Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chris Lowell - William "Dell" Parker

2011.08.22

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lc4cqf3VqH1qelxevo1_500.png

William "Dell" Parker

 

Gyermekkorában a szülei rosszul bántak Dellel. Dell heroinfüggő lett és a barátnője, Heather drog-kereskedő barátaitől szerezték az anyagot.dell-surfs.jpg A kapcsolatuk nagyon rövid ideig tartott, de Heather teherbe esett. Heather 17 évesen adott életet Betsy-nek (aki most 6 éves). Heathernek sikerült leállni a drogozással néhány évig, azonban utána újrakezdte. Dell jelenleg hallgatója a South Bay School of Holistic Midwifery and Family Nursing. Hamarosan lediplomázna, mint szülésnél lévő kiegészítő személyzet. Dell hobbijai közé tartozik a szörfözés is, amit ebédidőben gyakorol. Dell is odavan a főnökéért, Naomiért. Mindig visz neki friss kávét és amikor rossz kedve volt akkor mindig csokitortát sütött neki. Valójában őt mindenki csak egy "gyereknek" tartja. Dell minden délben szörfdeszkával és egy úszónadrágban ment szörfözni és vizes testtel tért vissza. Violet és Naomi pedig minden délben ezt nézték amikor rossz kedvük volt. Utána Heather állást kapott St. Louis-ban. Dell azonban nem akarta, hogy ez megtörténjen. Később amikor Dell elmegy hozzá mert beszélni akar vele, már nem találja őtt ott (a ház üres). 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_kxoo49uqAz1qzkb8bo1_500.png

A 3. évadban Dell váratlanul feleségül vette Heathert, ezt az egész csapat ellenezte vagyis igazából nem örültek neki. Később Violet és Naomi meg is próbáltak beszélni vele. Egy este amikor Dell elindul a munkába, a kocsiból egy robbanást hall, Heatherre és Betsy-re rárobban az egész ház. Őket a St. Ambrus-ba szállítják ahol Betsey-nek agyrázkódása van, Heather azonban harmad és negyedfokú égési sérüléseket szenvedett. A kórházban kiderül, hogy Heather kábitószert gyártott otthon és az éter robbant be. Dell ezért borzalmasan megharagszik és azt mondja neki, hogy halljon meg. Még a kis Heather-t sem engedi, hogy elbúcsúzzon az édesanyjától. Végül Heather belehal a sérüléseibe. A 3. évadtumblr_lccjf64uoq1qelxevo1_500.png záróepizódjában Dell balesetezik miközben Maya-t szállítja be a kórházba. Kezdetben senki sem törődik vele, mert jól van. Az orvos akik megvizsgálta pedig nem vette észre a duzzanatot az agyában. Majd rosszul lesz és Charlotte tudja, hogy nagy a baj. Műtét előtt Dell bejelenti, hogy felvették őt a Kaliforniai Egyetem orvosi szakára. Az agyműtétet rajta Amelia végzi el, de nem éli túl. Halála előtt mág el tudott búcsúzni Betsy-től. A halála mindenkit mélységesen megrázott. A 4. évad első epizódjában temetik el őt. Ekkor Betsey - mivel senki sem veszi magához- állami gondozásba kerül.  

 

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lc3x0yf3mZ1qelxevo1_500.jpg

 

 

 

 

 

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/346685/Two+Shots+for+Poe.jpg

Chris Lowell

 

1984. október 17-én született Christopher Lowell Georgiában, Atlantában.

2003 - Első szerepét a Life As We Know It című sorozatban kapta, melyben Jonathan Fields-et alakította. A showt 13 epizód után abbahagyták.

2005 -ig  az Atlanta International Schoolra járt, ahol a színház és a filmkészítés érdekelte. Később a Dél-Kaliforniai Egyetemen(University of Southern California) tanult.

Itt fényképezést is tanult és a New School-ban , New Yorkban továbbképezte magát. Az első csoportos kiállítása a "21 A 30"  a Mary Stanley Studio Atlantában volt.

A Los Angelesi egyetemen figyeltek fel rá ügynökök amikor strandröplabdát játszott.

Zongoraleckéket vett, amikor elköltözött Vancouverbe és táncórákra járt az egyik helyi táncstúdióba.

2007 - Első egyéni kiállítása a Walter Maciel Gallery -ben Los Angelesben volt. Megjelentek munkái a Jackson Fine Art Gallery és a Stephen Cohen Galériában is.

2008 - Christopher dolgozott fotóriporterként Project Medishare Haitin.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.