cooper elmondja, hogy megcsókolta Ameliát. Azonban Charlotte megbocsátja ezt mindkettejüknek. Ezek után pedig felkéri Ameliát, hogy legyen a tanúja. Coopernek az esküvő előtt még szembe kell néznie Charlotte exférjével, Billy-vel. Talál egy képe róla a szerelménél, majd Charlotte elmondja azt, hogy a férje homoszexuális volt. Mindenki azt hiszi, hogy lefújják az esküvőt. Ám a végén Cooper és Charlotte elszöknek Las Vegasba és ott kelnek egybe.   

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3k5qyk7571ql5yd0o6_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3k5qyk7571ql5yd0o2_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_m3k5qyk7571ql5yd0o1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3k5qyk7571ql5yd0o4_250.gif

 tumblr_m0dilqtixz1qcvxc3o1_500.jpgAz 5. évad kezdetére alapvetően Addison és Sam újrakezdése és Pete infarktusa volt hatással. Cooper egy ikerpárt akart világra segíteni, azonban a babák még várattak magukra. Cooper ehelyett átment Pete-hez, ugyanis megtudta, hogy Violet elhagyta az országot. Amikor Cooper megérkezett, Pete-et a földön fekve találta. Miközben újraélesztette a férfit, hívta a mentőket és a kis Lucas-t is kereste. Majd a mentősök őt, Lucast és Pete-et is beszállították a kórházba, ahol már Charlotte, Sam és Addison is várta őket. A műtét alatt Cooper Violetet próbálta elérni, aki elvileg már New York-ban volt. Azonban megtudta, hogy Violet még mindig a reptéren van, így Cooper értesítte a barátját a történtekről. Cooper-nek is be kellett modakodnia a műtéthez, aminek a kellős közepén még Pete szívét is masszíroznia kellett. A műtét után Cooper és Charlotte a halálról beszélgettek. Életében először Cooper az érettebb és ő világít rá arra, hogy Violet nem tudja megoldani a problémáit úgy, ha elmenekül azok elől.

http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_0014~5.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0l0f2iQHw1rrs1lko1_500.pnghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lzgjz7as0x1r6r1abo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxoytj8zsM1r6r1abo1_500.jpg

Cooper egyik kisbetegénél ismét visszatért a leukémia. Cooper és Charlotte nem találnak donort a kis betegnek. Charlotte nem akarja megnézni a privát őssejt nyilvántartást. Cooper próbálja "nevelgetni" Violetet, hogy hogy bánjon Pete-tel ,mivel teljesen gyerekként kezeli a férjét, aki így a szóba sem áll feleségével. Cooper kisbetege felteszi a kérdést, hogy két nap múlva élni fog-e még, erre Cooper úgy dönt, hogy betör Charlotte irodájába és kutakodni kezd, hogy talál e egyezést a privát listában az őssejtre. Cooper megszerzi egy idegen családtók a köldökzsinór vért, azonban erről nem szól Charlotte-nak, sem arról, hogy hogyan szerezte így háborúba torkollik az életmentés. Kiderül, hogy Cooper aláhamisította az apa aláírását az őssejttel kapcsolatban, ezen pedig Charlotte felháborodik és összevesznek. tumblr_m4k3dnztcn1qbo4gro1_500.jpg Charlotte megpróbálja megbékíteni a férfit akinek a fiának az őssejtjét Cooper ellopta, azonban közben Cooper betegének az édesapja is megérkezik, aki éppen köszönetet akar mondani Charlotte-nak. Ő enyhíti meg a szülőket is, miközben Cooper is megérkezik. Charlotte elmondja Coopernek, hogy ha mégegyszer ilyet tesz, akkor mindennek vége. Charlotte és Cooper között még mindig dúl a háboró, és nem is beszélnek egymással. Cooper férfi társai tanácsát követve próbálja megbékíteni a feleségét. Charlotte azonban egy perc alatt rájön, hogy Cooper még mindig nem érti mi is a lényege a helyzetnek. Cooper zongorázással várja Charlotte-ot és békülni próbált, sikerrel.

Cooper életének gyökeres megváltozása pedig kezdetét veszi, hiszen megjelenik az életében Erica, aki közli vele, hogy van egy 8 éves fiuk. Cooper teljesen ki van borulva a hírtől Erica pedig azt mondta, hogy azért jött, mert Mason meg akarta ismerni az apját. Az ismerkedés kezdetét veszi. Cooper a gyermekorvosi trükkjeivel símán leveszi a lábáról Mason-t. Cooper elmondja Mason-t Charlotte-nak. Charlotte először nem hiszi el a dolgot, Cooper viszont biztos benne, hogy Mason az ő fia. Cooper elmondta a fiúknak, hogy lehet hogy van egy gyereke. Charlotte nagyon ideges Mason léte miatt, akinek Sam próbál szörnyű tanácsot adni. Cooper egyedül Violettel tud beszélni. Cooper, Mason és Erica egy gyorsétteremben esznek és Mason-nek ugyanazok a szokásai mint Cooper-nek. Charlotte-nak ez nagyon fáj. Charlotte ebédre hívja Ericát, hogy pénzt fizessen neki, hogy elmenjen. Erica azonban nem a pénzért jött. Charlotte továbbra sem bízik meg Ericában és ezt elmondja Coopernek is. Erica megérkezik Cooperhez és elmondja mit tett Charlotte. Cooper nem is tudja elhinni mit tett a felesége és kiönti az érzelmeit és az indulatait is. Miszerint lehet, hogy Charlotte egy idiótához ment hozzá, de ő egy szánalmas ribanchoz és ő várt egy álommal Charlotte miatt. Mert tudja, hogy nem áll készen egy gyerekre. Aozonban most nincs joga ahhoz, hogy tönkretegye azt, hogy megismerhesse a fiát.  Cooper megtudja, hogy Mason tényleg az ő fia, miután Charlotte elvégez egy apasági tesztet.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ly6cubxPo71r6r1abo1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxuu3i8XWb1qficezo1_500.gifhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_m4v76ps8Yn1qbo4gro1_500.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/cooper-and-mason_556x371.jpg

Erica szabályokat szab Cooper-nek a fiukkal kapcsolatban. Ilyen például, hogy Charlotte nem láthatja Mason-t vagy például nem mondhatja el Mason-nek, hogy ő az apja. Mason, Erica és Cooper együtt horgásznak a mólón. Mason azonban érdeklődni kezd, hogy miért vannak olyan sokat együtt mostanában, talán jár az édesanyjával Cooper. Azonban ő nem mondhatja azt, hogy nem te az én fiam vagy, de azt sem mondja, hogy ő az anyja fiúja. Ehelyett azt mondja, hogy csak a barátja. Cooper elmesélte Sheldonnak és Pete-nek hogy a helyzet a fiával nem túl fényes. Majd megérkezett Charlotte és mindenki elmenekült, Charlotte azonban nem túl megértő, de egy puszit kap .Cooper pedig újabb kísérletet akar tenni arra, hogy meglátogassa a fiát, azonban az nem akar vele beszélni. Cooper és Erica megint Charlotte témánál köt ki és Cooper megvédi a feleségét és elérti, hogy Erica újra bízzon benne. Mason és Cooper beszélgetni kezdenek a fiú otthonában. És Mason egyszerűen rákérdez Coopernél arra, hogy ő ez az apja. Cooper pedig elmondja az igazat Ericával. Mason pedig meghívja az apját egy kis mese nézésre.

http://cdn.media.abc.go.com/m/images/image-util/624x351/ffdb6442bee0ff170b9203a051c2546f.jpg

Cooper és Sheldon egy beteg miatt vitatkoznak amibe beszáll Pete is, majd megérkezik Addison aki közli velük, hogy neki sperma kell, mármint választani kell segíteni, amire mindhárman azonnal kaphatók. A 3 férfi pedig összeállított Addisonnak egy "álom sperma csapatot", amin Jake nevetett a legjobbat. Cooper és Erica beszélgetnek, mivel Mason bezárkózott a szobájába, amiért kapott egy 4-est. Cooper azonban nagyon jól megoldja a dolgot a fiával. ste Cooper és Charlotte a napjukról beszélgetnek, Charlotte pedig azt mondja, hogy nagyon hálás Coopernek, amiért van kihez hazajönnie. Ez az első napja Violet-nek, ezért Cooper készít neki egy kis meglepetést. Mivel Mason elfelejtette bejelenteni, hogy nincs iskola, így az egész napot Cooperrel kell töltenie. Erica attól fél, hogy Charlotte-tal is. Amikor Cooper és Mason elmennek taco-t enni találkoznak Ameliával és Ryannel. Amelia nem túl boldog, hogy találkoztak. Amelia pedig tett egy nagyon bunkó megjegyzést a fiú előtt. Cooper mindenkinek bemutatja a fiát a klinkán (kivéve Charlotte), Mason mindenkinek nagyon szimpatikus. Mindenki arra jut, hogy Amelia ismét "margaritázik" és lehet, hogy "tacozik" is. Mason pedig erre közli, hogy szerinte a doktornő be volt lőve ami az orvosi szótárban a "taco" (a fiú előtt). Cooper és Mason, Cooper lakásában játszanak, amikor megérkezik Charlotte, aki meglepődik azon, hogy ott találja  fiút. Ekkor mutatja be Cooper a fiát Charlotte-nak. Mason és Charlotte pedig együtt videójátékoznak, amikor Erica is megérkezik. Erica pedig nem örül annak, hogy találkozott Charlotte-tal. Ericához másnap megérkezik Cooper, és egy történetet kezdett elmesélni. Majd elmondja, hogy Charlotte csak kiállt Cooper mellett, de nem tűnik szörnyetegnek és ezzel a helyzet javulni kezd a két nő között. Charlotte, Cooper és Mason nagyon jól szórakozik együtt.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0zr0w4qaP1rrcafwo1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0zr0w4qaP1rrcafwo2_250.gif

Minden Amelia és a drogozása körül zajlik. Cooper és Charlotte felforgatta Amelia irodáját, ahol találtak egy adag tablettát. Amelia visszautasítása után végül mégis a klinikán kötött ki. Cooper megkéri Charlotte-ot, hogy foglaljon helyet neki a fia előadásán, amíg oda nem ér. Persze Charlotte először nem akarja megtenni, de végül belemegy. Cooper végül megérkezett, de elkésett és a fia nagyon megharagudott rá, és Charlotte sem volt túl kedves vele. Amikor Amelia végre eljut addig mindenkit elhív az elvonóra és mindenktől bocsánatot kért. 50. napon úgy tűnik, hogy Charlotte és Erica között teljesen normalizálódik a helyzet. És Mason-t is elviszi Cooper-höz, hogy kibékülhessenek egymással, a késés miatt. Hálaadás napján vacsorát rendeztek, ahol Jake, Sheldon, Sam, Pete, Violet Charlotte, Cooper és Erica is ott vannak, amikor Amelia is megérkezik. Cooper és Mason játékot vásárolnak, Mason azonban kártyát is akar venni, Cooper nem szeretne, de a fiú megoldja ezt is, ugyanis ellopta. Cooper még mindig emészti egy kicsit magát azért mert Mason ellopott egy pakli kártyát és nem tudja, hogy mit kellene tennie, hogy ezt a fia tudtára adja. Cooper megbünteti végül Masont, aki elfogadja a két heti szobafogságot. Cooper elmeséli Charlotte-nak, hogy megtette amit tanácsolt és igazi apa lett.

Charlotte úgy gondoskodik Cooper-ről és Mason-ről mint ha az anyukájuk lenne. Mason a konyhában ül és Amelia a betűzőversenyre készíti fel, miközben Cooperrel turmixot isznak és közben ő is beszáll a versenybe. Természetesen Cooper marad alul a versenyben. Amelia zonban valami sokkal fontosabbat lát meg, Erica keze ugyanis remeg, ami egyértelmű idegi problémára utal. Amelia elmeséli Charlotte-nak, hogy mit tapasztalt Ericánál és megkéri őt, hogy hassanak Ericára, mert ezt komolyan ki kell vizsgálni. Charlotte visszaél a hatáskörével és megszerzi Erica leleteit, ugyanis hisz Ameliának. Cooper is rájön, hogy Charlotte egyre jobban megszereti Masont. Charlotte és Amelia megkapja Erica leleteit. Amelia pedig megállapítja, hogy ez egy nagyon különleges tumor, ami ritka és ez az egyetlen tumor ami kitolja magát az agyból, Ericának pedig úgy nagyjából 6-9 hónapja lehet hátra. Charlotte-ot nagyon megviseli az igazság amit most tudott meg majd el is mondja ezt Ericának. A nő azonban megtiltja Charlotte-nak, hogy bármit is elmondjon Cooper-nek. Ezt be is tartotta, habár nagyon szomorú volt és aggódott a jövő miatt, de nem mondott semmit sem amikor-charlotte-mar-tudja--hogy-erica-beteg.jpgCooper-nek. Erica azonban megérkezik az este folyamán és elmondja, hogy nagyon beteg. Cooper elfogadja, hogy Erica nem akar műtétet és kezeléseket, Charlotte azonban nem ért ezzel egyet és szerinte Amelia is segíthetne, hiszen ő egy világklasszis idegsebész. Cooper azonban fel akarja adni a küzdelmet a gyermeke anyjáért, Charlotte azonban elmondja, hogy az egyik dolog amiért annyira szereti az az, hogy soha nem adja fel a harcot. Cooper papírokat ad Ericának, amelyekkel lényegében igazolják, hogy Mason az ő fia és a nő halála esetén, Mason nem otthonba kerülne, hanem az édesapjához. Azonban Erica nincs erre felkészülve, és ezt Cooper is látja, így újabb kísérletet tesz arra, hogy meggyőzze a nőt a kezeléssel kapcsolatban. Amelia megvizsgálja, de már nem igazán tudnak segíteni Ericán. De próbálja rábeszélni a kemóra,egyenlőre nem sok sikerrel. Cooper a fiúkat a számítógépes randizásra bíztatja, hiszen ő is így ismerte meg a feleségét. Sheldon és Sam végül Cooper módszerével akar barátnőt szerezni és a buntudat-erica-betegsege-miatt.jpgférfi büszke magára, hogy jó tanácsot adott. Erica aláírta az iratokat Coopernek, nem akar harcolni az életéért és elmondta, hogy Mason a Grand Canyon-t szeretné meglátogatni a következő születésnapján. Charlotte és Cooper Ericáról beszélgetnek és Cooper nem tud megszabadulni a gondolattól, hogy soha nem ismerte volna meg a fiát, ha Erica nem betegszik meg. Borzalmas nagy bűntudata van emiatt és Charlotte sem tudja megvígasztalni. 

A sürgősségire beszállítják Ericát és Mason-t. Charlotte szinte halálra ilyedt. Erica elaludt a volánnál és nagyon csúnyán megsérült. Mason csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Amikor Cooper megtudja, hogy mi történt akkor teljesen kikel magából és mindenért Ericát hibáztatja, Charlotte csitította le a férfit, azonban nem sok sikerrel. Pete, Sam és Cooper Erica és Mason helyzetét elemzik amikor Amelia új híreket hoz arról, hogy a tumor egyre csak nő, a balesetet is ez okozta. Amelia azt is elmondja, hogy már csak néhány hónapja van Ericának és csak rosszabb lesz. Le fog bénulni és meg is vakulhat. Charlotte nyugtatja Ericát, Cooper azonban nem tud nyugodtan reagálni a helyzetre. Charlotte sokkal együttérzőbb Ericával, Cooper azonban sokkal keményebb. Cooper nagyon feszült és igazságtalan, ebben a helyzetben pedig csak Violet az aki beszélni tud vele. Charlotte van Ericával, azonban Cooper is megérkezik és hozza Masont is. Azonban Erica ismét rohamot kap csakhogy most Mason előtt, aki halálra ilyedt. Cooper teljesen összeonlik, azonban Charlotte segít neki és úgy gondolja, hogy meg kell győznie Ericát, hogy harcoljon a fiáért. Cooper próbálja meg Ericát megkérni arra, hogy harcoljon és tudatja vele, hogy ők is mellette maradnak végig, mindhárman. Erica pedig végül úgy dönt, hog harcolni fog a kemoterápia segítségével. A kemoterápia ideje alatt Erica nem akarja, hogy fia lássa a szenvedését, szóval addig Cooper vigyáz Mason-re és oda is költöztetik a fiút a lakásukba. Mason azonban nagyon nehezen viseli a távollétet az édesanyjától, és ennek hangot is ad. Amelia úgy gondolja, hogy talán lenne egy mód Erica megmentésére. harlotte vacsorát próbál adni Masonnek, aktumblr_m41et6ch041qcxa02o1_500.pngi nem eszik, csak az anyját akarja látni és a vacsorát is kiborítja, amíg Charlotte elmegy, hogy feltörölje, addig Mason kiszökik a lakásból és vélhetően elindul a kóráházba. Charlotte kétségbeesve kereste Masont, akit végül meg is talált egy padon az utcán miközben Cooper is a fiát keresi. Kiderül, hogy Mason attól fél, hogy az anyukája is meghalt, ahogyan a nagymamája is. Végül Charlotte bevitte Masont az anyjához, akik nagyon örültek egmyásnak. Eircának adnak egy lehetőséget, adódik egy műtét amelyet Derek és Amelia Seattle-ben végeznének és lényegében az egész tumort kivágnák. Erica nagyon fél és elutasító ezzel az eljárással szemben. Charlotte támogatja a műtétet és teljesen megbízik Ameliában, Cooper azonban nem tudja, hogy mi lenne a legjobb.

Cooper, Erica, Charlotte és Amelia megérkezikhttp://24.media.tumblr.com/tumblr_lzkcdkcvzR1qe0ke2o1_500.png Seattle-be, ahol Derekkel az új eljárást fejlesztették ki, ami persze kísérleti eljárás. A műtét persze nagyon kockázatos és Erica egy napot kér még a fiával, majd utána belemegy az operációba. Cooper, Charlotte, Erica és Mason elmennek egyet játszani a parkba, azonban Erica közben úgy dönt, hogy itt az ideje annak, hogy Mason megtudja az igazat. A fiú persze teljesen összeomlik, amikor megtudja, hogy az édesanyja lehet hogy meg fog halni. Mason pedig megharagszik az anyjára, hogy nem mondta el neki az igazat. Cooper  közben egyre kétségbeesettebb Erica másnapi műtétje miatt. Charlotte azonban ismét meg tudja nyugtatni nagyjából. Mason továbbra is nagyon dühös az édesanyjára és beszélni sem nagyon akar vele az elején, azonban a fiú gyorsan megbocsát az anyjának. Erica azonban még beszélni akar Charlotte-tal a műtét előtt és megkéri Charlotte-tot, hogy tanítsa meg mindenre, amire ő már nem fogja tudni. Erica azt mondja Charlotte-nak, hogy ő lesz Mason "élő" anyukája. Cooper közben értesíti a többieket, hogy Erica műtétje az adott napon lesz. Majd megkezdődik Erica műtétje is, ahol Derek és Amelia küzdenek a nő életéért. Cooper vigyáz a fiára, míg Charlotte a mosdóban egy wc-n ülve sír. Az idő lejárt, és Derek és Amelia időben befejezték, azonban Erica sztrókot kapott idő közben. Charlotte közben úgy viselkedik, mint egy igazi anya, elmondja azt is, hogy mi történik az édesanyjával az orvosok szikéi alatt, aki nagyon örül annak, hogy valaki végre őszintén beszélt vele. Derek és Amelia megoldják a helyzetet a műtőben a vérrög után. Erica túlélte, amikor felébred Charlotte és az orvosai vannak vele, Mason és Cooper pedig az ablak mögül integetnek neki. Charlotte elismeri, hogy nagyon szereti Masont és boldog, hogy az édesanyja nem halt meg. Cooper gondoskodik Ericáról, ameddig az felépül. Minden éjszakát velük tölt és ápolja Ericát és Mason-t is aki folyamatosan félelmetes álmokkal küzd. Amikor már a munkája közben is elalszik Charlotte úgy dönt, hogy megoldást kell találnia a helyzetre. Amikor bejelenti a férjének, hogy felvett egy éjszakás nővért, az teljesen kiborul. Cooper Charlotte miatt ideges és panaszkodik Violetnek, aki felhívja rá a figyelmét, hogy a felesége csak jót akar neki és ezért ne rá legyen mérges. Cooper talán belátja, hogy Violetnek és Charlotte-nak is igaza van. Cooper otthon várta Charlotte-ot és ki kell őt engesztelnie, hiszen nem bánt vele túl jól az utóbbi időben. Végül békét kötnek. Charlotte, Mason és Cooper Erica vezetésével twistert játszanak és úgy tűnik, hogy minden rendben van a nővel.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0zjwiDdU51qcxa02o1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0zjwiDdU51qcxa02o2_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m0zjwiDdU51qcxa02o3_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0zjwiDdU51qcxa02o4_250.gif

Azonban egyik pillanatról a másikra minden megváltozik. Miközben reggel Erica Masonnel volt rosszul lett, borzalmasan fájt a hasa, majd beszálíították a kórházba. Charlotte, Pete és Amelia gyorsan megállapították, hogy mi a baj, addig pedig Coop vigyázott a fiára. Kiderült, hogy áttétes lett Erika tumora, vagyis már csak napjai vagy hetei vannak hátra. Erica azonban úgy dönt, hogy nem akarja, hogy a fia végignézze a szenvedését, szóval még időben elbúcsúzik tőle és így a fiúnak nem kell látnia, ahogyan az édesanyja meghal. Cooper el kell, hogy mondja Masonnek, hogy az édesanyja haldoklik és, hogy el kell, hogy búcsúzzon tőle. Elérkezik a búcsú napaja Mason és Erica között. Charlotte és Mason egyszségének köszönhetően Mason nem sír az anyukája előtt és nagyon bátran vislekedik ebben a helyzetben. A búcsú azonban nagyon fájdalmas, és miután Mason elhagyja a szobát teljesen összeomlik, ahogy Erica is. Cooper pedig teljesen összeroppan a fia láttán. Cooper vigyáz a fiára, Charlotte pedig törődik Ericával az utolsó pillanatig. Erica egyre rosszabbul van, már beszélni is alig bír, Charlotte van mellette. Cooper közben Masonre vigyáz, aki nagyon jól viselkedik, de  nagyon "rideg". Cooper bevitte a kórházba a fiát, hogy közelebb lehessen az anyukájához, Erica azonban nem akarja őt látni. Cooper és Mason együtt imádkoznak azért, hogy Erica meggyógyuljon, de ez persze nem lehetséges. Erica közben már haldoklik. Cooper is elbúcsúzik tőle és köszönetet mond azért, hogy megismerhette a fiát. Charlotte elérti Ericánál, hogy még utoljára akarja látni a fiát, azonban ez a találkozás mindenkinek nagyon fájó. Mason még utoljára odafekszik a mamája mellé, és Erica így hal meg, úgy, hogy a fia mellette van és borzalmasan sír. Cooper és Charlotte tudta, hogy még utoljára látnia kell az anyját ilyen állapotban különben soha nem hitte volna el, hogy tényleg meghalt. Cooper, Charlotte és Mason ezzel egy családdá váltak és be kell tartaniuk azt amit ígértek.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2tc6xa9lg1rn7id5o1_1280.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2tc6xa9lg1rn7id5o2_1280.jpg

Erica halála után 5 hónappal Cooper és Charlotte a szexuális életüket a klinikán élik, hiszen Mason velük alszik és nagy problémákkal küzd, hiszen bepisil és nem beszél, mióta meghalt az anyja. Cooper szerint hagyni kellene, Charlotte azonban úgy dönt, hogy rábírja a fiút a beszédre egy kis lelkére beszéléssel és szülői szigorral. Ez be is vált, csakhogy Coop nem igazán örült ennek és összevesztek ezen. Este Cooper Masont a saját ágyába fekteti le, ám a fiú továbbra sem hajlandó beszélni vele. Charlotte és Cooper között komoly ellentéteket szül Mason, és a nevelése és komolyan meg is sértette a feleségét.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3e97kpNnP1qcxa02o1_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3e97kpNnP1qcxa02o2_250.gif

Charlotte és Cooper között fagyos a hangulat, azért mert Cooper azt mondta a feleségének, hogy ő soha nem lesz Mason anyukája, még pót sem, azonban Charlotte az egyetlen akinek a fiú szótfogad. Cooper szembe találja magát egy olyan kislánnyal aki biztos benne, hogy ő kisfiú. Charlotte és Cooper között még mindig nem túl jó a helyzet ugyanis mégmindig nem kért bocsánatot a férfi a feleségétől és azt sem tudja megemészteni, hogy Mason nem beszél vele, csak Charlotte-tal. Cooper nevelési módszere sikertelennek bizonyul, hiszen Mason továbbra sem vesz róla tudomást, azonban Charlotte-tal is csak ront a helyzeten, azonban Charlotte próbál segíteni a férjének. Violet és Cooper a "fiú"-lány betegükkel foglalkoznak, amikor megérkezik Charlotte és Mason, azonban a legnagyobb meglepettségükre Mason abszolút megértő a lánnyal és elmennek együtt játszani. Cooper, Violet és Mason együtt végül megoldják a kislány kérdését és talán Cooper is rájön, hogy kellene bánnia a fiával. Cooper és Mason tévénézéséből végre családi béke lett, hiszen mindenki békét köt mindenkivel. Charlotte és Cooper még mindig az irodában élik a nemi életüket, Mason miatt, azonban úgy tűnik, hogy a fiú egyre jobban van. Az évadzáró epizódban mindenkit nagyon megviselt Amelia és a babája helyzete. Habár Cooper nem így gondolta, de Mason úgy döntött, hogy Charlotte lesz az új pót mamája.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb07kurZhq1qeysf2o3_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb07kurZhq1qeysf2o4_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_mb07kurZhq1qeysf2o5_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb07kurZhq1qeysf2o6_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_mb07kurZhq1qeysf2o7_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb07kurZhq1qeysf2o8_250.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcdcmulYo21ryd4r9o1_500.jpgCharlotte és Coope egy kérdésben soha nem egyeztek meg, a gyermekvállalásban. Cooper mindig nagy családot akart, Charlotte azonban nem. Az évad elején Charlotte ugyanis gyanítani kezdte, hogy állapotos, így elment Addison-hoz egy vizsgálatra. Ekkor azonban kiderül a dermesztő tény, nem csak, hogy terhes, de rögtön hármasikreket várnak Cooper-el. Ezt Charlotte-nak is meg kellett emésztenie és Mason-nek is, aki nagyon félt attól, vajon a testvérei mellett őt is szeretni fogják-e. Charlotte a hírek hallattán teljesen kiborult, Cooper azonban nem. A vizsgálatokat sűrűre rendelte Addison, a hármasikrek miatt. http://24.media.tumblr.com/tumblr_md8ipplM7c1qcifpwo1_r1_500.png Charlotte egyre gyorsabban kezdett fáradni, ezért és Cooper nyomására is elérkezett az idő, amikor új orvost kellett felvennie a sürgősségire. Ekkor esett a választása a jóképű James Petersen-re, akinek a jóképűsége még Charlotte-ot is zavarba hozta. A férfi felvételével párhuzamosan Charlotte egyre kevesebbett dolgozott, azonban a gyermekei állapota, nem igazán érdekelte őt kezdetben. Addison folyton beszélni akart vele az állapotáról, de mindig csak Cooper hallgatta meg. Addison javaslatát, miszerint az egyik gyermekkel való terhességet szüntessék meg, Charlotte visszautasította, mondva neki mindhárom gyermeke kell, nem választ.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mays3kk7tY1rh4d54o1_500.png

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mekwmtYN9r1qzjqiao1_500.pngKözben az ultrahangvizsgálat kimutatta, hogy Charlotte mindhárom babája kislány, ami csak mégjobban megrémítette, mondván: mit kezd ő három "lánnyal"? Charlotte megtiltotta Cooper-nek, hogy elmondja bárkinek is a terhességét, és az ikreket. Persze a férfi nem bírta ki, elmondta Violetnek, Sam-nek és Amelia-nak is. Charlotte Addisonnak, aki Jake-nek, így egyedül Sheldon maradt ki. Amikor Charlotte úgy dönt, hogy elmondja az igazat, így Sheldonon kívül senki sem lepődik meg. Charlotte kicsit mérges is lett Cooper-re a nagy szája miatt. 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mekww8hQkf1qzjqiao1_500.pngA terhesség előrehaladtával minden rendben ment, Charlotte lassan kezdte elfogadni állapotát és elkezdtek terhességi tornára járni Cooper-el, azonban mindenkit kikészítettek a foglalkozáson és végül kirúgták őket. Amikor Charlotte és Cooper elmentek a bababoltba vásárolni Masonnel, Charlotte-ot teljesen kikészítette az eladó. Vagy inkább fordítva. Az idő egre jobban telt, Charlotte szülését a 33. héten akarták megindítani Addisonék és addig még jó sok idő volt. Charlotte is kezdte élvezni a terhességét, Mason és Cooper is rengeteget foglalkozott vele.   

http://25.media.tumblr.com/tumblr_me6ndgMaAO1qgz6dco1_500.jpg

Azonban 10 héttel a szülésre kiírt idő előtt, Charlotte-nak komoly fájásai lettek, így azonnal a sürgősségire kellett szállítani. Addison megállapította, hogy az egyik baba meg akar születni. Így Charlotte-nál megindították a szülést és meg is született az első kislány. Azonban a tüdeje kifejletlen volt és nyitott szívvel is született, így az állapota életveszélyes volt, ahogy édesanyjáé is. A másik két baba érdekében ugyanis döntött állásba kellett fektetni, így azonban sokkal nagyon az esélye a vérrőg képződésnek és az idő előrehaladtával súlyos migrének is kialakulhatnak az anyánál.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mel982Cxzr1rmg6rao1_500.jpgVégül Charlotte vállalja a fektetést, Cooper pedig a lányával tart a műtétre, melye Sam végez Amelia jelenlétében, aki a kicsi agyát figyei közben. A kislány túléli a műtétet, habár újra kell éleszteni. Charlotte-nak Cooper mondja el a jó hírt, hogy a lánya életben van. Mason is nagyon megijedt a történtektől, attól tartott, hogy édesanyja után most Charlotte-t is el fogja veszíteni. Úgy tűnik, hogy Charlotte-nak 10 hetet kell legalább még fektetésben töltenie. Közben a kislány állapota is folyamatosan romlik. Leveszik, de vissza is teszik a lélegeztetőre és tűdőgyulladást is diagnosztizál nála Cooper. Minden idejét a kicsivel tölti, Charlotte-hoz rohan és Masonnel van. Azonban legkevesebb ideje és türelme a fiára van. Majd kiderül, hogy Mason bántotta az egyik fiút az iskolában és Charlotte-nak kell rendet tennie, ekkor eléggé csúnyán beszél a férjével, mivel elhanyagolja a fiukat, azonban Coope ekkor közli vele, hogy a lányuk miattteszi, http://25.media.tumblr.com/55a2d91802cb2bf3c546b9fddf2e26a5/tumblr_mf9id11Iiq1rxmt4ro1_500.jpgaki életveszélyes állapotban van. Amelia, Addison és Violet Charlotte tiltakozása ellenére is rendez egy kis ünnepséget a babáknak és a mamának a kórházban. A kórházban eltöltött idő előrehaladtával Charlotte egyre ingerültebb lett. Mindenkivel összeveszett, akivel csak tudott. Kezdve azzal a titkárnővel, akit a vezetőség küldött, hogy a terhesség idejére lemondassa Charlotte-ot a vezetői posztjáról egészen Masonig és a nővérig aki gondozza. Azonban időközben sokat gondolkodik és megfigyeli minden munkatársát és rájön, hogy a nővér és Sam között még mindig van valami, így kerítőnőnek áll. Elérkezik a kárcsony napja is és Charlotte még mindig a kórházban van, így Cooper és Mason meglepik őt egy karácsonyfával és alkoholmentes tojáslikőrrel. A két fiú feldíszíti a kárcsonyfát és az ünneplés közepette egyszercsak elfolyik Charlotte-nál a magzatvíz. Persze Addison rögtön a szülőszobába akarja vinni, azonban Charlotte csak azutáb hajlandó odamenni miután megnézhette a kislányát. Amikor meglátja rögtön tudja, hogy a baba neve csakis Georgia lehet. Ezután elindulnak vele a szülőszobába.  

http://25.media.tumblr.com/0866c584c675f2dac095356658a56c74/tumblr_mh5btre0Bi1rldrrmo1_1280.jpgCharlotte szülése sem ment egyszerűen. Csak nagyon lassan kezdett tágulni, s miközben ő szenvedett a többiek neveket válogattak a babáknak, azonban Charlotte gyorsan véget vetett a dolgonak. Ráadásul még Cooper-t is elküldte, mert a férfi idegesítette. Csak Stephanie, Addison, Jake és Amelia maradt mellette. Csak ők tudták elviselni. Amikor nagysokára a szülés megindult Cooper nem volt ott,http://25.media.tumblr.com/bd38f56fc1ec2b6983022cdc21527689/tumblr_mgqgld8wUX1qd8ggio7_250.png Charlotte pedig ettől kiborult. A férfi azonban még pont időben ért oda a ház vásárlásból. Az első baba könnyedén megszületett komplikációk nélkül. A második azonban már nem. Addison megfordította a babát Charlotte méhében. Ez volt csak az igazi kínszenvedés Charlotte-nak. A két baba azonban egészségesen látta meg a napvilágot. A szülés utám Mason elnevezte az egyik babát Caroline-nak, majd a másik babának Cooper a Rachel nevet választotta. A kis Georgia nevét pedig még Charlotte választotta. Majd kiderült, hogy megkapták a házat is. Mason és Cooper is nagyon boldog volt.

http://25.media.tumblr.com/6ae6453165593e194e54370b3dc1da6b/tumblr_mh5b7caFYT1rldrrmo1_1280.jpg

http://25.media.tumblr.com/1371d91da726485bef2a97faeae00ea6/tumblr_mgqpsvdpDe1qcxa02o1_250.gif http://25.media.tumblr.com/ff8b5f3ceed779c1d7ad5d95e5509f8b/tumblr_mgqpsvdpDe1qcxa02o5_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/114438deb5ed2e1d3000062256f8fda3/tumblr_mgsisjJim21rldrrmo1_1280.jpg

http://25.media.tumblr.com/5fc8c54ec39c29d95aa614c358fed97b/tumblr_mh33w5CD6s1rul9g7o1_r1_500.gifAz utolsó epizódban Charlotte és Cooper Addison esküvőjén vesznek részt, miközben Mason a kórházból elcsent rezidens lányt és tertvéreit lesi. Persze Charlotte-nak jelentenie is kell az eseményeket.

Charlotte azt a döntést hozta, hogy Cooper marad otthon a lányokkal és ő megy vissza dolgozni. Azonban Cooper teljesen kimerül a három kislánytól, akik szerinte egyszerre összefogtak ellene. Már a banda vezérének kilétére is rájött, amikor Violet tanácsára segítséget kért. Charlotte először csak kinevette, azonban amikor Cooper közölte, hogy az egyetlen társasága a többi anyuka a parkban, és közölte feleségével, hogy le fog feküdni az egyikkel ha így folytatódnak a dolgok. Íhy gát felvettek egy dadát a lányok mellé, és Cooper is visszatért a klinikára.

http://25.media.tumblr.com/e6fe1868bcf32bd6aa101822adf3b9c6/tumblr_mh2w0bEAaH1qk1ee3o1_1280.jpg

 


 

 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m398tn257s1qficezo1_r1_500.jpg

PAUL ADELSTEIN

NEVE: Paul Adelstein
SOROZATBAN BETÖLTÖTT SZEREPE: Cooper Freedman
SZÜLETÉSI IDŐ 1969. Április 20.
SZÜLETÉSI HELY: Chicago, Illinois, Egyesült Államok
CSILLAGJEGY: Bika
MAGASSÁG:  188 cm
SZEMSZÍN: kék
CSALÁDI ÁLLAPOT: nős, nincs gyermeke
FELESÉGE: Liza Weil 

 

KARRIER

Színházban kezdte karrierjét. Dolgozott a New Crime Productionnel és a Steppenwolf Theatre Companyval. 1990-ben debütált a Svindlerek (The Grifters) című krimiben. Több sorozatban is feltűnt. Szerepelt az Ámor nyila, a Vészhelyzet, a Nyomtalanul és a Dokik néhány epizódjában is. 2000-ben kisebb szerepe volt A bájkeverő (Bedazzled) című romantikus vígjátékban. 2003-ban feltűnt A kegyetlen bánásmódban (Intolerable Cruelty) is. 2005-ben mellékszerepet kapott az Egy gésa emlékiratai (Memoirs of a Geisha) című drámában és a Csak lazán (Be Cool) címû vígjátékban is. Ebben az évben kapta Paul Kellerman szerepét is a Szökésben. Eredetileg Lincoln Burrows szerepére jelentkezett. Miután 2007-ben elhagyta a sorozatot a Dr. Addisonban (Private Practice) megkapta Dr. Cooper Freedman szerepét. 2009-ben a The Missing Person című filmben játszott, melyben felesége is szerepet kapott. A színészet mellett Paul a Doris nevű zenekar énekese és gitárosa. 2009-ben Zach Galifianakis, Callum Blue és Matthew Modine oldalán volt látható a Little Fish, Strange Pond cimű vigjáték-krimiben.

 

MAGÁNÉLETE

Paul 2006-ban elvette Liza Weil színésznőt. Első gyermekük 2010. áprilisában jött világra. A kislány a Josephine Elizabeth Weil-Adelstein nevet kapta.

 

http://images.wikia.com/prisonbreak/images/2/26/Paul%2Badelstein.jpg http://www.chapso.de/galpics/2008/12/20/14033/71613/ac57a5-1230387533.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.