Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kate Walsh - Dr Addison Montgomery

2009.03.31

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m493ntgxLb1rs0px8o2_250.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m493ntgxLb1rs0px8o4_250.jpghttp://24.media.tumblr.com/tumblr_m493ntgxLb1rs0px8o3_500.jpg

 

 DR. ADDISON ADRIANNE FORBES MONGOMERY
 

Addison Seattle-t otthagyta és LA-be költözött. Elvált férjétől Derektől, mivel megcsalta őt Markkal (a legjobb barátjával).

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lhkc7mtFuj1qapg62o1_500.gif

Addison és Mark

http://24.media.tumblr.com/tumblr_li47zkmtYn1qcnizpo1_500.jpg

Addison és Derek


10pp.jpgA világ egyik legnevesebb újszülött sebésze, aki szülésznő és nőgyógyász is egyben. Otthagyva a Seattle Grace Klinikát Los Angelesbe költözik, hogy új életet kezdjen. A Santa Monica-i Oceanside Wellness Groupnál helyezkedik el amelyet egykori egyetemi barátai Naomi és Sam Bennett hoztak létre. Érkezését vegyes érzelmekkel fogadják, azonban rövid időn belül sikerül beilleszkednie, és új barátokat szereznie. nevtelena.jpgSzerelmi  kapcsolatba keveredik Dr. Pete Wilderrel. Nehezen de sikerül megbarátkoznia Dr. Violet Turnerrel és Dr. Cooper Freedmannal.

A második évadban Addison megtudja, hogy Naomi anyagi problémákkal küzd. Így tesz szert a group tulajdonrészének egy darabjára. Majd új vezetőt kell választani az Oceanside-nak mivel Sam és Naomi is igényt tart erre a posztra így úgy döntenek, hogy szavazni fognak. 

ahol Addison arra kéri a többieket, hogy válasszanak nevtelenbb.jpgSam és Naomi között. Legnagyobb meglepetésére azonban őt választják. Itt megtörik a kapcsolata Naomival. Addison és Kevin kapcsolatát pedig az teszi próbára, hogy megjelenik a családja Los Angeles-ben. Archer azt mondja Kevinnek, hogy nem elég jó a testvérének. Addison pedig megpróbálja megnyugtatni őt, hogy ez nem igaz. Azonban Kevint lelövik, miután pedig felépül Addisonnal szakítanak. Az oka pedig az, hogy Addison csókolózik Dr. Wyatt Lockharttal. Majd Addison meglepődik amikor testvére ismét visszatér, azonban időnként zavaros a viselkedése. noahbarnes.pngAzt hiszik, hogy agydaganata van, ezért Addison Seattle-be viszi a testvérét és megkéri Dereket, hogy segítsen nekik. Derek megmenti Archer életét mivel rájön, hogy paraziták vannak az agyában. Majd Addison visszatér Los Angeles-be. Majd az éved végén Addison megismerkedeik Dr. Noah Barnes-szal, a  St. Ambrose-ban. Azonban akkor még nem tudja, hogy a férfi házas.

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lemwxeKSS51qcnizpo1_500.jpg

Addison és Archer

 http://static.tvfanatic.com/images/gallery/addison-and-father_497x331.jpg

Addison és Kapitány

A harmadik évadban Addison bizonyítja sebészi tehetségét, amikor megmenti kolléganője és barátja, Violet Turner életét és gyermekét. Ismét összehozza a sors Derek kishúgával, Ameliával. Ekközben úgy tűnik, hogy Addison és Naomi kapcsolata is rendeződik. Megérkezik azonban Addison édesapja, a Kapitány. Magához hűen a Kapitány ismét kikezdett több emberrel is, többektumblr_lhemzmunyh1qcnizpo1_500.jpg között Violettel is. Addison rájön, hogy édesapja nem változott és, hogy nem büszke rá igazán. Csúnya veszekedés végeként megérkezik Seattle-be Addison anyja, Bizzy is. Ő pedig elmondja az igazat az apjával való kapcsolatáról. Addison megtudja, hogy édesanyja leszbikus és már régóta nincs közte és a Kapitány között semmi (20 éve). Ekkor Addison Samnél keres menedéket, akit meg is csókol ismét. Sam azonban visszautasítja a közeledését. Ekkor kezdenek el érzelmeket táplálni egymás iránt. Addison azonban teljesen kiborul és nem tudja megemészteni a vele történteket.

 

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lctr40Z9dv1qelxevo1_500.png

Addison és Bizzy

Azonban megérkezik Mark Sloan, aki arra kéri Addisont, hogy mentse meg a lánya életét. addisam.pngAzonban szokásukhoz híven Mark és Addison ismét egymásba gabalyodnak, ami Samet borzalmasan zavarja. Azonban Mark elmegy és így megszakad a kapcsolatuk. Addison azonban sokkoló híreket kap Maya-tól. Ő ugyanis Addisonnak mondja el, hogy állapotos, így rá hárul, hogy legjobb barátai tudomására hozza, hogy kiskorú gyermekük egy Dink nevű sráctól gyermeket vár. A hírtől Sam és Naomi is teljesen kiborul. Sam először el sem tudja hinni, hogy a kislánya már ilyet tesz, Naomi azonban még csak hozzá sem tud szólni, a sokktól teljesen elnémul és nem is hajlandó senkivel sem beszélni. Azonban az abortuszellenes Naomi eltökéli, hogy lányának el kell vetetni a babát, és ezt pedig Addisonnal akarják megcsináltatni, aki azonban nem teszi ezt meg. Sam pedig teljesen becsíp a bárban, a lánya esküvője és terhessége hatására és utána Addisonhoz megy és ott megcsókolja. Ezt a dolgot az irodában próbálják kielemezni, hogy vajon miért is történt meg, azonban az elemzés is csókolózással zárul, amit azonban Sheldon megzavar. Ezután Addison kihátrál a kapcsolatból Naomi miatt, hiszen tudja legjobb barátnője azt sosem bocsátaná meg nekik. Így Addison inkább Pete-tel jön össze, így ő lehet Lucas pótmamája (amíg Violet nem képes erre a feladatra). Sam pedig az egyik kórházi kolleganőjével jön össze. 

Persze Addison és Sam is féltékeny a másikra. Azonban Addison eközben élvezi az anya szerepet és nagyon jól kijön Lucas-szal. Csak egy problémája marad, az hogy nem marad olyan ember akinek mindent elmondhat. Naomi nem áll vele szóba Sam miatt. Közben Sam sem akarja hallgatni, hogy mi a probléma Addison és Pete között. Először össze is vesznek végül azonban békét kötnek és távolságot is tartanak. Pete azonban tudja és érzi is, hogy Addison szereti Sam-et, azonban Pete pedig még mindig Violet-et akarja. Így ez egy reménytelen kapcsolat, azonban miután Vanessa rájön, hogy Sam szerelmes Addisonba, szakítanak. Sam pedig elmondja a tortás hasonlatot Addisonnak, majd pedig megcsókolja. Az évadzáró részben Addison megmenti Maya és kislánya, Olivia életét. Majd elengedi Pete-et és Lucas-t. Utána pedig összejön Sam-mel.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lhybhh7hf51qelxevo1_500.png http://25.media.tumblr.com/tumblr_lq8kbaEIuZ1qcnizpo1_500.jpg

A negyedik évadban az első rész kádjelenetében mutatják meg nevtelenff.jpgazt, hogy ők ketten, Sammel valóban egy pár. A második részben Addison és Sam azon vitatkoznak, hogy hogyan is reagálna Naomi arra ha megtudná a románcukat. A rész végén azonban Addison mindent elmond Naominak, aki teljesen ledöbbent ezen. Létrejön Addisam a tökéletes pár. Addison ugyanis attól fél, hogy már-már túl tökéletes a kapcsolata Sammel. Azonban amikor Addison elmondja, hogy ő szeretne majd gyereket, Sam bevallja neki, hogy ő nem áll készen mégegy gyerekre. Addison édesanyja, Bizzy megérkezik LA-benevtelenww.jpg ugyanis szeretője (szerelme) Susan rákos és haldoklik. Lányától pedig azt várja el, hogy gyógyítsa meg valahogyan, persze megalázza és bántja is lányát, ami Addison-nak nagyon fáj. Az onkológusa Dr. Rodriguez azonban biztos abban, hogy Susan meg fog halni. Dr. Rodriguez azonban flörtöl Addisonnal, amit meglát Naomi. Így újabb konfliktus lesz köztük. Később Bizzy és Susan összeházasodnak. Az esküvőn pedig mindenki jelen van. Itt Addison elmondja Samnek, hogy szereti őt és nem akarja tönkretenni a kapcsolatukat. Majd ezután Susan meghal. Bizzy teljesen összeomlik, majd pedig öngyilkos lesz. Ezt írta a búcsúlevelébe: Kedves Addison! A nyakláncom legyen a tiéd. A pénz a házimunkára. Bocsánat a kellemetlenségért. Ha kérdezik, hogy hogy történt akkor mondd azt, hogy alvás közben haltam meg. Az igazság... túl kellemetlen. - Bizzy

tumblr_lbc349rfbs1qcnizpo1_500.jpg

A temetésen is teljesen zavart, senkivel és semmivel nem ért egyet és eltaszítja magától Sam-et is, úgy viselkedik mint egy kőszikla. Majd Addison szakít Sammel és megismerkedik egy férfival a szupermarketben, akivel csak flörtölnek először, majd vacsorázik is vele. Jake meghívta őt, hogy tartson vele Fiji szigetére, és Addison először ezt gondolja helyesnek és es is indult a reptérre. Azonban rájön, hogy ez nem lenne helyes így végül elbúcsúzik Naomi-tól aki örökre elhagyta Los Angeles-t és visszafordult. Átvette az egyész klinika vezetését, belerakta az összes pénzét és kapcsolatai révén, meg tudta menteni a klinkát, amely így teljesen a tulajdonába került. Emellett úgy döntött, hogy ad egy újabb esélyt a kapcsolatának Sam-mel.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4a1sixljj1ruqn01o1_400.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzx83gpshx1qcnizpo1_500.jpg

Az 5. évad kezdetére alapvetően Addison és Sam újrakezdése és Pete infarktusa volt hatással. Charlotte volt az aki először jelezte, hogy nagyon átlátszó, ahogy Addison és Sam azt próbálja takargatni, hogy együtt vannak. Éppen azt próbálták feldolgozni, hogy Violet elhagyta ismét a családját, amikor Cooper értesítette őket, hogy útban van Pete-tel a kórházban, akinek súlyos infarktusa volt és amit Lucas végig nézett. A fiúra édesapja műtéte alatt Addison vigyáz és ő volt mellette addig amíg Violet vissza nem érkezett. Addison elmegy egy termékenységi szakértőhöz, aki nem más mint a 4. évadban Addison által megismert "Fiji pasi", Jake. Addison azonban nem akarja hagyni hogy ő kezelje.jake-kerestetik.jpg Addison, Sam és Sheldon közben új munkatársat keresnek a klinikára, azonban egyik jelöl szörnyűbb mint a másik. Az egyik nő kikezdett Sam-mel, ami rögtön a kiesők listájára tette a nőt, azonban ez után olyan ember jött akire nem gondolt Addison, Jake. A férfivel nagyon kimért volt és próbálta elérni, hogy senki ne támogassa a felvételét, azonban Sam, Sheldon és Violet is egyet értett vele, hogy Jake a tökéletes munkatárs. Az egyetlen ember akinek elmondja, hogy ki is Jake, az Violet, akivel barátságot kötnek. Naomi hiánya összehozza a két nőt és nagyon jó barátnőkké váltak. Pete mindenbe és mindenkibe beleköt, persze Addison-ba is. Nem tetszik neki, hogy ő lett az egyedüli tulajdonosa és vezetője a klinikának és szerinte tiszteletlen is. Amikor Jake számára kiderül, hogy Sam, Addison barátja, akkor egyértelművé teszi, hogy nem akar közéjül állni. Addison végül meghozza a döntést, felveszi Jake-et a klinikára. Addison kijelenti a pszichológusának, hogy szerelmes Sam-be. Addison egy méhtranszplantáción segítkezik Jake-nek, ami sikertelenül zárul, és ráadásul Sam-mel sem jutnak megegyezésre a baba ügy miatt, Sam még mindig nincs oda a kisbabáért. Kiderül a klinika új neve, ami "Seaside Health And Wellness". És Addison elmondta a terapeutának, hogy Sam megváltoztatta őt, mert néhány évvel ezelőtt még inkább saját nevét adta volna a klinika nevének, azonban Sam jobbá tette őt.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4299pe40q1qcxa02o1_500.png

Addison Jake-kel beszélni meg a babával kapcsolatos kérdéseket, amelyeket Sam-mel nem tud, közben Jake a saját életéről is mesél neki. Addison ekkor mondja ki hangosan először, hogy fél attól, hogy Sam elhagyja ha megszüli a babát. Ez pedig rányomja bélyegét a kapcsolatukra. stresszoldas-naomi-modra.jpgAddison a pszichiáternek mesél arról, ami rá vár, orvosi értelemben. Majd azt látjuk, hogy Addison Jake segítségére szorul, ugyanis őt kéri meg, hogy adja be a hormonokat. Addison pedig rájön, hogy nagyon hiányzik neki Naomi. Addison nagyon stresszes így Naomi "stresszoldóját" alkalmazza, vagyis sütit eszik, továbbá érződnek a hormonok hatásai is, ugyanis rögtön sírni kezd, amikor kicsit is úgy érzi, hogy valakinek problémája van vele, akkor is ha nincs. Addisonon egyre jobban úrrá lesz hormonok hatása. Jake azonban nagyon megértő vele, amikor leordítja a fejét ok nélkül és segít neki lenyugodni, majd megérkezik Sam is.  Jake továbbra is beadja a hormonokat Addisonnak, aki most Jake után Samet utálja a hormonok miatt. Közben Sam pedig elmeséli Addisonnak, hogy miért nem akar gyereket, ugyanis nem biztos, hogy ki tudna vezetni egy gyereket a gyerekkorból a felnőttkorba, de ettől még támogatja és szereti Addisont. Az injekciók beadása után Addison úgy érzi, hogy megbízhat Jake-ben így megkérte, hogy legyen az orvosa.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4f8q6J96Z1ruqn01o1_250.pngAddison halad a spermadonor kereséssel, amibe Sam is besegít, nem sok sikerrel. Cooper és Sheldon egy beteg miatt vitatkoznak amibe beszáll Pete is, majd megérkezik Addison aki közli velük, hogy neki sperma kell, mármint választani kell segíteni, amire mindhárman azonnal kaphatók. A 3 férfi pedig összeállított Addisonnak egy "álom sperma csapatot", amin Jake nevetett a legjobbat. Jake közben kiveszi Addison petesejtjeit és megtermékenyíti őket, hamarosan pedig a beültetés közvetkezik, addig azonban Addison minden pillanatban az embriók mellett lenne. Addison közben sejti, hogy Amelia ismét iszik, azonban azt nem, hogy drogozik is. Amikor pedig beszélni próbált vele, ellenségként kezelte őt Amelia. Sam és Jake között egyre több ellentét van a betegük miatt és Addisont akarják döntésre bírni, ő azonban szinte mindig Sam mellé áll, ami persze nem tetszik Jake-nek. Addisonon látszik, hogy többet érez Jake iránt és beszélgetést is kezdeményez felé, amikor nála van vizsgálaton. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A megtermékenyítés megtörténik. Amikor mindenki előtt nyilvánvalóvá válik Amelia helyzete és szakértő segítségét kérik, ám nem könnyű a helyzet, Amelia ugyanis keményen ellenál. Senkiben nem bízik és nem is hajlandó semmire ameddig nem kap drogot. A többiek azonban egyet értenek abban, hogy nem kellene adni neki, Addison-nál azonban betelik a pohár és ad Ameliának a szerből, aki az orruk előtt fel is szívja azt, és amikor már megtörne és bevonulna az elvonóra, minden romba dől. Azonban amikor Ryan meghal, Addison-t hívja, aki beviszi az elvonóra. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m412apk0671qficezo1_r2_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m412apk0671qficezo9_r2_250.gif

Jake elmondja Addisonnak, hogy nem esett teherbe, azonban Jake továbbra is kínál számára lehetőséget. Ennek a következtében Addison egyre mániákusabb lesz, vitaminokat és hormonokat szed és persze egyre elviselhetetlenebb. Addison és Sam kapcsolata elérte a mélypontot is, amikor együtt mentek a pszichológushoz. Addison egyre nyúzottabb a rengeteg kezelés miatt, és összeesik a konyhában, Sam pedig be sem mer menni hozzá a kórterembe, Jake-kel beszéli meg mindazt ami vele történt. Sam végre kimondja, hogy nem akarja az embrió beültetést, mert nagyon félti Addisont. Azonban Addison elmondta, hogy az már megtörtént. Elérkezik hálaadás napja, a vacsorát Addison tartja a házában, ahová Amelia is megérkezik, miután kiengedik az elvonóról, Addison pedig egy tesztet végez, ami ismét negatív lesz.

Addison és Sam különköltöznek, mivel Addison a szociális munkást várja, és nem tudja, hogy hogyan tudná megmagyarázni neki, Sam és az ő kapcsolatát, illetve azt, hogy Sam nem akar gyereket. A szocális munkás reggel meglátogatta Addisont és egészen jól mentek a dolgok addig, amíg a nő meg nem találta Sam cipőjét a kanapé alatt, ami nem vet rá túl jó fényt. Addison hívást kap és kiderül, hogy annak ellenére, hogy félrevezette a szociális munkást mégis örökbe fogadhat, és akár egy hónapon belül anya lehet. Ennek mindenki nagyon örül, még Sam is. Addison közben teljesen lefagy a kismamával való találkozás előtt, Sam bíztatja. Addison és a kismama beszélgetnek, a kismama történetéről és elmeséli a saját történetét is az abortuszáról. A kismama azonban nem ítéli el őt. Addison hamarosan hívást is kap a kismamától, ugyanis hamarabb szül. Sikeresen világra segítette a babát és nagyon reménykedett, hogy meg is kapja a kicsit, az anya azonban inkább egy másik család mellett döntött, ami teljesen összetörte őt.  Addison nem tudja túl tenni magát azon, hogy nem kapta meg a babát és ebben a helyzetben Jake van mellette. Addison elmondja Sam-nek is, hogy nem kapta meg a babát, azonban nagyon rideg is vele. Sam elmondja, hogy szereti Addisont és Addison is, azonban szakítanak egymással mert nem tudják tovább csinálni. Ez azonban nagyon fáj mindkettejüknek.

http://media.tumblr.com/tumblr_lxqhnsVuI61qzmz3mo10_r1_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m31gwxULTP1qfw7xto1_r2_500.jpg

Addisonnak nagyon hiányzik Sam és ismét elkezdték a teraszos találkozgatást, azonban nem sok sikerrel. Jake az első ember akinek Addison elmeséli a szakítást. A stressz és Sam hiánya miatt, Addison napokig aludni is képtelen. Jake azonban megígéri, hogy mindenben Addison mellett áll, lényegében szerelmet is vall. Addison megkéri Jake-et, hogy segítsen neki béranyát találni.Addison és Jake között egyre bensőségesebb a kapcsolat. A béranya megszerzését is együtt intézik, azonban Addisonnak senki sem elég jó.Ezért felhívja a figyelmét arra, hogy így soha nem fog béranyát találni magának. Amelia és Addison a "méh kölcsönadás"-ról beszélgetnek. Amelia felajánlja, hogy megszüli Addison gyermekét, ugyanis szeretne valami jót tenni. Addison azonban nem szeretné ezzel terhelni Ameliát. Addison közben belátja, hogy idpt kell, hogy adjon magának és szünetelteti a baba projektet.  Sam és Addison a tengerparton beszélgetnek és Sam arra kíváncsi, hogy mi a legnagyobb hibája. Addison szerint meg kellene tanulnia ellazulni. Jake és Addison látványa együtt nagyon lesúlytja Sam-et.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lytv0eD3Rk1qcxa02o1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_lytv0eD3Rk1qcxa02o2_r1_250.gif

Addison és Jake együtt mennek egy nőgyógyászati konferenciára. Jake nagyon udvarias és kedves Addisonnal, ami nagyon imponál neki. A konferencián Addisont és Jake-et egy párnak nézik, azonban ők külön szobában alszanak, habár Jake szeretne egy ágyban aludni Addisonnal. Azzal az Addisonnal aki közben teljesen lepiálja magát egy bárban. Jake pedig próbálja megakadályozni azt, hogy Addison teljesen kiüsse magát Sam miatt, azonban ez nem sikerül neki. Ezután Jakenek is hivatlan vendége érkezik a szobájába, aki nem más, mint a "magzati orvostudomány Meryl Streepje". Aki nem mellesleg szeretne lefeküdni Jake-kel, azonban Jake visszautasította Addisont, aki ezek után az ágyában kezd fetrengeni és hisztizni. Jake azonban megnyugtatja és közben hiszen tudja, hogy nem tette túl magát Sam-en. Reggel Addison borzalmasan másnaposan ébred azonban Jake-nek köszönhetően az előadását sem kési le és a férfi még sajtburgert is hozatott neki. Addison és Jake hazafelé ismét nagyon jól elvannak egymással és Addison azt is megköszöni, hogy nem használta ki a helyzetet. Jake pedig közli Addisonnal, hogy őt is dobták már, mégpedig maga Addison.

Addison azonban nem tud Jake-re koncentrálni, mivel Sam miatt aggódik, akinek megkerült 20 éve eltűnt testvére, aki elmebetségben szenved és aki miatt Sam, szinte mindent fel készül adni. Addison elmesélte Violetnek, hogy Palm Springs-ben odadobta magát Jake-nek, a férfi azonban visszautasította. Sam és Addison között egyre nagyobb a feszültség, hiszen még mindig szeretik egymást, erre pedig Jake is rájön. Aki utána arról vallatja Addisont, hogy valójában mi is van köztük, mert ő már nem tudja, hogy beképzeli-e a vonzódást vagy az valós. Addison pedig beismeri, hogy nem csak fizikálisan vonzódik a férfihoz, majd Jake otthagyta őt. Addison a terapeutájának arról beszél, hogy úgy érzi, hogy Sam már csak egy családtag számára, azonban még mindig szereti. ake nagyon elutasítóan bánik Addisonnal, akinek ez nem esik igazán jól. Amikor Jake rájön, hogy Violet ismeri a "Fiji" sztorit, akkor Jake elkezdi piszkálni Addisont, hiszen az elvileg titok volt, ahogy Palm Springs is. Addison hajnali kettőkor Corinne hangjára ébred, aki éppen a csillagokat nevezi el és nagyon furcsa dolgokat csinál és Addison lemegy hozzá, azonban a lány teljesen elvarázsolt. Sam is megérkezik és ő is teljesen kétségbe esik a testvére állapota miatt, azonban nem tud mit tenni ellene, Addison azonban nagyon aggódik emiatt. Sam továbbra sem ismeri be, hogy a húga beteg.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m38pjuRIIb1qficezo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m35aus9Kfq1r95vwyo1_500.jpg

Addison és Jake közben a liftben kezdenek beszélgetni majd Jake elmondja, hogy bármikor bele tudna teljesen szeretni Addisonba és venne egy közös házat, ahová a babával költözhetnének. Akár a lombikbébi programot is kipróbálná érte. Jake azonban tudja, hogy Addison nem áll még készen arra, amit Jake kínál neki és Addison megkezdi a felkészülést. Addison megismeri Jake lányát, Angelát. Addison és Sheldon együtt próbálnak hatni Sam-re, Corinne ügyével kapcsolatban. Amelia nagyon távolságtartó közben Addisonnal, aki nem tudja, hogy miért. Végül amikor Amelia elmondja Addisonnak, hogy terhes, ő nagyon boldog lesz a hírtől. Addison folyamatosa rágta a lány fülét, hogy fel kell, hogy vállalja a terhességét, illetve ultrahangvizsgálatra és terhesgondozásra is szüksége lesz, azonban Amelia hárítja ezeket. Amikor Jake egy betege miatt magába roskad, Addison nyújt neki vígaszt. Addison segít egy babának világra jönni és Ameliát is odahívja, hogy a lány végre megbékéljen azzal, hogy állapotos.

 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3l6v0L3Ii1r9j383o6_250.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1f9ha5C7d1r95vwyo6_250.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1f9ha5C7d1r95vwyo3_250.jpg

Addison vígasztalásának egy csók lesz a vége Jake-kel. Ezen a napon Sam is megcsókolja Addisont, aki közben hívást kap a gyámügyes nőtől, hogy a kórházba kell mennie azonnal, azonban pontosan nem tudja, hogy miért. Amikor odaér az a beteg fogadja, aki aznap szült nála és elmondta, hogy nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy ő is egy örökbefogadó szülő lenne, és úgy döntött, hogy a kisfiát Addisonnak adja. Addison megkapta a hőn áhított babát, Henry-t és végre megmutatja ultrahangon Ameliának a babáját, egy kisfiút, akivel semmi sincs rendben.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4jucjA9Sj1ruqn01o1_400.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3rvr1fKHv1r7i2rko7_r4_250.gif

5 hónap telik el, Addison és Amelia között a kapcsolat szinte teljesen megszakadt. Amelia még csak rá sem bír nézni a kicsire. Azonban mindenki segíteni akar neki, így Addison is akinek végre meg kell értenie, hogy az adott helyzetben senki sem segíthet. Amelia úgy dönt, hogy Jake-et választja az orvosának, ennek pedig Addie nagyon örül. Samnek egyre szimpatikusabb Addison kisbabája, amit Jake is lát. Addison közben dadát keres a kis Henry-nek és egy utolsóaddison-es-henry.jpg kísérletet is tett Ameliával. Ő azonban elmondta, hogy fájdalmat, dühöt, féltékenységet és utálatot érez olyankor amikor Addisont és az egészséges babáját látja. Nem bírja elviselni és ezért meg is kéri Addisont, hogy a terhessége idejlén hagyja őt békén, mert utána lehet, hogy változik a kapcsolatuk, de addig biztosan nem. Kiderül, hogy Amelia babájának, nincs agya, az életet pedig ezzel egy horror show-vá vált. Sam és Jake kakaskodnak Addisonért, de rájönnek, hogyegyikük sem okosabb az adott helyzetben a másiknál, hiszen egyikük sem tudja Addison mit érez. Addison és a kis Henry Sam-mel beszélgetnek, amikor Sam közli a nővel, hogy tudja, hogy csókolózott Jake-kel. Addison azonban nem akar és talán nem is érdekli az a két kapcsolat. Úgy érzi mintha évezredekkel azelőtt történt volna és csak a kis Henry-re koncentrál. Addisonnak dadus kellene, azonban nem talál senkit sem. Amelia persze szóba sem jöhet, Violet sem ér rá és amikor Addison már Coopert hívná, akkor Sam felajánlja, hogy majd ő vigyáz a kicsire.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m44ta0kmoW1qficezo1_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3r54dugv31qcxa02o2_r1_250.gif

Addison és Sam között még mindig feszültség van a kis Henry miatt. Sam dühös Addisonra, mivel vigyáznia kellett Henry-re és még magának sem ismeri be, de nagyon megszerette a kicsit. Addison és Amelia találkoznak a klinikán, azonban továbbra sem beszélnek egymással. Addison eléri, hogy Amelia már ne utálja, de beszélni továbbra sem beszélnek egymással. Amikor Addison hazaért, sehol sem találja sem a dadust, sem a fiát, azonban kiderül, hogy a kicsire Sam vigyázott és még énekelt is neki. Addison majdnem teljesen megőrült a tudattól, hogy el eltűnt a fia. Henry egész éjszaka sírt, így sem Addison sem Sam nem aludt túl jól, azonban nagyon kedélyesen elbeszélgetnek egymással a parton. Úgy látszik hogy Sam és Henry nagyon jól összebarátkoztak.Sheldon hazaérkezte után mindenkit fel akar rázni és el akarja érni, hogy Amelia megnyíljon, Addison segítségével. Addison és Jake Henry-ről bszélgetnek, és tőle is kér tanácsot a kicsivel kapcsolatban, ahogy előtte Sam-től is. Kap is tanácsot, azt, hogy élvezze az anyaságot. Addison és Sam egyre közelebb kerül egymáshoz. ake és Sam közben csipkelődnek egymással Addison miatt.  Addison, Henry és Sam újra együtt vannak és Sam játszik is a kicsivel, azonban Addison nem akarja, hiszen így még mindig reménykedik, hogy egyszer egy család lesznek. Jake lényegében szerelmet vall az irodában Addisonnak, aki talán végre készen áll, hiszen Sam nem válaszolt igennel, arra, hogy akarja-e őket Henry-vel, így Addison megcsókolja Jake-et.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4470vvp8y1qficezo11_r2_250.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_m43vyaIJ0g1qficezo1_500.gif

Az utolsó, évadzáró részben megindul a szülés Ameliánál és a többiek csak ekkor tudják meg, hogy Amelia fel akarja ajánlani a baba szerveit. Addison az aki rábírja Sam-et, hogy majd vegye ki a kicsi szívét és ekkor valami megváltozik Sam-ben. Amelia babája megszületik és a szülés közben Addison van vele, és ismét kibékülnek. Majd miután végeztek a kicsi szerveinek kivételével, Addison teljesen összeomlik és az orvosi szobában lefekszik Jake-kel.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m42e16bTxn1qcxa02o1_500.png http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3pcvvrV7o1rupc2eo8_r1_500.jpg

leszel-a-felesegem.jpg

Amikor hazaért Sam ismét várja és elmondja, hogy nagyon szereti, azonban Addison hárítja a közeledését. Sam ekkor azonban elmondja, hogy ő nem akar babát, ő Henry-t akarja és Addison-t. Ezek után pedig feltette a nagy kérdést Addisonnak, "Leszel a feleségem?". Ezen Addie nagyon meghatódott és mosolygott. Eközben Jake is Addisonhoz tart egy nagy csokor virággal és ajándékokkal.

 

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/ee/57/ee57e2efc15bb9b499c29e29e0af0f6f.jpgA sorozat utolsó évadában időugrással kezdünk. Kiderül, hogy Addison Jake-et választotta. Azóta már össze is költöztek Addison tengerparti otthonában és együtt neveleik a kis Henry-t. Addison élete pedig úgy tűnik, hogy helyre került. Azonban amikor rossz híreket kap, hirtelen mindent összeomlik körülötte. Kiderül, hogy Pete meghalt és aznap megtudja azt is, hogy Mark is életét vesztette. Ez nagyon megviseli őt és csak Sammel tud róla beszélni. Ő mondja el Ameliának is a hírt.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbe1p0XVbB1qmzznoo2_r1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbe1p0XVbB1qmzznoo3_250.gif

Ő lesz Charlotte orvosa is és ő állapítja meg, hogy a nő hármasikreket vár. Addison és Sam között is rendeződött a helyzet. Amelia is kezdi túltenni magát a történteken. Sőt Henry-vel is egyre jobb a kapcsolata. Ekkor került szembe Addison egy régi páciensével. A nő Addisont okolja azért mert kislánya születési rendellenesség miatt elvesztette a munkáját és férjét. A rész végére kiderül, hogy a nő csak a pénzért perelte be Addisont. Végül eláll a pertől, Addison pedig önszántából is segít neki. Egy régi barátja végső stádiumú daganatos megbetegedés miatt a St. Ambrus-ba kerül. A nő végül elvesztette a harcot a kórral szemben.

http://3.bp.blogspot.com/-myADfVjt8PY/UKyC7UnvbMI/AAAAAAAA6mk/0W9j1TMnMnk/s1600/Private.Practice.S06E06.jpg http://cdn.media.abc.go.com/m/images/image-util/624x351/0c17e8a1ca62638d7967f3b3c2aeefb3.jpg

Ebben ar észben tér vissza Addison életébe a kis Henry anyja is. A lány szeretne a fia életének a része lenni. Addison először nagyon rosszul fogadja a hírt, azonban hamarosan maga is belátja, hogy Henry-nek is ez lesz a legjobb. Addison egyre ingerültebb ugyanis Jake nem kéri meg a kezét. Jake közben a saját volt felesége szellemével és a bűntudattal küzd. Azonban Jake végül meghozza a döntést és megkéri Addison kezét.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mef8yhlOeC1qficezo1_500.jpg

Közben Charlotte állapota is válságos. Az egyik babát ugyanis világra kell hozni. A baba életét az orvosok megmentik és Charlotte és a többi baba állapota is kielégítő.
 

  

ADDISON STÍLUSA

http://blog.seenon.com/wp-content/uploads/2009/02/addison-montgomery-private-practice-3.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/from-oceanside-to-sgh.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/from-oceanside-to-sgh.jpg http://blog.seenon.com/wp-content/uploads/2009/02/private-practice-naomi-addison-dresses-202x300.jpghttp://static.tvfanatic.com/images/gallery/recovering.jpg

http://blog.seenon.com/wp-content/uploads/2009/02/addison_gucci_dress2.jpghttp://blog.seenon.com/wp-content/uploads/2009/02/gucci_dress.jpg

http://blog.seenon.com/wp-content/uploads/2009/03/addison-sunglasses-219-2.jpg http://www.katewalsh.com/wp-content/uploads/2011/05/AddieFashion.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-Hw2j6rWKWJs/TiisSCnj-bI/AAAAAAAADnY/9zvNaf-HB6I/s1600/private-practice-2.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_la90f5Xpo11qcnizpo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_l9iv06BAht1qcnizpo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_lacfdwowt61qafca5o1_500.jpghttp://24.media.tumblr.com/tumblr_l9iv8pJMfg1qcnizpo1_500.jpg http://www.spoilersguide.com/wp-content/uploads/2010/09/screen-capture-3.pnghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lbbeiaOoMe1qcnizpo1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_l93z7eShbz1qcnizpo1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_l8jnw9w5xM1qcnizpo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_l71zse7MnQ1qcnizpo1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_l8g9lhV7BQ1qzkueso1_500.jpghttp://24.media.tumblr.com/tumblr_l71xfkCKd01qcnizpo1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_l6nmi4igib1qcnizpo1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_l5nn3mbCrp1qcnizpo1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_l5z23rSTo41qcnizpo1_500.jpg  http://24.media.tumblr.com/tumblr_l720amFQRa1qcnizpo1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_l6nmwl06Ke1qcnizpo1_500.jpg   http://25.media.tumblr.com/tumblr_l5do2ycytZ1qcnizpo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_l4xm1gsKI41qcnizpo1_500.jpghttp://images.teamsugar.com/files/upl1/1/13839/05_2009/3bb16a8110d65717_addie-charlotte.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_kx8mfzG1ZJ1qafca5o1_500.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m3gqngQYR01qfw7xto2_250.png

ADDISON PASIJAI:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_kvja3uLtEA1qzkb8bo1_500.jpg

 


 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2zlmpnXXv1qc5xoxo1_500.jpg

Kate Walsh

 

KORAI ÉVEI:

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/database/katewalsh/kate_walsh5_240.jpgKathleen Erin „Kate” Walsh 1967. október 13-án született San José-ban, Kalifornia államban, és Tucsonban, Arizona államban nőtt fel. Kate ír-olasz katolikus származású, ugyanis édesapja ír származású, aki Navanból, Meath megyéből, Írországból valósi. Anyai ágáról, a nagyapja Olaszországból jött. Édesanyja, Angela, Nevada államban él. Négy idősebb testvére van, két nővére és két bátyja, Sean és Joe, akik filmkészítők. Walsh egy ideig az Arizonai Egyetemen tanult, ahol a vallásos színháznak tagja volt. Kate jelenleg Los Angelesben él.

 

 

http://celebkat.net/wp-content/gallery/kate-walsh-wallpapers/99243_katew123_122_194lo.jpg

 

MODELL ÉS SZÍNHÁZI KARRIERJE:

Mielőtt modell karrierjét élte volna meg, Kate a Burger King-nél, illetve a Dairy Queennél dolgozott. Az 1980-as években Kate modellkedni kezdett Japánban, ahol igen nagyon csodálták magassága és vékony testalkata miatt. Japánban másodállásként angol nyelvet is tanított diákoknak. Később, Walsh Chicagoba költözött, és a Piven Színház Műhelyében dolgozott. Szerepelt a National Public Radioban a Born Guilty c. darabban. Walsh később New Yorkba költözött, ahol csatlakozott a Burn Manhattan színtársulathoz 1987. június 27-én, ahol megannyi Off-Broadway darabban játszott. 2010 májusában Kate debütált Broadway-n. Kate több chichagoi remekműben szerepelt, mint például a Happy Birthday Wanda June, The Danube, Moon Under Miami és a Troilus and Cressida. New Yorkban Walsh tagja a rögtönzött komikus színtársulatnak, a Burn Manhattannek, illetve New York City Players színház együttes tagja.

 

 

A TELEVÍZIÓBAN

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/quiz/fall_tv/kate_walsh_a.jpg1996-ban, kapta meg Cathy Buxton szerepét a Hétköznapi életben, amely karrierjének az elindítója volt. Kate karrierjének az elején javarészt kisebb, mellékszerepekből élt, amely előkészítette számára a jelentős szerepek megkapását. Még ugyanebben az évben sikeresen megkapta a Swift Justice nevezetű sorozatban Paula 'Paulie' Goddard szerepét, majd az Esküdt ellenségekben, Kirstin Blair hadnagy személyét testesítette meg. 1998-2002 között több kisebb sorozatszerepeket kapott például az Ámor nyilában, Turksban, The Mike O'Malley Showban és a Cursedben, ahol különböző karakterek megformázásra kérték fel. Első jelentős tévés szereplése 1997-ben volt, a Drew Carey Showban, ahol Carey barátnőjét alakította. http://i70.photobucket.com/albums/i114/achienialberchie/betong/blog/normal_508CSI083.jpgEbben a sorozatban kellett egy egyfajta zsírjelmezbe bújnia a karaktere miatt, aki régebben kövérkés volt, ám hirtelen egészen lefogyott. 2001-ben megkapta Carol Nelson szerepét a The Mind ot the Married Man, ahol három rész erejéig láthattuk őt szerepelni. Még ugyanebben az évben szerepet kapott a The Norm Show nevezetű romantikus sorozatban, ahol Norm Macdonald-ot alakította öt epizódon keresztül. 2003-ban felkérték a Marley Novak nyomozó szerepére a Karen Sisco című sorozatban, ahol két részben szerepelt. Walsh szerepet kapott a Helyszínelők  című sorozatban, ahol Mimosát, a transzvesztitát alakította.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_l4sl1oZ7Ga1qbgq23o1_400.jpg2005-ben megkapta Addison Montgomery szerepét a Grace Klinika. Addison Derek Sheperd feleségét alakította, azonban a harmadik évadra már elválnak egymástól. Addison szerelmi kapcsolatba kerül Mark Sloannal és Alex Karevvel is, mialatt a Grace Klinikán dolgozik, mint újszülött sebész. Addison erő megpróbáltatások sorozatán megy keresztül a harmadik évadig, míg végül úgy nem dönt, hogy Los Angelesbe költözik vissza, ahonnan akkor költözött el, mikor Derek után ment.

http://blog.seenon.com/wp-content/uploads/2009/02/addison-montgomery-private-practice-3.jpg http://cdn08.film.com/wp-content/uploads/2007/09/16611193-16611197-large.jpg

2007 februárjában bejelentették, hogy a Grace Klinikában megismert Derek Sheperd felesége, Addison Montgomery, teljes főszerepet kap a Grace Klinika spin-off-jában, a Doktor Addisonban, amely 2007 szeptemberében indul az amerikai csatornákon. Ettől az évtől kezdve, Walsh otthagyta a Grace Klinikát, és az újonnan indult sorozatába fektette minden erejét. Kate egy pár rész erejéig visszatért a Grace Klinikába, a negyedik, az ötödik évad, a hatodik évadban, ahol Mark Sloan újonnan felfedezett lányának segített a szülés levezetésében, illetve a hetedik évadban, ahol Callie autóbalesetet szenvedett. Jelenleg a Doktor Addison ötödik évadjának a forgatásán dolgozik, ahol azt elbűvölő és gyönyörű Addison Montgomeryt alakítja.


FILMEKBEN

1996-ban szerepet kapott egy krimi drámában, a Hétköznapi életben, ahol Cindy Anderson alakította. Cindy egy bankrablónak a testvére volt. Walsh feltűnt egy kultúrát képviselő filmben, a Henry: Portrait of a Serial Killer, Part 2, ahol Cricket alakította. Ezután a Peppermills nevezetű filmben tűnt fel, ahol a kleptomániás Lenát alakította. Az első jelentős szerepét 2005-ben kapta meg Robert Duvall és Mike Ditka oldalán, a Pápák a partvonalon című filmben, ahol a Will Ferrell alakított Phil Wentson feleségét, Barbara Wenstont alakította. Kate életében nem ez volt az első alkalom, mikor Will Ferrellel szerepelt egy filmben, ilyen volt például a Földre szállt angyal és a Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie. 2003-ban Walsh feltűnt a Napsütötte Toszkána című filmben Diane Lane-nel és Sandra Oh-val. Sandra Oh által alakított Patti partnerét játszotta, Grace-t. Kate szerepet kapott a 1408 című filmben, John Cusack és Samuel L. Jackson oldalon – még az előzetesben is http://collider.com/wp-content/image-base/Movies/L/Legion/movie_images/legion_movie_image_willa_holland_kate_walsh_01.jpgfeltűnt  azonban időbeosztási gondok miatt, Kate végül nem került bele a filmbe. Végül Walsh szerepet kapott Dennis Quaid és Paul Bettany oldalán egy bibliai horror filmben, a  Légióban, amely 2010-ben került a mozikba. 2011 majus 9-én, a Twitterén közölte, hogy nemsokára nekilát a The perks of Being a Wallflower című film forgatásához, ahol egy édesanyát fog alakítani. A film több mint valószínű, hogy 2012-ben lesz majd látható a külföldi mozikban.


TÁRSADALMI ÉS POLITIKAI SZEREPE

http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Obama+Campaign+Workers+Prepare+Nevada+Caucus+zBihjhZSAQCl.jpg2007 nyarától a Narcolepsy Network szóvivője, amelynek a lényege, hogy ösztönözzék a nemzetiséget a narkolepszia tudatosságára DVD-n keresztül.

2008 januárjában Walsh részt vett az akkoriban demokrata párt által jelölt Barack Obama videójában, a ’Yes we can’-ben, amelyet Will.i.am készített. Kate kampányolt Obamának, Arizonában, Texasban, Nevadában és Pennsylvaniában.

2008 júliusában Walsh jelölt volt a The Unite for Strength választási jelölőlistáján a Screen Actors Guild (SAG) nemzeti irányító testületnél a 2008. szeptember 18-án tervezett választásokon. Walsh-t meg is választotta a SAG háromévi szemeszterre. Kate jelöltként vett részt a The Unite for Strength Partin, ahol 11 hollywoodi körzetből 6 képviselői helyet nyert meg, amellyel sikeresen felkerült a Screen Actor's Guild National Board választási listájára, mint jelölt.

http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walsh-InStyle-2009.jpg http://4.bp.blogspot.com/_YMOXQUoxk08/TTXcKBcI2YI/AAAAAAAAGIg/tJXxZICHYCI/s400/How-She-Does-It-Kate-Walsh_full_article_vertical.jpg http://i.usatoday.net/life/gallery/_dayinlife/2008/02/l080209/l080209_walsh.jpg 

Walsh támogatta a házi állatok örökbefogadását és gyakran kampányolt ilyen ügyekért. 2008. február 7-én avatta fel szalagvágással egy új, kutya adoptálási központot, a Pedigree(R) Dogstore-t, amely a Times Square-n van.
2005-ban Walsh csatlakozott a Planned Parenthood Federation of America (PPFA) Board of Advocates nevű szervezethez, illetbe 2008-ban megkapta a PPFA Maggie Awardot a kitűnő munkája végett. Kate számos Planned Parenthood eseményén is részt vett: a helyi Planned Parenthood leányvállalati eseményén, nemzetközi adománygyűjtésen, PPFA Awards Gálán, lobbizási nap a Capitol Hotelben, ahol a széleskörű szexuális felkészítés szükségének támogatását beszélték át. Walsh 2009 januárjában beszélt a Planned Parenthood Presidential Inauguration Brunch Washingtonban, DC.

http://oceana.org/sites/default/files/newsletter/kate_walsh_swimming_large.jpg

2009-ben bejelentették, hogy Walsh partnerré Oceana nevezetű cégnek, amely az óceánt felügyelte és képviselte: ilyen kiemelkedő munkája volt például a tengeri teknősök védelme. Csatlakozott egy tapasztalatokat szerző csapathoz, akik sokszor kirándultak a Virgin szigeten, s figyelték a teknősök keltetését, illetve hogyan jutnak el a tengerhez.

2010. szeptember 16-án megjelent a Tonight Show-ban Jay Leno-val, ahol az Oceanara hivatkozott. Walsh elmondta Lenonak, hogy a ruháját sushi és sashimi borítja, mint a 2010 MTV Video Music Awards-on, Lady Gaga marhahúsból készült ruhája. Azt állította, hogy a tengeri gyümölcsök eredetiek voltak, azonban később, a Twitterén bevallotta, hogy a sushi nem volt igazi.

Kate gyakran részt vesz a Capitol Hotelben tartott megbeszélésen, amelyet a 2010-ben bekövetkezett olaj fúróberendezés összeomlása, illetve a kőolaj tengerbe való jutásának megemlékezését takarja.

 
DIVAT
 
http://dyn-images2.hsni.com/is/image/HomeShoppingNetwork/pd300/boyfriend-by-kate-walsh-1-7-oz-eau-de-parfum-spray~957669.jpg http://1.bp.blogspot.com/-tuJGpR9lVXo/TWHLU3x0ciI/AAAAAAAAExY/m1Vg9q5-VlI/s1600/Boyfriend.jpg

Kate Walsh megalapította a Boyfriend LLC céget, amely egy szépségápolás és életstílussal foglalkozó cég. E vállalkozás 2010 novemberében adta ki legelső terméket, a ’Boyfriend’ nevezetű parfümöt. HSN, egy vezető multinacionális cég, ahová Walsh betársult a kellemes, új illatával, a ’Boyfrienddel’ egy élő fellépés kíséretében, amelyet a színésznő/vállalkozó rendezett meg a HSN-nél November 11-én és 12-én. Kate parfümét több szépségápolási termék követte: impulzus pont olaj, fogadalmi gyertya, amelyek azon nyomban el is fogytak, mikor leárazások voltak a HSN-nél.

 

 KATE WALSH ÉS A ZENE
 

MAGÁNÉLETE


Kate 2007 Szeptember 1. óta házas Alex Youngal, aki a 20th Century Fox filmstúdiónál dolgozik. A kapcsolatuk azonban 2009-ben hivatalosan is véget ért. Azóta pedig kapcsolatban él Neil Anderával és váltogatja a barátait.

 

HÁZA

http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-house-for-sale-in-LA-front-door.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-living-room.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-house-staircase.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-dining-room-InStyle-09.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-dining-room-2.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-kitchen.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-house-hearth-room-off-kitchen.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-house-sunroom.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-TV-room-in-InStyle-magazine.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-bedroom-InStyle-magazine-300x237.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-bedroom-300x189.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-white-bathroom-300x196.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-guest-bedroom-300x196.jpghttp://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-closet.jpg

http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-house-upstairs-landing-300x197.jpg http://hookedonhouses.net/wp-content/uploads/2011/10/Kate-Walshs-house-for-sale-in-LA-pool.jpg

 

KATE WALSH UTCAI STÍLUSA

http://img2.bdbphotos.com/images/orig/a/8/a88tp1wxzl8g8lw.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/fp/Kate+Walsh+Kate+Walsh+Heads+Salon+7WlB_XSqrSnl.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/8/x/8xrgans2p5t8t5s.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/u/s/us6mrtdn5k11sumk.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/y/v/yv8r3jl7jz31vyrz.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/v/e/vempxisnu9xkns9p.jpg http://i68.servimg.com/u/f68/11/78/63/65/artic207.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/fp/Kate+Walsh+Kate+Walsh+Stops+Pharmacy+4nEI3VnqdOtl.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/i/m/im7kxdeovqg2xkei.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/m/0/m03ubtm1glfglggt.jpghttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/x/d/xd96rwy60tj9jty.jpg http://www.denimology.com/2008/06/kate_walsh_1.jpgKATE WALSH photo | Kate Walsh http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7efdtN4TH1r2yqg2o2_500.jpgKATE WALSH photo | Kate Walsh http://www1.pictures.fp.zimbio.com/Kate+Walsh+Out+West+Hollywood+T8r6MlHZPlPl.jpghttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/v/z/vzzy4qtjq7mxjt7y.jpg http://www3.pictures.fp.zimbio.com/Kate+Walsh+Leaving+Orso+West+Hollywood+SwS7gLXVsUDl.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/w/u/wu2k72u9dizjuwki.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/v/x/vxx4aos45lycxxay.jpg http://26.media.tumblr.com/tumblr_lzo13mMtxA1qlwefeo1_500.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjek9aoh6z41oa6e.jpg    KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh http://img2.timeinc.net/people/i/2011/stylewatch/hitormiss/110110/kate-walsh-290.jpg http://www.denimblog.com/wp-content/uploads/2008/10/kate-walsh-jeans.jpghttp://cdn.imnotobsessed.com/wp-content/uploads/INO721.jpg http://www.thebaglady.tv/kate-walsh.jpg

KATE WALSH JELMEZBEN

http://img2.timeinc.net/people/i/2011/startracks/110418/kate-walsh-435.jpg

KATE WALSH ELEGÁNS STÍLUSA

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6ys44cNrI1qbp4s5o1_400.jpg http://thefashionpatrol.com/wp-content/uploads/2012/06/js_celebutopia_katewalsh_criticschoice_june18_cu.jpghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTvPC0rnjVhPV8JDgv850sirhAyUKRadgUgzU1RFy7aoCPT2JdAHUzE-_cXjA http://cdn.imnotobsessed.com/wp-content/uploads/kate-walsh2012-05-22_04-40-37is-a-beauty-in-blue-518x800.jpghttp://28.media.tumblr.com/tumblr_m0bzm87ETZ1qkqjc5o1_250.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/1/0/10ms5i8eb6j55je.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/u/9/u9lhrxd6f8zgxr69.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+2011+UNICEF+Ball+Presented+Baccarat+nWXOqWozX1el.jpg KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh  http://img2.bdbphotos.com/images/orig/u/d/udctl7fm9mnzltfu.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Comedy+Central+Roast+Charlie+Sheen+XOCVDMu4bhql.jpgKATE WALSH photo | Kate Walsh http://img2.bdbphotos.com/images/orig/a/7/a7anxd9yyti8nad8.jpgKATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate WalshKATE WALSH photo | Kate Walsh http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/04/20/article-0-0BB60A5300000578-273_306x764.jpghttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/g/l/glhbmivb4q7kvi4h.jpg http://www.starpulse.com/news/media/KateWalsh.jpgKATE WALSH photo | Kate Walsh http://img2.bdbphotos.com/images/orig/j/e/jejx1ltsxzbrxjlr.jpghttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/n/t/ntwcvpb27xudwtvu.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/y/b/yb62r3i7596r6br6.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/u/0/u0c2215agztoa5z2.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/q/d/qdeybhfpdamyfhde.jpgBLUE STREAK photo | Kate Walsh KATE WALSH  photo | Kate Walshhttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/n/8/n86ryh56woymyo5.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/d/s/dsgtpgh98pergp9s.jpghttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/9/p/9pdgo0at4kl88lt.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/8/5/85vq4b7t32zq58q2.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/p/1/p1d7ttrr2vpo7dto.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/2/e/2eyuw5t0ndf3n0fw.jpghttp://i748.photobucket.com/albums/xx124/doyinshonubi/kate-walsh-and-stella-mccartney-lac.jpg KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/7/h/7h6u14evl5l6h7u5.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/v/e/ve29v5ps7fq8p572.jpghttp://img2.bdbphotos.com/images/orig/v/3/v33mx9faptzipazx.jpg KATE WALSH photo | Kate Walsh  http://www.vstyleblog.com/.a/6a00d83548242253ef0120a5902e65970c-800wi KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/0/g/0gyiszykgo5rr5k.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/i/9/i9rp8efgryzlprel.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/u/1/u19vn4kvvsjyuy9v.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/t/9/t9lw4l0du5nu9tw5.jpg KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate WalshKATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh http://img1.bdbphotos.com/images/orig/w/9/w9gsnnb0q16lnsbw.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/h/k/hkyqzpl4gks4zqlh.jpg KATE WALSH photo | Kate WalshKATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate WalshKATE WALSH photo | Kate Walsh http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjj646t56x2tt25.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjihfw5lb8h7blhf.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjitzwn8l732l83z.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fji9il0gzh8cc8g.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fji0kcb03vrdk0bf.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjhoenn1ia04ohn4.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjhnbvs6c77rhjb7.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjhgf0kfbof00ffj.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjhjw73oehgl37eh.jpghttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjgzlok4bo3tt34.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/j/fjgqgj6a6z9nn9a.jpgKATE WALSH photo | Kate Walsh http://img1.bdbphotos.com/images/orig/f/g/fgwngmgpl9ojpg9n.jpg http://img2.bdbphotos.com/images/orig/a/g/agranqrhew59rqer.jpg http://img1.bdbphotos.com/images/orig/b/o/bowjrmji0svyvsj.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m50hmaEwWH1r4qse7o5_r1_250.jpg http://i194.photobucket.com/albums/z35/fashionunder100/katewalsh-1.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_m50hmaEwWH1r4qse7o8_r1_400.jpg http://www.insidesocal.com/fashion/NAACP_stunx_kateWALSH.jpghttp://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/842245/96506468/stock-photo-kate-walsh-at-the-th-annual-naacp-image-awards-at-the-shrine-auditorium-los-angeles-february-96506468.jpg KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://img1.bdbphotos.com/images/orig/r/r/rr55udxtkrx7txr5.jpg KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://27.media.tumblr.com/tumblr_lz1s6656f11qcnizpo1_500.jpg KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://images.teamsugar.com/files/upl0/0/3987/02_2008/kw_1.preview.jpg

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lzs7xkd8fO1r95vwyo2_r2_250.jpg http://29.media.tumblr.com/tumblr_lzt6ennXIZ1qk4cdro1_400.jpg KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://celebritywonder.ugo.com/picture/Kate_Walsh/KateWalsh_Granitz_14330645.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lywipnaDk41r4ucrvo1_500.jpg KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate WalshKATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walsh KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://25.media.tumblr.com/tumblr_lxoon9xgIs1r7krlbo2_400.png http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2007/07/walsh-tcas/kate-walsh-abc-tcas-2007-02.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_BcAhLr85Pvs/RwOWtVGsEgI/AAAAAAAAO38/OQvevuDSqF4/s400/walsh3.jpg KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://img2.timeinc.net/people/i/2008/stylewatch/gallery/sequin_dresses/kate_walsh300.jpg http://img004.lazygirls.info/people/kate_walsh/kate_walsh_kate_walsh_warner_bros_premiere_music_lyrics_d7k3pmsyfbol_LiRiDdI.sized.jpg http://vh1.mtvnimages.com/sitewide/flipbooks/img/movies/events/c/CMA_awards/77769408_10.jpg?quality=0.85 KATE WALSH photo | Kate Walshhttp://3.bp.blogspot.com/_ND920tPjWkA/SLIWSAKuifI/AAAAAAAAJyE/t9cUKOG2630/s400/kate+walsh.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/kate-walsh-at-a-charity-event.jpg

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lptubayuhv1qcpxgzo1_500.png  http://25.media.tumblr.com/tumblr_l3tu4dZKd31qzkb8bo1_500.jpg

http://www.katewalsh.com/wp-content/uploads/2011/09/kate-walsh-chelsea-lately-get-the-look.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_lwznssIMp91qchtgvo1_400.jpghttp://24.media.tumblr.com/tumblr_lz1iihEIQ71r7ula0o1_500.png 

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lakphaZBfA1qzkb8bo1_500.jpg

http://29.media.tumblr.com/tumblr_l8wdajzWHe1qzkb8bo1_500.png

Képek forrás: http://fuckyeahkatewalsh.tumblr.com/

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+13th+Annual+Warner+Bros+InStyle+ZzVSpqNuHSol.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+2011+UNICEF+Ball+Presented+Baccarat+05hcxmxScDml.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+HBO+Post+2012+Golden+Globe+Awards+GD-IeJIAOvil.jpg  


           

HÍRES BARÁTAIVAL:

https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/kate-walsh-daytime-01.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Mira+Sorvino+Premiere+Angel+Crest+fNcKDO0HdYjl.jpg

http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/parties/080607_walsh_400X400.jpg http://media.onsugar.com/files/2010/08/32/2/192/1922398/89e274e9bda3e1e4_katetaye2.jpghttp://vipphoto.ru/idata/23975-0.jpg

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Comedy+Central+Roast+Charlie+Sheen+5_N3o_Lolpul.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Carrie+Underwood+People+Choice+mC4jWMUtwh_l.jpghttp://images.buddytv.com/btv_2_1118511_1_434_593_0_/kate-walsh-on--jimmy.jpg http://30.media.tumblr.com/tumblr_lzuyw73gGh1qe5e2co7_250.png http://static.tvfanatic.com/images/gallery/kate-walsh-katherine-heigl-tr-knight.jpg http://4.bp.blogspot.com/_1Ssoxfl0MvQ/SyoRSJfXgoI/AAAAAAAAKhw/FOEoU5i8-kY/s400/SGALGG_costars3.jpg  http://img2.timeinc.net/instyle/images/2007/emmys/091607_longoria_300X400.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Broadcast+Television+Journalists+fzefl43FAGel.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2007/specials/yearend/bestofstartracks/patrick_dempsey.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/kate-walsh-rebecca-gayheart_319x599.jpg http://i272.photobucket.com/albums/jj184/roadtoforever/celebrities/the_friday_spam/katestage17.jpg

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Brenda+Strong+Kate+Walsh+9th+Annual+Costume+INas5xZvITPl.jpg

http://www3.pictures.zimbio.com/fp/Kate+Walsh+Kelly+Rutherford+Ecco+Domani+Fashion+xFt9c1DZdaAl.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/2011+Tribeca+Film+Festival+Kick+Off+Party+def853e78Vim.jpg http://www1.pictures.gi.zimbio.com/2007+Summer+TCA+Tour+Day+17+G_Me1twGILum.jpghttp://25.media.tumblr.com/tumblr_li06eesi0Y1qfw7xto1_500.jpg http://www.peopleschoice.com/pca/images/33300009.jpghttp://24.media.tumblr.com/tumblr_m6psgwABcm1rzfq72o9_250.png http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpK50BZHSTByNbDV3hJGGllFt4vFkZLampuQpreq2pFKQsX6Yd-55G5QiOwghttp://images4.fanpop.com/image/photos/16200000/Kate-Walsh-Caterina-Scorsone-Taye-Diggs-private-practice-16292071-640-480.jpg?1342813531947

http://ellen.warnerbros.com/images/blog/1009/01-kate-walsh-diep.jpghttp://cdn.imnotobsessed.com/wp-content/uploads/full_wenn5544279.jpg

http://www.achicagothing.com/wp-content/uploads/2009/05/jess-kate.jpg

  http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Amy+Schumer+Comedy+Central+Roast+yFpGeVVpJGZl.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kate+Walsh+Premiere+Screen+Gems+Legion+Arrivals+ko9IKvFGTy_l.jpg

http://cdn.static.ovimg.com/episode/1082451.jpg http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2007/04/dave-annable-kate-walsh.jpg http://img2.timeinc.net/instyle/images/2010/fashionweek/021510-kate-walsh-400.jpg

 

 MAGAZINOKBAN:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7efg7GJIF1r1jjyxo1_1280.jpg http://images4.fanpop.com/image/photos/16300000/Kate-Walsh-on-the-Womans-Wear-Daily-Magazin-Cover-private-practice-16333622-307-450.jpg

 http://26.media.tumblr.com/tumblr_lzlbn3tTtE1qdeg2mo1_250.png http://30.media.tumblr.com/tumblr_lzlbn3tTtE1qdeg2mo2_250.pnghttp://29.media.tumblr.com/tumblr_lzlbn3tTtE1qdeg2mo3_250.png http://28.media.tumblr.com/tumblr_lzlbn3tTtE1qdeg2mo4_250.png

http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/kate-walsh/shape-magazine-march-2012/Kate%20Walsh%202012%20Shape%20Magazine-01-560x768.jpg http://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/kate-walsh/shape-magazine-march-2012/Kate%20Walsh%202012%20Shape%20Magazine-03-560x764.jpghttp://www.gotceleb.com/wp-content/uploads/celebrities/kate-walsh/shape-magazine-march-2012/Kate%20Walsh%202012%20Shape%20Magazine-07-560x767.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzax3knK0F1qzkb8bo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzaxchtQeh1qzkb8bo1_r2_500.jpg

http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00001~473.jpg http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00002~444.jpg

 http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00004~367.jpg http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00005~328.jpg

http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00006~289.jpghttp://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00007~258.jpg

http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00008~241.jpg http://privatepractice.fan-sites.org/gallery/albums/userpics/10001/normal_00009~217.jpg

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2011/06/kate-walsh-so-scottsdale-cover.jpg http://celebritychatta.files.wordpress.com/2011/06/fall-2011-kate-walsh.jpg?w=486&h=576http://www.celebtv.com/wp-content/uploads/2009/02/kate_walsh_redbook.jpg http://img1.tvloop.com/img/showpics/40/8e/l35bf6e460000_1_32473.jpg http://images2.fanpop.com/images/photos/3900000/TV-Guide-Scans-Kate-Walsh-and-Eric-Dane-greys-anatomy-3959806-633-852.jpg http://www.ioffer.com/img/item/303/836/21/Larry_Birkhead_OK_9-17-07.jpg

http://extratv.warnerbros.com/images/news/0430walsh.jpg

 

http://images.b105.com.au/2008/09/22/63249/600x400_ent_celebrity-weddings_kate-walsh-600x400.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.