Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sorozatról

2009.04.02

Kép 

Nem ültek sokat babérjaikon a Grace klinika producerei, hanem a sorozat kiemelkedő népszerűségét meglovagolva gyorsan elkészítették annak spinoffját, azaz testvérsorozatát, a Private Practice-t.

A jól megszokott és bevált recept alapján az eredeti sorozat egyik legnépszerűbb mellékszereplőjét, Addison Montgomeryt (Kate Walsh) helyezték át Santa Monica egyik magánklinikájára, hogy ott praktizáljon tovább. Majd pár mellékszereplő beépítésével (akik között olyan ismert neveket találhatunk, mint a Szökés Kellermannját alakító Paul Adelstein vagy a Kilenc túsz főszerepéből ismert Tim Daly) egy új történetet, ezáltal új sorozatot kreáltak köré, amelyre a Grace klinika harmadik évadjának utolsó négy epizódjában lehet majd ráhangolódni.Addison új munkahelyének specialitása a mesterséges megtermékenyítés, amely tény néha elég bizarr és drámai szituációkat képes eredményezni. Az intézmény neve Oceanside Wellness Center, amelyet egykori diáktársai, Naomi és Sam Bennett alapítottak és irányítanak. Az ő megkeresésükre dönt úgy Addison, hogy magánéleti problémái elől is menekülve megpróbál új életet kezdeni mind magánéleti, mind szakmai fronton.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://riaalkot.freeblog.hu/

(Miss Scherbatsky, 2010.07.08 16:30)

Ő volt a kedvencem, erre kiírták, tipikus xD de legalább kapott "saját" sorozatot :D PP forevöör :D Amúgy a 3. volt az utolsó évad? :/