Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Izzie életrajza

2009.07.31


 

Isobel "Izzy" Stevens

ga104_393.jpgIzzie egy lakókocsiparkban nőtt fel Chehalis városában édesanyjával. Izzie tizenéves korában pincérnőként dolgozott, hogy legyen megtakarítása a főiskolára, de anyja elherdálta a pénzt ezért megromlott a kapcsolatuk. Izzie 18 éves korában otthagyta édesanyját. Izzie ezután modellkedett, hogy meglegyen a pénze a főiskolai tandíjra. Izzie barátságos és lelkes így nem csoda, hogy szinte mindek gyakornokkal hamar jó barátságot1350605.jpg kötött legfőképpen a szintén érzékeny Georgeal értik meg egymást. Georgeal sikerült rávenniük Meredithet, hogy nálla lakjanak, mint lakótársak. Izzie hamar észrevette, hogy George Képszereti Meredithet és bíztatta, hogy beszéljen vele. Izzie nehezen viselte a támadásokat amiket modell multja miatt kapott. Alex egyszer az egész kórházat "kitapétázta" Izzie modell képeivel. Ekkor Izzie beolvasott Alexnak és tudatta vele, hogy a tartozásai miatt modellkedett. Ezután mégis összejöttek Alexel Izzie átlátott a kemény külsőn... Alexel való   kapcsolata azonban végetért. Izzie ezután beleszeretett Denny Duquettebe, bár a férfi nem volt sokáig a klinikán mégis mély benyomást hagyott a lányban. Izzie ezután még egyszer megpróbálta Alexel, de miután Denny visszatért a kórházba Izzie lezárta Alexel való kapcsolatát. Alex  féltékeny volt Dennyre1230485684364_f.jpg és beszélt vele, hogy hagyja békén Izziet. Miután George lefeküdt Meredithel, ami szörnyen sikerült George elköltözött a  házból Izzie nagy bánatára. George végül visszaköltözött a házba és gyarkan elhozta  új barátnőjét Calliet, aki Izzienek nem volt szimpatikus és ezt a tudtára is adta. Denny állapota egyre rosszabb lett, és nem volt elég jó helyen a donorlistán. Izzie azt találta ki, hogy szedjék le a gépről Dennyt és így rosszabbodik az állapota és előrébb kerül a donorlistán. Izzie levette a gépről Dennyt aki megkérte a kezét, azonban Denny meghalt, Izzie pedig összetört. 

http://images2.fanpop.com/images/quiz/58284_1220719390333_449_300.jpg

Izzie egy ideig nem akrat visszamenni a kórházba, mikor visszament nem érintkezhetett a betegekkel és csak megfigyelőként lehetett ott. Izzie találkozott Denny apjával aki elmondta, hogy Denny ráhagyott egy 8.7 millió dolláros csekket. A lány kitette a csekket a hűtő falára és vonakodott beváltani mert ezt vélte Denny utolsó emlékének. Később elhatározta, hogy valami nemes célra költi el a pénz, és ingyenklinikát nyitott Dr. Bailey segítségével.

 

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnfvthFGeI1qcpc07o1_500.gif

 

00327c0e.pngAmikor legjobb barátja George  megnősül nagyon féltékeny lesz és egy mámoros éjszaka után reggel egy ágyban ébrednek. Ezután minden felfordul előbb Izzy majd George vall szerelmet kapcsolatuk azonban sok megpróbáltatás után befuccsol. Már nem olyan izgi az együttlét mint először. Ezután  Izzy nem igazán  foglalkozik a szerelemmel. Dolgozik és az évad fináléjában még az ingyenklinikát is megkapja Bailey-től.

 

http://www.odt.co.nz/files/story/2009/01/in_this_image_released_by_abc_katherine_heigl_port_4895232804.jpg

 

Kép

Kép

Az 5. évadban Izzie már nagyon furcsán viselkedik. Mindig látja Danny-t aki ugye már rég meghalt. Először mindenki elnézi ezt, később azonban nagyon idegesek lesznek és aggódnak a lányért. Ez idő alatt a  teljesen összetört Alex és ő kezdenek el valamilyen kapcsolatot. Azonban Danny közéjük áll. Amikor Izzie is beismeri, hogy valami nagyon nincs vele rendben egy agyvizsgálat kideríti, hogy agy és  májdaganata van. Ezután minden barátja és Bailey is nagyon odafigyel rá. Ezután befekszik a kórházba és megkezdődik a kemény kezelése. A legagresszívabb tumora van, így a legkeményebb terápiával kezelik. Ettől habár kezdetben hősiesen próbálta palástolni, de nagyon legyendült.

 

Kép

Ebben a komoly és súlyos helyzetben érkezik meg Izzie bohém és kissé nehéztermeszetű édesanyja, aki amikor meghallja, hogy csak bőrrák, azt mondja, hogy az jó. De azt azért megkérdezi a lányától, hogy ugye nem a "nuniján" van, mert hallotta a Tyra Show-ban, hogy azt nehezen találják csak meg és így súlyosabb stádiumban is. Izzie azonban megnyugtatja, hogy nemki nem olyan van. Majd Bailey segítségével elhitetik a nővel, hogy Izzie már meggyógyult, így elhagyja Seattle-t.

 

http://image.com.com/tv/images/content_headers/episode_new/1260513.jpg

 

megérkezik az édesanyja is. Derek megműti az agyát. Izzie először jólvan, de később már nem így alakul, a betegsége súlyosbodik. Eközben Izzie boldogan szervezi Meredith és Derek esküvőjét a betegágyáról. Azonban Alex megkéri a párt, hogy akkor hagy házasodjon össze inkább ő Izzievel. Ők boldogan beleegyeznek. Ez Izzienek nagy meglepetés. Majd boldogan összeházasodnak, Izzie-t az oltárhoz George kíséte.

http://image3.examiner.com/images/blog/wysiwyg/image/Izzie_wedding.jpg

Azonban az esküvő után Izzie-t újra megműtik. Ekkor már haja sincs. A műtét sikerül azonban, egy kis mellékhatása marad. A lány rövidtávú memóriájával probléma lesz és mindent elfelejt. Ezt már Alex nem tudja elviselni ezért összevesznek. A lány ezt azonban nem felejti el, így kiderül, hogy a műtét hatása kezd elmúlni. Majd Alex és Izzie kibékülnek, azonban ismét rosszul lesz. S elvileg meghalt. Elindul a kórházból abban a ruhában amiben a bálon volt még, akkor amikor Denny meghalt. Beszáll a liftbe és miközben megy lefelé kijárathoz valaki beszáll mellé. Az a valaki George. Azonban miközben örül annak, hogy nem egyedül megy el, még hallja és látja ahogy újraélesztik és Alex könyörög azért, hogy küzdjön.

 

Kép http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRsJKYBzSWz_C8i8ai4RszKNjf6LOGl1OoYrb5yd0I5dNvRdxrI

 

KépAzonban még sikerül újra éleszteni agykárosodás nélkül. Szóval majd ha  meggyógyul visszatérhet dolgozni. Miután magához tér megtudja, hogy George meghalt amitől összeomlik. A temetésen mindenki teljesen kivan idegileg. George hiánya mindenkit megvisel (még Alexet is). Amikor megtudja, hogy a Mercy Westet összevonjűk a Grace Klinikával ismét visszatér a munkába. Azonban  már egy hibát követ el így kikerül a programból. Azt hiszi, hogy ez azért van mert Alex azt mondta a Főnöknek, hogy ő még beteg  (Igaz, hogy Alex ezt éppen azért mondta, hogy ez az állás nagyon kell neki, szóval, hogy ne ő legyen az akat kitesznek). KépIzzie azonban ezzel  megvádolja Alexet, nagyon csúnyán beszél vele. Azonban a lány később megtudja, hogy Alexnek semmi köze nem volt a dologhoz. Bocsánatot akar kérni Alextől de Meredith-től megtudja, hogy Alex már nem akar tőle semmit. A férfi közli vele, hogy szakítani akar, de ettől függetlenül szereti. De tudja, hogy Izzie kaphat jobbat is, mint ő.
 

Kép