Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Katherine életrajza

2009.07.31

  http://4.bp.blogspot.com/-q-pD_j1jKYE/TfXbKhjwA1I/AAAAAAAAIjM/MiOpAF67AgU/s1600/Best-top-desktop-katherine-heigl-wallpapers-hd-katherine-heigl-wallpaper-picture-image-photo-26.jpg

Katherine Heigl

ÉLETRAJZ

http://www.kheigl.com/images/biography/katherine_five.jpg Katherine Heigl Katherine Heigl

http://www.kheigl.com/images/biography/katherine_catalog.jpgKatherine Marie Heigl 1978. november 24.-én  született Washingtonban egy pénzügyi végrehajtó Paul Heigl, és egy menedzser Nancy gyermekeként. Szülei miatt Katherine félig ír és félig német, származású de amerikai állampolgár. Vallásos és szigorú neveltetést kapott három testvérével együtt (Meg, Jason és John). Karherine élt http://www.kheigl.com/images/biography/katherine_fifteen.jpgVirginiában, Denverben, de gyerekkora nagy részét New Canaan-ba töltötte. 1986-ban az akkor tizenöt éves bátyja Jason egy autóbalesetben súlyosan megsérült. Egy nyolc órás operációt követően sem tudták megmenteni az életét, ekkor a Heigl család úgy döntött, hogy Jason szerveit eladományozzák. Szerintük Jason is így tett volna. Katherine azóta is segíti a szervtranszplantációs szervezeteket. Már nagyon korán kilenc évesen modellkedett magazinokban. Később már televiziós reklámokban szerepelt például a Cheerios gabonapehelyében. Filmben először 1992-ben debüdált aPrince Valiant - Behind The Scenes That Night-ban. Ezután egyre másra jöttek a filmes szerepek, és modellkarrierje is felfelé ívelt. 1993-ban Heigl Steven Soderbergh King of the Hill-jében (A hegyek ura) tűnt fel. 1994-ben megkapta első főszerepét Gerard Depardieu lányaként az Apám a hősben. Az 1995-ös Száguldó erődben Steven Seagallal látható. 1997-ben érettségijét követően édesanyjával Malibuba költözött. Ezután a Lovagok háborúja (Prince Valiant, 1997), Vihar (The Tempest, 1998), A város kissé bogaras (Bug Buster, 1998), Chucky katherine-hegil-jason-behr.jpgmennyasszonya (Bride of Chucky, 1998) című filmekben szerepelt. 1999-ben jött a Roswell című sorozat ami  három évig adott a színésznőnek  munkát, közben filmezett is. Ekkoriban több egész estés filmet is  forgatott, például a Túl sok nő  (2000), Véres Valentin (2001), Szelíd szerelem (2003), A gonosz sosem alszik (2003), A szerelem mindent kibír (2004), Romy és Michele: A kezdetek (2005), A pofátlan (2005). Katherine régebben Jason Behr színésszel járt. Gyakran szerepel ismert magazinokban, mint Life, TV Guide, és a Teen, valamint az FHM. Szerepelt naptárakban is: Fhm, Maxim.

Katherine Heigl Katherine HeiglKatherine Heigl

Majd 2005-ben kapott egy ajánlatot, egy újonnan induló minisorozatra a Grace klinikára, az ajánlatot elfogadta. Amit jól tett hiszen a  sorozat nem várt sikere óriásira rúgott, rendes sorozattá nőtte ki magát,  sőt a harmadik évadra az Egyesült Államok legnézettebb és legnépszerűbb sorozatává vált. Eközben 2006 Júniusában jött össze Josh Kelley énekessel, akivel egy  klipforgatáson ismerkedtek meg.

"Felrúgta a hagyományokat a Grace Klinika sztárja, és ő maga kérte meg zenész barátjának kezét három éve. „Vártam és vártam és vártam, de Josh csak nem kérte meg a kezemet. Így minden szabályt felrúgtam, és én térdeltem le elé. Végül mindketten elsírtuk magunkat. Josh az első komoly kapcsolatom, és ő az első férfi, aki úgy fogad el, ahogy vagyok…” – mondta a Vanity Fairnek adott korábbi interjújában Heigl, akit karácsonykor oltár elé is vezetett vőlegénye. "

 

Elérkezett a Grace klinika második évada, ami bár a Superbowllal egy időpontba esett, mégis hatalmas nézőközönséget vonzott, így megmaradt a legnézettebb sorozatnak. Kritika szempontjából is csak jók érkeztek, sőt, Emmy-re és Golden Globe-ra is jelölték. Katherine pénzt adományozott az Avonnak, a rák gyógymódját való kutatásra.

Orange Bone Grand Opening French TV Show La Méthode Cauet http://aktiv.origo.hu/i/0710/20071001felkoppin.jpg

2007-ben megkapta a Felkoppintva egyik főszerepét, ami mégnagyobb hírnevet hozott neki. Íme a film története: Alison, a huszonnégy éves, ambiciózus tévériporter váratlanul élete legfontosabb kérdésével találja magát szembe. Egyik este bulizni megy a nővérével. A piától túlfűtött lány végül a szimpatikus léhűtő, Ben ágyában köt ki. A valószerűtlen egyéjszakás kaland nem marad következmények nélkül: Alison rájön, hogy terhes. Úgy dönt, hogy megtartja a babát. A nagy kérdés viszont, hogy hogyan tálalja mindezt Bennek. Vajon hogyan fog reagálni a hírre a mit sem sejtő apa, akinek esze ágában sincs még családot alapítani. Kilenc hónapjuk van, hogy eldöntsék, mit csinálnak.

http://www.kheigl.com/images/news/february12/moderndog240212-1.jpgMíg a Grace klinika harmadik évadját reklámozta, debütált az Ophrah Winfrey és az Ellen DeGeneres showkban. A harmadik évad után újra érkeztek a díjak, és a díjátadók, amiken Katie több kategóriában jelölve volt és nyert is. A sorozat nagy lökést Katherine Heigl and Josh Kelley Weddingadott neki, hiszen ismét felfigyeltek rá a divatlapok és már külön neki írják a filmes forgatókönyveket. A Samsung blackjack termékének reklámozására Ketherine-t kérték fel, ezt több hasonló kaliberű munka követte, például az egyik legnagyobb parfümcég felkérte Keite-t, hogy legyen a szóvívőjük és legyen a 'My Vojage' parfüm arca. A Peaches Uniforms  is felkérte a színésznőt, hogy egy saját kollekciót dobjon piacra, 'Katherine Heigl Collection' néven. Katherine lelkes állatvédőként felszólalt a kóborkutyák érdekében a Pedigree szóvívőjeként. A pár 2007 karácsonyakor összeházasodott.

2008-ban az AskMen.com szavazói őt választották a legkívánatosabb nőnek.

 

2008-ben forgatta eddigi talán legsikeresebb filmjét, a 27 idegen igen-t.http://img2-3.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/081118/27-Dresses-Katherine-Heigl_l.jpg A sorozatban James Mardsen partnereként játszotta el az eddigi legviccesebb karakterét. Íme a film teljes története:  Jane (Katherine Heigl) egy idealista, végtelenül romantikus és mindenkinél önzetlenebb nő. Ugyanakkor pedig állandó résztvevője mindenféle esküvői és lakodalmi rendezvényeknek, bár a saját boldogsága még látóhatáron belül sincs. Ám amikor Jane húga, Tess (Malin Akerman) iránt saját főnöke, George (Edward Burns) lobban szerelemre (s, akibe titkon Jane is szerelmes), hősnőnk kénytelen felülvizsgálni eddigi "örökké-csak-koszorúslány" életstílusát. Jane mindig is jó volt abban, hogy odafigyeljen másokra, saját boldogságáról azonban képtelen gondoskodni. Egész élete csak arról szólt, hogy mindenkit boldoggá tegyen maga körül, ráadásul huszonhét különböző koszorúslányruha lapul szekrényében, így mindezt bizonyítani is tudja. Egy emlékezetes estén Jane éppen kénytelen ingázni két esküvői fogadás között a Manhattan-Brooklyn vonalon, a nem mindennapi http://www.cinesnob.net/wp-content/uploads/2008/27dressespic.jpgteljesítménynek pedig véletlenül szemtanúja lesz Kevin (James Marsden), a riporter, aki nagyszerű sztorit szimatol. Szerinte Jane, az esküvőfüggő története temérdek kaput nyit majd meg előtte a magazinon belül. Kevin minden olyasmire cinizmussal tekint, ami Jane számára kedves, így nem igazán jönnek ki egymással. Aztán megjelenik Tess és megkéri nővérét, hogy szervezzen egy újabb menyegzőt: Tess-ét és George-ét. Jane érzelmei a férfi iránt azonban megdöbbentő végkifejlethez, és talán egy új élet kezdetéhez vezetnek.

100610_katherine_heigle_naleigh_josh_kelley_heigl2.jpg

katherine-heigl-sister-meg-adopted-baby-naleigh-2.jpg

A Grace klinikának köszönhetően megnyerte a Legjobb drámai mellékszereplőnek járó Emmy díjat.  2009-ben hivatalos is bejelentették, hogy 2009. szeptember 9-én örökbe fogadtak  egy koreai kislányt aki a Nancy Leigh vagyis a Naleigh nevet kapta. Ez azért is érdekes, mert Katherine szülei is örökbe fogadtak egy koreai kislányt. Katherine és testvére  imádják egymást.

http://www.hollywoodnews.com/wp-content/uploads/2010/05/killers-katherine-heigl-600x250.jpg

2009-2010-ben a karrierje még jobban fellendült. 2009-ben jelent meg a Csúf igazság címűhttp://cdn.thegloss.com/files/2011/04/uglytruth.jpg filmje, melyben Gerard Butlerrel forgatott. Ez az amerikai vígjáték kicsit eltért az eddig megszokottaktól, de nagy sikert aratott. Íme a film története: A pasi szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze - és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője, a másik meg a producere: fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar. És ő történetesen majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz - és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak. A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek. Mert persze egymásba szeretnek. De ez még nem a vége a történetnek.

2010-ben két filmet forgatott. Az Ilyen az élet című vígjátékot Josh Duhamel-el http://cdn-premiere.ladmedia.fr/var/premiere/storage/images/cinema/news-cinema/katherine-heigl-elle-change-enfin-de-registre-3035108/52474652-1-fre-FR/Katherine-Heigl-elle-change-enfin-de-registre_image_article_paysage_new.jpgkészítették. Íme a film története:  Holly és Eric amennyire sikeres az üzletben, annyira sikertelen a szerelemben. A randijuk is katasztrofálisan sikerült. Ki nem állhatják egymást, viszont mindketten odavannak a csöpp keresztlányukért. Amikor a kis Sophie szülei tragikus balesetben életüket vesztik, a gyermeküket rájuk hagyják. Nincs más hátra, félre kell tenniük minden ellenszenvüket és a nézeteltéréseiket. Kénytelenek összeköltözni, és a karrierjüket, illetve más, addig fontosnak dolgaikat háttérbe szorítni. Idővel rájönnek, hogy az együttélés nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt gondolták.

http://media.tumblr.com/tumblr_m4syp6zqgo1qapqta.gif

Ebben az évben jelent meg Ashton Kutcher-rel közös filmje a Bérgyilkosék. A film nem hozotthttp://3.bp.blogspot.com/_w91Wo11ErQ4/THp_AxVzZxI/AAAAAAAAAaQ/o5Zupq3STy4/s320/killers_heigel_320.jpg túl nagy sikert a párosnak. Íme a film története:  Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén.

A Grace Klinikát 2010-ben hagyta el a színésznő.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4f776Kp751ruiegbo1_500.jpg http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTK6ga5IeY6MWQ4RQGshnQsBe2CQcfsQOKlTmqe-MX6IPTRvAYBkm2ZX9V5rQ

2011-ben ismét két http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/WashingtonPost/2011/12/06/Style/Images/507611426.jpgfilmje jelent meg. Először a Szilveszter éjjel-ben játszott, amely Patrick Dempsey és Eric Dane Valentin-nap című filmjére hasonlít. Ebben Katherine egy sor híres színésszel játszott együtt, mint például: Lea Michele, Jessica Biel, Josh Duhamel, Sofía Vergara, Alyssa Milano, Zac Efron, Hilary Swank, Jon Bon Jovi vagy Sarah Jessica Parker. A film története: A szív legfontosabb ügyei több, egymással párhuzamosan futó, egymást átszövő történetben bomlanak ki. A helyszín New York, a lélegzetelállító város a maga pezsgésével, ragyogásával. Van, aki új életet akar kezdeni, és van, aki a régihez ragaszkodik - csupa nagy kezdet, bátortalan újrakezdés, happy end, átverés és vallomás, remény és csalódás a film, de bármi történjék és hangozzék is el benne, a lényeg mindig ugyanaz: a szerelem.

http://blog.mysanantonio.com/weekender/files/2012/01/19166822-ONE-FOR-THE-MONEY-MOVIE1.jpg http://1.bp.blogspot.com/-kUOAfaGDg4w/T0Ww8c2E1yI/AAAAAAAAB10/K7I6fY1ZK8M/s1600/url.jpg

2011-ben másik forgatott filmje, a Szingli fejvadász. Ez nem Katherine megszokott filmjeinek sémájára készült. A filmet Európában is hatalmas bemutatókkal népszerűsítették. Íme a történet: Stephanie Plum (Katherine Heigl) teljesen le van égve: már fél éve munkanélküli, és a tartozásai miatt a kocsiját is elvették. Mivel sürgősen pénzre van szüksége, kijátssza az utolsó lapját: meggyőzi hanyag unokatestvérét, hogy adjon neki munkát a vállalatában óvadékbehajtó http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/katherine-heigl-ms.-congeniality/katherine-heigl-01/7412730-2-eng-US/Katherine-Heigl-01.jpgügynökként. Stephanie első megbízásával rögtön a környék legnagyobb simlise, az ex-zsaru és gyilkossági gyanúsított Joe Morelli (Jason O'Mara) nyomába szegődik - annak Joe Morelli-nek, aki a gimi idején elcsábította, majd lepattintotta. Nyakon csípni Morellit érzelmi és anyagi értelemben egyaránt kielégítő bosszú lenne, de miközben Stephanie megtanulja a szakma fortélyait Rangertől, vagány és vérprofi kollégájától, arra is rájön, hogy a Morelli elleni vád talán nem is teljesen megalapozott.

2012-ben robbant a hír, hogy Katherine szeretne visszatérni a sorozatba, azonban Shonda Rhimes szerint ennek még nincs itt az ideje. Talán arra készülnek, hogy a sorozat utolsó évadában (amit még nem tudunk mikor lesz) az összes szereplőt visszahozzák, mint ahogyan az ABC most véget érő Született feleségek című sorozatában. Új filmet is forgat amely a The Wedding címet viseli. A romantikus vígjátékban együtt játszott a kvöetkező színész legendákkal: Diane Keaton, Robert de Niro, Robin Williams, Susan Sarandon.

http://4.bp.blogspot.com/-Bx2kHyrcWr8/TyflZajb3kI/AAAAAAAACHo/d-Dy18p9nd0/s1600/KatherineHeigl_InstyleFeb2012_1.jpg http://beaute.freeblog.hu/files/2011/08/Katherine-Heigl-InStyle-US-6.jpg http://4.bp.blogspot.com/-i315FHPyGVk/TyflirVbMkI/AAAAAAAACHw/BG-ThWIw5bg/s1600/KatherineHeigl_InstyleFeb2012_2.jpg

ÉVES BEVÉTELE: 773 millió $

Az, hogy neve világszerte ismert lett, leginkább a Grace Klinikának köszönheti. Öt év után Heigl mégis otthagyta a kórházas sorozatot, mert Hollywood legkeresettebb színésznője lett – szigorúan a romantikus filmeket és a vígjátékokat nézve. Habár tavalyi filmjei, a Bérgyilkosok és az Ilyen az élet eddig nem hozott túl sokat a konyhára, korábbi mozija, a Felkoppintva 220 millió dollárt kaszált, és hasonlóan zárt a 27 idegen igen is. Sokak szerint Heigl addig volt igazán értékes, amíg drámai oldalát is megmutatta a Grace Klinikában. Mióta kiszállt a sorozatból, a filmjei sem hozzák a tervezett bevételt.

http://www2.pictures.zimbio.com/fp/Naleigh+Kelley+Katherine+Heigl+Daughter+Naleigh+z5w35fFR370l.jpg

 

KATHERINE HEIGL ÉS A REKLÁMOK

NAUTICA

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4byl2ohVG1r4ifsho1_250.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4byl2ohVG1r4ifsho2_400.jpg

KATHERINE HEIGL COLLECTION

http://www.katherineheigl.ws/katherine-heigl-scrub.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_Q4oW8_Zi-fw/RvRdHENNfWI/AAAAAAAAAX4/qFHGwdhHynU/s400/Dibujohghghg.JPG

KATHERINE HEIGL - ELJEGYZÉSI GYŰRŰJE

http://i93.photobucket.com/albums/l50/kdhart226/MLW/008_primary.jpghttp://www.miadonnadiamondblog.com/wp-content/uploads/2008/11/heiglrings131108_400.jpg

KATHERINE HEIGL AZ ELLE MAGAZINBAN

http://1.bp.blogspot.com/-hlXXb5RRieE/Tt8FRrQHs2I/AAAAAAAANy0/9WhuOAfQ794/s1600/coveredited.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-OJDaD0WXHyM/Tt8Fj_c6AkI/AAAAAAAANzM/Ze1C6dUdrys/s1600/Katherine-Heigl-03.jpg http://2.bp.blogspot.com/-F5EXiFg1Lts/Tt8Fgg75fKI/AAAAAAAANy8/lubE1RZolW4/s1600/Katherine-Heigl-01.jpg http://3.bp.blogspot.com/-H6VJfFz0bVI/Tt8Fl70dhoI/AAAAAAAANzU/JkKQZhwauIU/s1600/Katherine-Heigl-04.jpg http://1.bp.blogspot.com/-ptVQim4R1aI/Tt8Fh7l2UTI/AAAAAAAANzE/62iEUoPnFoo/s1600/Katherine-Heigl-02.jpg

KATHERINE HEIGL ÉS A SAMSUNG

http://static.tvfanatic.com/files/katherine-heigl-blackjack.jpg

 KISLÁNYA, NALEIGH:

Family Portrait http://www.twotalkingmonkeys.com/wp-content/uploads/2012/01/katherine-heigl-daughter_344x546.png http://i.perezitos.com/wp-content/uploads/2012/01/katherine-heigl-daughter-naleigh-moon-with-nanny__oPt.jpghttp://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/84437/14.jpg http://www.nlcafe.hu/data/cikk/9/84437/15.jpghttp://www-hollybaby-com.vimg.net/wp-content/uploads/2010/11/111010_katherin_heigl_josh_kelley_naleigh_FP_5881976_ROQ_Heigl_Katherine_101210.jpg

GRACE KLIBARÁTAI:

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/specials/sag07/parties/katherine_heigl2.jpg

 http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2009/02/ellen-pompeo-katherine-heigl-lunch.jpg http://www.drfunkenberry.com/wp-content/uploads/2009/02/katherine.jpg

 

 IDŐSOR:

http://www.childstarlets.com/lobby/bios/portraits/katherine_heigl12.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/katherine-heigl-1995.jpg http://i33.tinypic.com/333ba5e.jpg http://imworld.aufeminin.com/dossiers/d20080610/d4116i88783h111450.jpg http://img2.timeinc.net/instyle/images/2009/transformation/2001-katherine-heigl-400.jpg http://static.tvfanatic.com/files/katherine-heigl-2004.jpg http://imworld.aufeminin.com/dossiers/d20080610/d4116i88786h111632.jpg http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhVJSdqzY12jJ5-7LOELSn5c39mvJ8CdZ8SOuQ_RVT2UMZ6MlA&t=1 http://www.piercemattiepublicrelations.com/jewelrypr/kathryn_heigl_2008_oscars.jpg http://slides.shoppinglifestyle.com/gallery/2009/07/32_KatherineHeigl.jpg http://www.dailymakeover.com/appImages/galleryImages/all_womens_looks/Katherine_Heigl+Mar_18_2010.jpg

 

MAGAZINOKBAN:

http://cdn1.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/katherine-heigl-elle-january-2012.jpg

http://cdn3.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/katherine-heigl-instyle-aust-feb-2012.jpghttp://cdn2.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/fullsize_image/images/k/katherine-heigl-instyle-aus-0212-%20(2).jpg

http://cdn1.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/katherine-heigl-parent-child-feb-2012.jpg

http://cdn3.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/katherine-heigl-cosmo-uk-january02012.jpg

http://s11.bdbphotos.com/images/orig/k/g/kgtmead1000ymtay.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/s/o/so43os7m1lxo34so.jpg

http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/f/efuoextljt7aufe7.jpg http://ranqer.com/photo2/large/8f30f838f8c1d9c14ce4d2f0c2a66c31/katherine-heigl/katherine-heigl-cosmopolitan-russia-january-2012.jpg

http://s11.bdbphotos.com/images/orig/5/1/511mkvne3167vke1.jpg 

http://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2011/08/KH-Magazine.jpg http://www.kheigl.com/images/news/august11/hollywoodreporter170811-2.jpghttp://www.kheigl.com/news/may10/cover200510-2-1.jpg http://blogs.babycenter.com/wp-content/uploads/2010/10/NovCover-lo1.jpghttp://cdn2.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/katherine-heigl-harpers-june-2010.jpg

http://www.magxone.com/uploads/2009/08/Katherine-Heigl-InStyle-Australia-September-1.jpg http://img2.timeinc.net/instyle/images/2009/GalxMonth/10/102209-katherine-heigl-400.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/p/ep0p74s9iin3p043.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/k/ekadrk1qvhq44qq.jpg

http://11even.net/wp-content/uploads/2009/07/katherine-heigl-marie-claire-cover-august-2009-1.jpghttp://style.popcrunch.com/wp-content/uploads/2007/12/vfkh2.jpg http://images.picturesdepot.com/photo/k/katherine_heigl_magazine_cover-23149.JPG http://s11.bdbphotos.com/images/orig/x/6/x680xwdu6zc06x0z.jpg http://bumpshack.com/wp-content/uploads/2010/03/katherine-heigl-entertainment-weekly-cover-photos.jpg http://www.magxone.com/uploads/2009/11/Katherine-Heigl-Cosmopolitan-Romania-1.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/q/f/qf945gwn2ya1wg29.jpghttp://www.kheigl.com/images/news/february12/moderndog240212-2.jpg

http://horiwood.files.wordpress.com/2009/09/katherinehieglnewbabypeoplemagazine.jpg?w=450&h=596 http://www.magxone.com/uploads/2009/10/Katherine-Heigl-Who-Magazine-Australia-October-1.jpg 

http://static.tvfanatic.com/files/katherine-heigl-in-lucky-magazine.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/v/n/vni3jo8qka9w9a8.jpg

http://www.bigmagazinecover.com/slike/magazinecover/Katherine-Heigl-Celebrity-magazine-cover-1293663753.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/x/n/xn7cu6peut8zc76z.jpg

http://s11.bdbphotos.com/images/orig/s/y/syrvxvmw0pismv0r.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3tyb3m73vm43fyv.jpg

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2008/01/katherine-heigl-wedding-interview.jpg http://img.auctiva.com/imgdata/3/4/2/5/1/7/webimg/362095481_tp.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/1/f11eijnizp3u1fep.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0mzso0fag3a0fzg.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/g/egwfeuys3n71efye.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0j9qlc880j88c09.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/s/k/skrxo9pgfmzrrkoz.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/9/p/9pghve935jx939jh.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/p/r/prwpx6aw2otntoa.jpg  http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/y/fy39freccjeyeje.jpghttp://www.magxone.com/uploads/2009/08/Katherine-Heigl-Glamour-France-August-1.jpg http://www.superphotospace.com/images/thumb/katherine_heigl06_470b955bbe7e8-t.jpghttp://www.bigmagazinecover.com/slike/magazinecover/Katherine-Heigl-Fitness-first-magazine-cover-1293615496.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0g7vp4qf36dg0v6.jpg http://hiphop.popcrunch.com/wp-content/uploads/2008/01/katcosmo.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/f/efl8jc2z1y4mz2y8.jpg http://img385.imageshack.us/img385/3319/joylarge1070.pnghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/c/c/ccp7udjryqrwqywd.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3ow3e89w7jhfhow.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0kf0osmse2d0fsf.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0kblnbl1xg5f5k1.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0k9g7okakgx0f9k.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/0/f0kaum4pstqooqp.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/y/eyp49w4pcdtepy9t.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/p/ep6wrn97opmopewp.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3pa64un6yf6u46p.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3p8t58o3ult5to3.jpg

Katherine Heigl - TV Guide Magazine [United States] (30 January 2006) http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3trof1iximhfhtx.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3nzw9jvv7havj7z.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/2/f2mlhbyw8tmkkmw.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/2/f2flo8gwsvevlf8v.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/1/f1zp2nzafz4rz124.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/1/f1rlnlbzp3bbblpr.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/1/f1gzs9swnce9cn99.jpg

 

http://s11.lucyphotos.com/images/orig/f/3/f3qq4i2gx3fg3xgi.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/g/egxxuauwmkbdedxm.jpg

http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/g/egoyr6j77ktbgeyk.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/h/ehjkyiv6or1siy6h.jpg

http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/i/ei0908paz5go80ai.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/i/ei051wqzfwzr50wr.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/i/ei0ldrfg78hjh8f.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/i/ei0am21c9qg0c1qa.jpghttp://www3.images.coolspotters.com/photos/37941/katherine-heigl-and-allure-magazine-gallery.jpg  http://www.basiskwaliteit.nl/popular/images2/fhmsexiestwomen_Katherine+Heigl.jpg http://www.genderacrossborders.com/wp-content/uploads/2009/09/seventeen.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3qkso96jfyx69fk.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/f/3/f3qhqr1qcu5lcq5q.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/y/eysf3i1smgeai3sy.jpghttp://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/g/eglajuwbgragwugl.jpg http://s11.bdbphotos.com/images/orig/e/g/egl74enzmlymmyz.jpg

 HÍRES EMBEREKKEL:

http://img.metro.co.uk/i/pix/2011/12/06/article-1323183651922-0F12916B00000578-155958_466x357.jpg

http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Katherine+Heigl+Josh+Duhamel+Premiere+Life+sSU-33yBFQml.jpg http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/12/katherine-heigl-and-fergie-at-the-new-years-eve-premiere.jpghttp://www2.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+Ashton+Kutcher+Screening+Lionsgate+s9SJVUhVXXhl.jpg

http://cdn1.gossipcenter.com/sites/default/files/imagecache/story_header/photos/katherine-gerard-uk-truth.jpg

http://dailystab.com/blog/wp-content/uploads/2007/07/heigl_marsden.jpg http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Katherine+Heigl+Malin+Akerman+35th+Annual+M4EEd3FSmhql.jpghttp://media2.onsugar.com/files/users/0/88/48_2007/112607kh27/i/Katherine-Heigl-Most-Popular-Girl-Hollywood.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/2011/pets/news/111219/katherine-heigl-300.jpg http://3.bp.blogspot.com/_4-Fkxds6MEY/Sj6gmSsJ2ZI/AAAAAAAACL0/QKHIY5DZbqw/s400/Sandra-Oh-Katherine-Heigl-sandraohnews-2.jpg

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+ELLE+18th+Annual+Women+Hollywood+belHf3q_bWAl.jpg

http://cdn08.film.com/wp-content/uploads/2007/11/17888357-17888359-large.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/justin-chambers-and-katherine-heigl.jpghttp://www1.pictures.gi.zimbio.com/Katherine+Heigl+Eric+Dane+Paramount+Pictures+1EbdhB19BBSl.jpg

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+One+Money+New+York+Premiere+H-bFeAbsDpal.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+Premiere+Warner+Bros+Pictures+v0bhRAKrkx-l.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/news/070319/walsh_heigl180.jpg

http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/47413-katherine-heigl-i-want-three-or-four-kids/1323291887_katherine-heigl-ellen-degeneres-lg.jpg

http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images02/133/a51d7b7f9e314b558df13fa2da72f9cf/l.jpg

http://www.marthastewart.com/sites/files/marthastewart.com/imagecache/img_346x346/ecl/images/content/tv/martha_stewart_show/7051-7100/katherine-heigl-mslb7077_sq.jpg

http://www2.pictures.gi.zimbio.com/13th+Annual+Screen+Actors+Guild+Awards+Show+3-S7bq8LKMyl.jpg

http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Katherine+Heigl+Seth+Rogen+Premiere+Universal+-jpj2Twy3owl.jpg

http://www.kheigl.com/images/news/january12/ny050112-2.jpg

http://www.kheigl.com/images/news/august11/hollywoodreporter170811-2.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+Josh+Lucas+Life+Know+New+York+sndaVSoY0zml.jpg

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+13th+Annual+ASPCA+Bergh+Ball+09S3dH4RR8Dl.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Katherine+Heigl+Screening+Lionsgate+Killers+T32XTP1G5Cal.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/bg/Katherine+Heigl+ShoWest+2010+0-IKOUW4bfFl.jpg http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Katherine+Heigl+Peter+Alexander+Store+Opening+3lRYvqKXBWFl.jpg

http://www2.pictures.gi.zimbio.com/Katherine+Heigl+80th+Annual+Academy+Awards+sIlINNfF-Jrl.jpg

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/Katherine+Heigl+Old+Navy+Kicks+Off+Nationwide+NlLZbkLzfMsl.jpg

http://www3.pictures.zimbio.com/bg/Katherine+Heigl+Premiere+Valentine+Sr5mMmCZjXKl.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.