Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Esküvők a kórházban

2010.03.20

A Klinika fennállása óta már megélt egy-két bankettet, esküvőt. Volt közöttük megszokott és szokatlan. Volt beteljesült, beteljesületlen és volt válással végződő. Nézzük is meg, hogy milyenek volt a menyasszonyok és, hogy melyik esküvő hogy is sikerült. Még a második évadban történt hogy ez a pár összejött. Az első évadban is kavartak de az nem volt hosszúéletű. Habár egy baba majdnem fogant abból. Igen, gondolom már ti is rájöttetek, hogy Burke és Christina kapcsolatáról van szó. A pár a 3. évad végére már a lagzit is beidőzítette. Azonban a frigy igencsak rosszul sült el. Habár Chrisitna hősiesen viselte a borzasztó anyósát, aki ahogyan azt tudjuk még a szemöldökét is leborotválta. Azonban a pánikolós nő rászánta magát és meg akarta tenni. Azonban az utolsó műtéténél lemosta a kezéről a fogadalmát és ez csak a templomban jutott az eszébe. Akkorra azonban Burke úgy érezte, hogy a nő őt nem is szereti annyira és szakított vele. Christina pedig ahogy azt lehet gondolni teljesen összeomlott. Itt talán már meg is állapíthatnánk, hogy ennyi az esküvőkről. Azonban nem ez volt az első és nem is az utolsó.

 

Christina's wedding dress

 

 Az egyszerű olvasó azt is mondhatná, hogy na ennyi volt. Ennek a sorozatnak nincs szerencséje az esküvők terén. Azonban természetesen ez nem így van. Az 5. évadban elérkezett az a pont amit a nézők már a kezdetek kezdete óta vártak. Derek megkéri Meredith kezét. S máris készülnek az esküvőre. Az egész ceremóniát a beteg Izzie rendezi. S habár a pár egyszerű esküvőt szeretett volna, de nem ezt kaptak. Meredith rengeteg ruhát próbál aminek Izzie nagyon örül. S végül is meglesz a tökéletes ruha.

Meredith's almost wedding dress

 

S már minden jónak tűnik egy kis probléma adódik. Izzie rákja kiújul s Meredith és Derek helyett Izzie és Alex házasodik össze. Azonban lehet, hogy jobban jártunk volna ha inkább a főszereplőink házasodnak. Ugyanis ez a frigy nagyon rövidnek bizonyult. Alex és Izzie ugyanis még a 6. évad közepén elválnak, s még hamarabb költöznek külön.

Izzie's actual wedding dress

De azért senki se aggódjon Derek és Meredith egy kicsit furcsán de összekötötték életüket. Meredith elmondta Christinának, hogy egy kis esküvőjük lesz a városházán. A nő pedig, hogy meglegyenek a hagyományok adott Meredithnek valami újat, valami régit és valami kéket. Itt kapott egy kis jegyzettömböt is. Majd amikor indultak volna Derekkel kiderül, hogy az "Ismeretlen beteget" (George) műteni kell így nem mehetnek. De mivel Derek látja, hogy Meredith tényleg nagyon szeretné ezért ott rögtön megírják a Christinától kapott kis papír tömbre az esküvői fogadalmukat. És ezt tekintik az esküvőjüknek. Egyszerű és szép. Tökéletes ennek a nem mindennapi párnak.

Meredith's Post-it wedding

Meredith and Derek's wedding attire

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.